嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

兩側 CD 點滴

兩側 CD 點滴

1.  知道家人會岀外兩星期。本以為也可以玩 cd 兩星期。是全天那種。人算不如天算,最後只得一天玩。
( x: m: [8 F1 u& ?. v: K8 g  |. Y2 b8 Z" L# J& p  }/ y
2. 拍了相,已經 delete 了,但吾小心開了 recent delete box (iphone) . 比女見到。由於面用手機擋了,只拍了面型及頭髮。好彩她以為是其他親戚 (scare)
  `$ |* ]% t- B- D2 `. i: f
) a% f2 T7 ^1 ^3 s2 C4 y(⁎⁍̴̛ᴗ⁍̴̛⁎)
覺得好的就按一下感謝吧~~
享受 一分一秒的 CD

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。

回復 1# misslady 的帖子

千萬不可給家人,和女友知道

小心呀。 看到便麻煩喇。

引用:
原帖由 joey221 於 2018-7-18 20:07 發表   ( e4 A- j) a0 N" S
千萬不可給家人,和女友知道
4 p# e0 j) d( t. Q, v1 S% v6 S( A- t; A5 h/ X$ @" e9 @
只是太不小心。
享受 一分一秒的 CD

無錯,次次cd都要好小心唔俾人知,我都試過俾賓妹姐姐見到我收埋女裝衫裙,好彩佢當睇唔到,屋企人都唔知

其實好羨慕另一半能接受既情侶,如果能夠一齊玩既就更難得。

引用:
原帖由 chowman 於 2018-7-18 23:15 發表   ' q: d+ Y; k! z# F7 w
無錯,次次cd都要好小心唔俾人知,我都試過俾賓妹姐姐見到我收埋女裝衫裙,好彩佢當睇唔到,屋企人都唔知
3 @) ^4 |' j: a' n! O
5 K4 A" Q1 v  l2 T7 S& V應該吾會報吋的。
享受 一分一秒的 CD

好可惜....兩星期變1日

引用:
原帖由 staccatiss 於 2018-7-18 23:23 發表   
' o, H: l5 ?7 E+ y: Q其實好羨慕另一半能接受既情侶,如果能夠一齊玩既就更難得。
6 p) e+ S5 F1 `5 `* Z! a, k
; t$ a' i6 T! G2 [9 Q
只有一個 wish
享受 一分一秒的 CD

Need to be very careful!

如何將相片永久delete呢(在安卓机)

引用:
原帖由 Maggie_cd2018 於 2018-7-19 10:30 發表     ?  a  I$ q4 e4 Z
如何將相片永久delete呢(在安卓机)
1 |2 f' w2 W# _( {/ V. A/ ~我都好想知

引用:
原帖由 JoJo1217 於 2018-7-19 12:53 發表   7 j' D5 N4 y2 \2 U/ W- s

' b+ e! l7 X. l- Z2 N) f我都好想知
, N. _2 Q$ M$ _& G& `
3 q1 T4 b/ F+ y2 i$ F8 z( N+ v這個應該 問其他 group
享受 一分一秒的 CD

回復 1# misslady 的帖子

最弊俾屋企人知道,同齡都仲好
做自己,唔聽教。
偽街、出TRIP、COS,就係翻唔到轉頭

日常女內,唔知有無人撞到過

引用:
原帖由 misslady 於 2018-7-19 00:19 發表   
# \8 v8 T! e& E; v+ O  r
% R8 P  ^3 j9 ]
0 `- c) n6 b, H9 u3 V/ u/ `2 h3 l% i應該吾會報吋的。
8 L% `* A  q* x; l7 [我屋企姐姐試過報寸,屋企人炒大鍋我啲CD嘢冇哂

安全第一,珍惜生命

引用:
原帖由 password 於 2018-7-19 22:38 發表   . E% u8 ?6 {) B
安全第一,珍惜生命
7 }0 r, h9 B% h$ S2 p8 q; l

/ R3 n, v2 c7 f  H7 v" Y( iWow....looks CD be found is really bad.
享受 一分一秒的 CD

要小心小心

引用:
原帖由 Marie0749 於 2018-7-19 18:50 發表   3 i% ]. F# H( W( O# s/ {/ q% s

: @8 F. z9 d! X8 T我屋企姐姐試過報寸,屋企人炒大鍋我啲CD嘢冇哂
0 T& W( U/ x9 c" G. w1 A
  Z8 I/ f: F! r- f個姐姐,吾知那個是老闆!8 N% w! g& v' N8 A0 e0 X

; s0 t1 @* Y2 y  i0 B6 s* i報寸
) ]7 F: {, e6 I8 U% r9 z; B1 B2 C5 o, Q% T
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 misslady 於 2019-1-7 14:41 發表   2 c5 y' K: I* C) {

5 C/ K4 @" h6 }, Y( T9 m. `% v+ |3 p/ |: |
個姐姐,吾知那個是老闆!
5 e- j0 C6 T. a6 O, c% u4 S  l0 P2 ~2 U: I( |/ A% D
報寸
4 \' A, N3 |- C8 H姐姐唸,madam 先係老闆:-)
情色免問,謝謝。