嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

想創左個心

想創左個心

好想買呢套呀, 想都心都創埋!!!
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
想買咪去買

幾千人呀....." f9 y; r. E1 w' @; O
仲要得M碼......

所以咪話做CD唔易.,男装又要買.,女装又要買

太貴了! $ g- p: }' w7 @4 V0 G) s
% L/ D; w  P" k
另外只看第一幅圖還以為是AV封面呢..
This time, don't need another perfect lie
Don't care if critics ever jump in line
I'm gonna give all my secrets away

視乎你覺得值唔值架JE
8 n5 g" n# Q, t4 E' f+ C: [9 B: O2 L有D人幾千蚊買部電話都係咁啦= =

超超超超超靚 7 ~" m' @: l2 a; @
不過千多元真的太貴,而且款式也不是普通衫
# P. n4 E4 V! t- w; X. w樓主是在那個網看到的ar?
0 J( H1 {+ D: E3 k4 v/ M) o9 D: Z/ V0 o7 }

引用:
原帖由 mercury1 於 2010-12-15 20:51 發表   
, N3 C" T* g5 |3 a' J# R所以咪話做CD唔易.,男装又要買.,女装又要買
7 m1 H. S6 T- [! P, C% h1 v
, k2 R2 e2 x/ B5 H6 d, D  {) Q% F' \' v
" T! r- d/ I$ D& B2 k深有同感阿~~~

引用:
原帖由 rac 於 2010-12-16 06:33 發表   
1 C  f5 x* D! j7 k# \$ V. g) a8 y$ F超超超超超靚 & x; X" B7 C8 [% G7 ]
不過千多元真的太貴,而且款式也不是普通衫) ]2 E% x( f! I2 z/ d, [( n, [- S
樓主是在那個網看到的ar?
' D0 L  |6 o; D6 I% |: k* Q' {: k3 o
0 @1 r  [1 M1 P2 v4 Z8 w4 r你都覺得超超超超超靚呢!? 睇來我地志同道合bor
* ~6 H% \% ^+ w( W  Q不過唔係千幾, 係幾千呀, 三千二百幾, 日本樂天, 連運費可能要35000 q$ q, p4 k& c
$ _* c" W6 }: o4 x7 K
係呀春日姊, 我都覺得佢似AV, 好多OL既AV都係甘上下款

引用:
原帖由 13530386 於 2010-12-16 19:36 發表   
: Y, [- B2 b7 u3 f7 [! B
  u; {8 a  b0 H2 w% V' y) C  b& j/ m/ c8 x
你都覺得超超超超超靚呢!? 睇來我地志同道合bor
3 B$ r0 ~  y# R6 u0 z6 }0 S9 c% F! g. g不過唔係千幾, 係幾千呀, 三千二百幾, 日本樂天, 連運費可能要3500/ C0 b) G( _; D. `8 R4 a4 u5 o
2 m' @) \- R2 Y7 B8 _. X( ~) Z
係呀春日姊, 我都覺得佢似AV, 好多OL既AV都係甘上下款
) T% v1 U! w4 U5 W' \- |$ ]! n0 K9 Q6 |$ H6 J2 e
第一眼見都好想買,但係聽到要過千就....
  d9 H% z9 X6 E而且依套衫可能好難著得出街wor....
. @0 B% @( \; \9 F/ }3500去度身訂做一套仲好啦~~9 Y2 d& N- |3 J% s; {  i- S
  A: Q7 n5 z" P, V. o# T
ps.同埋個cutting應該都幾蝦人著...
+ x3 }: p% J0 b1 O# s. ?8 Y5 S, R
* d- I3 A8 w8 B% J5 r[ 本帖最後由 cceilia.s 於 2010-12-25 13:04 編輯 ]

我見活方有件差唔多.....$700

好貴-0-
: c3 f; {* [9 ?! z9 \& Q7 z又好難有機會著到咁出街嫁喎

引用:
原帖由 grilboy 於 2010-12-16 04:18 發表   
$ D' T1 n4 U% f+ B6 D- C  D$ K視乎你覺得值唔值架JE, f# c: O8 h8 W- `
有D人幾千蚊買部電話都係咁啦= =
& \- t8 F" x( N( E: \
6 F8 o+ A  D  S( s4 k* Fagree , 同hi-fi, 相機一樣
% E) _, z" K0 ^$ c& \3 `! ?不過我唔會囉

又真係幾好看的.

how much ?

要著出街都唔係話唔得, 真係要激似女仔lor, 同埋有咁o既身形.

CD唔洗著到sharp , 因為重點係想做自然既女人

最近訪問的版塊