嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

出mk~

出mk~

今日出左去買衫~8 n* F8 n" l) `1 e) \
都係準備心儀的聚會~ % _$ _1 l8 M; d# ~
但行下行下見到一個好似男仔的女仔呢.....
+ r7 Y2 f3 `; K3 Q6 ^1 i0 s! V有化妝的~但睇落係有d cd樣....2 F$ c+ T  t; O2 n: P, X2 N
咁繼續行la~
% y2 X) K( t% y3 V8 {: e" X3 p我同jade去買底底~! I3 A9 n$ m! M! v0 i
之後又有個男仔呢....
+ [/ u2 A% ]$ n8 i6 z成身黑色毛毛....姣到呢....( G! D7 K7 R" S) J
係度睇襪...唔知睇咩東東呢... : ~; J8 }7 H" A3 P( R, E' v4 v
我地買完入左格黎間野~
% v/ a" n! N5 r6 ]6 z都係賣d女裝野多嫁la~
. j# k9 h$ X% j佢又入左黎...= =
  r8 T( B! s' q# k# x7 B8 W! ~; i& i3 J買完~佢去左睇首色~
! c" u* z3 s' y3 a我發覺我地同佢行既路...係一樣
) p* u3 B& }! J5 ~3 E唔知佢又係咪呢?5 G( N8 m: k0 p" n; p7 d* [7 d

" m4 R: f/ u$ I2 @$ K1 P+ G[ 本帖最後由 Suki_siu 於 2011-1-4 00:29 編輯 ]
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
............ 本人係絕對100% 肯定佢地都係cd  
3 W# k( r/ b" Q4 s  ]: y9 ~
3 }  ]: K/ J0 O% Q大家都睇埋一樣既野 ...好攪笑ar
8 f+ C! j: j1 g) M* l' v
+ i6 F4 x8 a; c/ c9 B# o5 ?[ 本帖最後由 abc2010 於 2011-1-4 00:31 編輯 ]
2010-09月25日 1 st CD...suki

引用:
原帖由 abc2010 於 2011-1-4 12:29 AM 發表   3 h5 s: p( W; o1 t9 c3 R; o
............ 本人係絕對100% 肯定佢地都係cd  ) T9 V' E  P+ U+ t- F: K5 e5 e! q

- s( a- f: k6 L, X* ?% E; A大家都睇埋一樣既野 ...好攪笑ar
( V# d" k8 S1 e$ k: F+ j大家都睇埋一樣既野 ...好攪笑ar<---我都係想講呢個意思

引用:
原帖由 Suki_siu 於 2011-1-4 00:33 發表   
7 R+ ?5 |6 _4 A" B9 _: }. |8 k" G2 u" y2 ]* v7 ]: O
大家都睇埋一樣既野 ...好攪笑ar<---我都係想講呢個意思      
2 s2 F% o# ]/ C! h/ i- d( `
9 i- E2 u. U3 ]  C; {, _6 f
& g: \; e: S. ?
你明我明你的 4 ~8 H& @6 x3 V1 D+ V0 c% Q4 H5 A0 o
9 h5 Q4 o1 D8 ?' x
9 C- X8 r' U! t# q: R# ^
4 K+ [. M! i3 h9 Y8 y- [
....而且佢買野都買得好快手 ( N- V% N* G/ t6 d5 q/ ^9 _2 n  D) ^. n

( z8 f- l( U3 E* d0 V' v/ x1 r[ 本帖最後由 abc2010 於 2011-1-4 00:45 編輯 ]

Suki and Jade 師姐
7 |& Q6 [1 J7 r% L+ |, E0 {
6 n1 Q' O# u7 d* I( e# k# X妳地今日係男裝定女裝出MK架?4 Y( K5 P7 w9 H/ l4 J7 |
0 ?; C/ \2 t' A; R# ?
p.s. 哈哈...唔好誤會, 我只係想知妳地係咪女裝出MK的 , 我今日無出旺角, 唔係妳見到果兩個人,哈哈...
3 z. j1 U' S2 b, Q7 H雖然我今日買左對好靚的粉紅色絲襪, 但不是在旺角買的, 我去了深水埗近太子果頭買啫....嘻嘻
4 D& q( z8 d! ], }% m* a: C& m" \8 x, l1 G7 c- x" M2 ]

引用:
原帖由 CompactDisc 於 2011-1-4 01:49 AM 發表   
: Y6 u  r0 ^& o3 ^6 V* r" fSuki and Jade 師姐
; {6 N9 o/ P, @) z9 Y: U- Y8 |+ |; n6 `: h1 Y% O) |7 H) M/ Y
妳地今日係男裝定女裝出MK架?0 c( C9 R) h- _, k
- M* b! P  ^( X  s/ V% s
p.s. 哈哈...唔好誤會, 我只係想知妳地係咪女裝出MK的 , 我今日無出旺角, 唔係妳見到果兩個人,哈哈...
  q" A3 @+ g$ J雖然我今日買左對好靚的粉紅色絲 ...
9 q3 _3 h( R# x
唔係女裝~2 s. B0 D7 }$ W/ M# h
但有化妝的美男子~

引用:
原帖由 Suki_siu 於 2011-1-4 02:27 發表   0 [; v  O0 Y. Z% q; V9 x

0 Q  B9 Y* d' Y/ r- P唔係女裝~% }& X* f4 \2 U1 @# `
但有化妝的美男子~
" S0 o# ?, _% m' G, A. Q

0 N1 i* X" r  A9 |- m7 ]. t& g* g% c, T$ ~
美男子~

引用:
原帖由 Suki_siu 於 2011-1-4 02:27 發表   
1 o7 J/ [' x* V1 o; o
/ V2 _* q5 ~( m, L2 G$ s* u# d唔係女裝~
3 ]- c) ~6 f# U但有化妝的美男子~
4 |. Z( W! w4 z% G
有化妝的美男子...會係點既樣呢...? 6 _5 P# g6 W( c/ _# g, v
嘻...2 z( m' n' _9 ?5 T
3 a. Q! e! H: A# E* g1 p
妳地好勇呀,男裝去MK又買女仔衫又買女裝底底, 勁!!

相信兩位姐姐一定係資深的   
! z5 h7 h  I/ f反觀小妹連菜鳥都不是... 連買東西都要兜圈...

佢都係cd黎嫁!!

引用:
原帖由 michelle666 於 2011-1-4 18:36 發表   
) O. w' l: [& U相信兩位姐姐一定係資深的   
+ u. A3 U) ^' h, d& L反觀小妹連菜鳥都不是... 連買東西都要兜圈...
8 u% I( h) k( Z6 b6 ?2 O! q我今日買衫都兜左好多個圈 之後仲要買少左o野..

引用:
原帖由 michelle666 於 2011-1-4 18:36 發表   3 H7 ]4 x$ N- _5 B, m6 ^
相信兩位姐姐一定係資深的   * _" q4 j( ~/ Y) F0 P
反觀小妹連菜鳥都不是... 連買東西都要兜圈...
9 w7 n5 Y# u/ \+ L4 W我都會兜圈一輪才有機會敢入去舖頭買女仔野的...

引用:
原帖由 CompactDisc 於 2011-1-4 10:46 PM 發表   ! i) B+ S# a. m. @8 W2 D2 @

6 g" H) k8 a* w我都會兜圈一輪才有機會敢入去舖頭買女仔野的...
- _5 d: V3 i  _3 T' S7 A0 E* }下...?9 {) G5 ^7 a8 r* {
咁我都會既~
+ I+ |6 \) U* ^, [8 z正常人都會~(男同女)

引用:
原帖由 Suki_siu 於 2011-1-4 23:39 發表     |. O" L& K3 K3 n- Q: D+ Z( `( A- k3 e! r( f
( K- X8 W- Y! k3 A, J
下...?, U8 a5 e$ r% v/ b( P. ?
咁我都會既~, `$ B9 V, H- V+ p3 H4 ~7 w/ u" T
正常人都會~(男同女)
& ^1 q4 t, j$ f* c哈哈..我以為Suki師姐已買到無猶豫, 一睇中衫裙便有勇氣入去舖頭買添..

搞錯呀出街都唔叫埋我>.<

有無相睇下咁呀?

最近訪問的版塊