嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有冇女裝介紹

有冇女裝介紹

淨係想買女角COSPLAY服
: L) T( R: j; T* i" R# a同埋日韓女校校服$ Y0 z+ Y  e, f' |
鐘意打呔果D
: Y/ T% |: q- Q邊間最平+抵著; U2 M: h; ?5 [: X1 h
P.S.唔要淘寶野,但假髮照舊都係淘0 H, ~: F7 k4 {/ k4 d
$ U' K* E& G$ b. p+ ^: e$ J3 T
覺得好的就按一下感謝吧~~
10 Lionel Messi
生活照請看fb,ig,歡迎搭訕
http://instagram.com/carmen19991231

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
cosplay服我唔熟,但香港買到的都未必靚。% e/ L0 n5 U  e
淘寶我買過幾次衫,覺感質素上還可以。/ C$ _. v5 y" f, [+ v. F0 q
不過想靚既過最好自己襯

引用:
原帖由 《蒼白。純真》 於 2014-8-3 18:21 發表   
  M& m( c0 |4 L% E5 I7 S- Ccosplay服我唔熟,但香港買到的都未必靚。
0 q  g3 E8 L) \- [! V8 V, L( s$ A$ n淘寶我買過幾次衫,覺感質素上還可以。
$ T  W8 N! F) ^* w. x不過想靚既過最好自己襯
% z: f: I+ G5 }, F. c5 z淘寶有D我鐘意既都好貴下 9 G! l& H2 [! H  L- V3 v: V
所以問下香港有冇好介紹
# C3 J: P% M* d7 Q4 N% B同埋好想返學著 ; Y" Y4 j$ T9 f* O9 j. p  E
BTW,要佢地歡迎男人/CD買先得喎
http://instagram.com/carmen19991231

你返學著日韓女校校服?

cos咩角色先?最好對個角色有愛先cos,如果唔係會比人話係衣架人

引用:
原帖由 suedemi 於 2014-8-3 23:13 發表   
+ B' n( F5 A7 ~$ c* l+ I& a% t% r你返學著日韓女校校服?
+ I' ], i5 w$ }9 D我返學唔洗著校服

引用:
原帖由 carmenlee 於 2014-8-4 10:19 發表   * m% I. y$ F6 ]5 A% L! Z  t9 \

- U5 n, U8 \/ K; q0 {9 d! [我返學唔洗著校服
/ ?( _8 Z- _# \/ d

9 w! i/ d( l% c4 E' V2 D9 I& S+ D莫非你是老師? 校長??
我是乖孩子,我不說謊話的~

引用:
原帖由 lovable 於 2014-8-4 12:09 發表   , O1 ~% h3 b% |' P6 B
% e% j, b( r8 `+ U

$ D# N( V( n" C1 M' ?6 j; _莫非你是老師? 校長??
9 [* Q! r0 j/ V7 Z) N- z中學畢業

引用:
原帖由 suedemi 於 2014-8-3 23:13 發表   5 }0 ~" ?  p! G- X8 I  ~$ `$ ?$ |
你返學著日韓女校校服?
, \$ a  d% @+ C
2 A5 @5 K, U0 H* S我都想知係香港有冇實體店買到, 另外係香港好似唔多覺有人直接著cosplay服出街, 男/女都係!

我只係知gothic lolita 邊到有咋

引用:
原帖由 Amen 於 2014-10-22 23:08 發表   2 ^% B$ {& P% a. ?" M; s/ e
我只係知gothic lolita 邊到有咋
! O  n4 A; C1 d  W  x咁請問係邊度有?

引用:
原帖由 YukiMinakami 於 2014-10-24 22:22 發表   
# _# ]/ `" Q6 m2 V. l0 j3 ?% a
! r: x* U+ O0 `8 e" S( L% J咁請問係邊度有?
3 h+ f  x/ O( @4 b4 g0 n
旺中有一間,同埋有一間係旺角西洋菜南街1A~1K百寶利商業中心19樓1907室
/ z0 Q- b6 L5 y! p旺中果間就平D, 另外果間D款靚都貴D