嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

你地身高有幾多cm?

我是171
( h4 _9 ]) @$ `' e6 s我雖沒cd上街,但看見其很多女生都和我差不多的

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
168上下,粗线条T..T
: P. `9 I3 Z4 M3 h) c都出过街,不过唔做足功夫真系唔会是是但。

165左右 咁上吓& D. o5 k! r; Q# K
+長髮' J& V# L& U4 s$ F! B4 z6 w
+瘦人
& {8 z' i9 T! g9 W( _- B所以 有幾次行街比人捉往 (小姐,.,你跌咗野啊!!)

我得160- -我不知幾想有170................................% b  A$ J5 Q# l0 w" k
有冇人可以比果10CM我><4 A* n* ?. ]  `6 A, p9 l. u
出街同高度有咩關係= =

我176超肥 努力減肥肥

引用:
原帖由 wadee 於 2010-10-8 23:31 發表   + K1 m. K7 Z. D8 k
1808 [; d6 F' F& \/ M! Z
不過高過我的女仔大有人在0 R. z! |! t5 \# C
有次有一個高我成個頭(同一升降機內). K& \- r* r- o$ [) `* s
令我有點自尊心大減
  V; V4 h* _0 t, b: S& g0 f9 Y
我見過你
6 Y2 z& |: }/ \" [/ Z( M但你應該無180喎@@

引用:
原帖由 grilboy 於 2010-10-9 03:37 發表   
  |/ U& _. v& l6 F& x% u我得160- -我不知幾想有170................................) C, |, D- K8 {' U% v* U
有冇人可以比果10CM我><
  O3 Q* F7 ~7 [/ i8 `1 {出街同高度有咩關係= =
- Y$ U' P8 ]& M' O+ w同感~
9 f7 o( M# X: ]; {( b8 x! l) X我都係160左右
+ V  \7 y+ t7 V8 U& ~0 l& ?+ @' B勁想高多10CM  x/ M8 j" w: Z3 g. V1 |+ l
大把女仔都170啦. q1 X+ u( R0 @% \
不過出街同高度真係唔覺有乜關係
# N7 z7 m$ r( m( u唔通D女仔170UP全部唔出得街?
% ~7 C' j5 ~# y4 [1 d1 k: R  a( n
9 P, g! j8 m7 r0 G: o4 m丫桂唔準再話自己160,我高你半個頭你肯定無160\,/

about 163cm but little bit fat !

引用:
原帖由 心儀 於 2010-10-9 10:12 發表   
5 R) K0 H0 B, }
4 m, s* Q5 X1 D( f) [同感~
$ _; T" Y$ [  v/ L* o我都係160左右$ H7 a5 f+ q+ J6 g, k) A) B
勁想高多10CM
7 u& \7 W6 |3 Y. f2 |' T大把女仔都170啦' W" ?( ?# g% F6 Q" [, U" S
不過出街同高度真係唔覺有乜關係
% h% p! v0 r4 b( T8 f" @# `唔通D女仔170UP全部唔出得街?& u5 Z2 i5 W8 ]4 b6 I3 r& e
! m' C% n0 X8 a3 N3 [# k
丫桂唔準再話自己160,我高你當個頭你肯定無160\,/
* T2 P4 [' Z$ |! T. \咁我159囉~嗚~:(
; w6 ]( W  Z' T. ]/ u( B明明就有160~

我180CM.............

小妹係~~163CM,125LB,38號鞋~~
我是個茶壺,肥又矮呀,我是個茶壺,肥又矮; 這是耳這是嘴,這是耳這是嘴,水滾啦,水滾啦,沖茶啦!

丫桂一定冇160~!!
$ X2 A: f6 h2 W1 h2 B) Z+ T著左高跟鞋就有~!

引用:
原帖由 zaki 於 2010-10-9 12:04 發表   
  x& Y% i) J  \3 l  `* g
# h$ t& p; c) J* ]- K, r" Q7 W咁我159囉~嗚~:(
3 s7 ^8 f+ X. u( F/ n明明就有160~
* b0 u3 Q9 y! J& @* O1 i比盡你153左右

我的身高178公分

引用:
原帖由 露姬 於 2010-10-9 15:44 發表   
( T& [! [" [$ O& I. P7 [5 m丫桂一定冇160~!!8 Q% ^. x: r3 C% E; o9 r; p6 O2 I; [
著左高跟鞋就有~!
- i; ^' Y0 @1 d8 W
yeah~' B% T  _1 P+ W9 s% a4 n8 ?
give me five

我160cm 但係有肌肉......-.-

172CM.....

我165CM..肥 :(0 w4 z4 w/ M2 F+ x1 C2 R) X' n0 r
有肌肉 :(
' i2 a) s+ U4 i
5 \4 E! i1 i& U- q: M想高多5CM...170CM我就好滿足..

引用:
原帖由 露姬 於 2010-10-9 15:44 發表   
8 q6 Y7 a0 T% j- P  z丫桂一定冇160~!!
4 y" C* H+ z0 N( ?著左高跟鞋就有~!
% g, K3 z" h( C* ?- J( M: O我明明就有160~連你都係咁話我~:(

引用:
原帖由 心儀 於 2010-10-9 17:34 發表   ) E7 i8 D: s" ~; n& Q

! S8 j4 ?& Z$ M4 |比盡你153左右
6 t6 b2 B& m( q4 R) L$ W我係你面前度一次~我高過 154既話你請我食飯~吼~!!!!!!!