嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

校服問題

校服問題

好耐冇見啦我想問下伊利沙伯中學," D8 m5 T: B7 |# Q7 P
梁式芝書院,' R% P1 g$ O: J% G) z
同庇理羅士既校服邊到有得賣
* a+ y/ u* ?, I
6 ?3 `1 Z9 w4 B+ ]7 v麻煩提供詳細地址
, l$ g. _7 z% R/ v$ |" ^先謝!
! ~0 _8 g8 _7 v: T; q/ {8 g% w8 V7 k4 p( b- p' H7 n' z
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
校服問題解答唔到添! 我淨係鍾意新法妹ga咋! 或者貼去"校服交流"果度應該好多姊妹會幫到你! ' Y6 L2 ~. j/ o

; n+ Z9 x2 l2 V0 b2 s, x% n[ 本帖最後由 CECI 於 2010-11-21 19:11 編輯 ]
TS靚師奶Ceci咪就係我囉!!!

唔得啊,9 U' u0 t8 \% q# N5 z/ n
因為我仲未夠權限入去

引用:
原帖由 amywong 於 2010-11-21 20:01 發表   
( V' B8 k7 G1 @1 B9 [. x. z1 u唔得啊,/ b4 R8 u1 `0 ?4 D2 s
因為我仲未夠權限入去
6 N' N  e% a* x5 _Oh! 咁你等等啦! 呢度d姊妹好快會幫到你!  
  i) S4 M( W! k/ t: o# o; S' K6 l又或者PM比姊妹"dcch1"姐姐啦! 呢方面好在行呢!
TS靚師奶Ceci咪就係我囉!!!

我都想知道~~~~在哪裡有得買!!!

引用:
原帖由 CECI 於 2010-11-21 20:12 發表   1 ]$ @7 n2 n. `9 q0 L: U

; i3 B. a) P/ o& J6 bOh! 咁你等等啦! 呢度d姊妹好快會幫到你!  
8 u, I' g. g( s+ \  Q8 g$ d0 x" H又或者PM比姊妹"dcch1"姐姐啦! 呢方面好在行呢!
* ?$ A0 h% i7 [

! [1 P3 A3 H( `* D5 {( l! ]P.S.1. 無啦啦做咩響我個朵呀?! 呢方面我唔係好在行O左bor~~/ Y" m. c8 z0 U( I. q* {
P.S.2. 樓主, 與其響度問, 點解唔試O下自己發掘o下呢?!
3 ^1 x! Z+ \! z+ _' a5 d  n/ R2 w3 [3 Y& ^, B- I5 ~* |7 g

回復 6# dcch1 的帖子

Dcch1比人召左出黎...
" x. ~- ?6 j: A. y0 G: N那召埋X大出來吧...不過你需要解碼器...
/ E& x1 O2 T% g1 Y
6 R1 H7 [3 R" g1 {, y, k7 n8 Z# T/ ~4 r
樓主去昌...記走一轉睇下有冇先囉...
什麼時候才能跨過鏡子的另一面,尋找另一個靈魂??
偽屬性賽高!!!

回復 7# pingu142857 的帖子

我就係搵唔到先問je
+ `0 m7 X( c1 @6 c& L  i2 n0 ^, E3 Y; ^2 T0 F) b% c
我打過去昌記
4 z# R  Q) U5 R佢地話冇伊中. A1 d* t% M2 A7 L5 |/ g. h
7 H2 }1 W& W/ P

本帖隱藏的內容需要積分高於 10 才可瀏覽
0 o8 x: p1 R) m7 }+ Y, ^5 U

: ^5 r3 I% ^3 r4 b5 a4 ][ 本帖最後由 dcch1 於 2010-11-22 22:17 編輯 ]

回復 9# dcch1 的帖子

首先多謝你先!7 j/ _/ {: [+ w/ A1 i
我想問下咁我應該做乜啊,
: j9 m7 E* J- T' k! x3 {& ~: a3 n' H+ A你講清楚d,
0 {; Z% ?1 j% K) F( Z我嘗試去做。

引用:
原帖由 dcch1 於 2010-11-22 22:15 發表   
0 R1 k! `" i) S6 a! x. L**** 本內容被作者隱藏 *****
; m* Q8 }4 n; z$ ~* O

. i. U9 Y3 S  Q' o" g; `% z. }9 z; F3 b3 v6 R
唔係嫁, 仲有我呢個有心人呢...嘿嘿

校服唔好買咁有名氣的,因為別人一看就會懷疑是否CD