嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

介紹一間信譽良好的油亮閃光絲襪專門店

引用:
原帖由 CECI 於 2010-11-24 08:53 發表   - k& A3 U% F6 f, I. C+ E
我淨係覺得個莫小熙幾靚咋!
, _' F; c# G9 G  i5 v) E
" }1 h) w; n9 z2 e; D1 `當然啦 大陸女已經今時唔同往日
& C6 M  H8 T5 J% w: A7 q! ^- l
6 a  t; L' r8 ?( |如果只系憑樣貌 已經比香港台灣日本韓國勝很多倍
9 ?7 I4 D6 B% i十九其居都系美女
: b0 u- y0 F- ]6 L9 n& x# p3 D4 _( E- Q! K" Y9 d

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 winniegobby 於 2010-11-24 10:03 發表     Z# n& A2 a0 m5 f9 i+ k
係呀係呀, 我都覺, 但可能佢現在更新中, 暫時無商品出售.
" h( c! }0 ]/ H5 _! n( H
同埋佢要出差 可能唔得閒 同更新中...

回復 22# baby123 的帖子

我好期待呀, 因為我搵左好耐都好少油亮絲襪, 儲足彈藥, 準備同佢入貨啦.

引用:
原帖由 winniegobby 於 2010-11-24 13:28 發表   
1 q" e2 v) N" ?2 J0 q; S, i我好期待呀, 因為我搵左好耐都好少油亮絲襪, 儲足彈藥, 準備同佢入貨啦.
7 \  l9 U0 Z$ F! K

% B9 d% Y" i- r5 ~0 k4 S如果網絡計 呢間商店系全淘寶油亮絲襪中最好同埋系專門店
0 [( J) P; D1 P# X( s* j8 P$ u8 F: q& o9 r+ Y
你去淘寶搵倒油亮絲襪都系得一兩對系 仲要貨色一般 完全冇果種特別感9 l7 V; b0 B  h$ u6 e

3 p+ D6 F+ }  b1 H! L* R, r因此呢間已經系最有信譽最好

回復 24# baby123 的帖子

係呀, 所以我等緊小熙番黎呀.

俱地野正无正先∼∼∼不过我穿袜size比较大‘‘‘

TAO BAO OK1

引用:
原帖由 winniegobby 於 2010-11-29 16:29 發表   
, e+ E& F0 i! O( L係呀, 所以我等緊小熙番黎呀.
8 d  g" Q) a3 f% d

3 B7 h, b5 j4 w8 X/ g% j3 r( i" j  b! R) G5 S4 n9 a+ e( t. U
小熙返梨了 你可以暢所欲言地買心頭好
$ Q* @) U$ V' Q- a! D0 C# p; c
( a0 y  j6 i4 j5 \% c' A1 l出左唔少新貨

謝謝分享 !~!!

謝謝好介紹

回復 28# baby123 的帖子

可惜我唔識用淘寶網呢? 我現在要研究下點搞先. 係呢, 姐姐你會唔會買呀, 不如搭單幫我買埋可以嗎?

唔知佢地有冇比較大既size呢。

好,真的值得試試
1 [1 p3 R) k0 w4 O8 ]shvejve; A- r. }3 g7 t# N
jsbekbsake
) k* p1 g/ ], y& ckshebksbe
3 X3 z0 g/ g. X  [7 v/ z% jkshebksbe, s2 o: Q5 ~1 ^: N, B
klsnebbks
5 X3 H1 J8 A1 |: zklsnebbks

可惜我冇咩收貨辦法

呢間野都真係幾多閃亮絲襪

引用:
原帖由 baby123 於 2010-11-24 12:23 發表   
) F" x" p) P* u
' k( b& [, c  b. c
$ v0 q  ~% z( B6 {9 K% i  R% |當然啦 大陸女已經今時唔同往日 # H  D% Y$ p2 f1 H" q6 @
1 o4 |1 S+ s" G
如果只系憑樣貌 已經比香港台灣日本韓國勝很多倍 6 G* N$ h( D" |& Z7 {
十九其居都系美女
. `1 j, Q5 P+ h# P+ D. I
但係好鐘意著劣質絲襪底褲

謝謝推介,好像真的很不錯呢

他的價格不是很便宜~7 W7 ?5 u8 O$ g; E
他出口澳洲的款式就是在香港屈臣氏有賣的VOODOO牌~! f. j) w7 _* S. \9 X/ N  a  L
MIDORI在台灣露天有賣這類的襪子喔~8 o, H8 [; ?# W* N, P7 v+ b
有興趣可以上露天看看喔~~
, }+ t9 b6 ]+ u8 x7 _& h' ^* E% N3 t* A" H' {
http://class.ruten.com.tw/user/index00.php?s=cdsm_midori