嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

現在我又...

現在我又...

戴o左爸爸返工...2 g) o8 U  |7 \( \. p' g: ]2 j
不過今次可能個bra既pad 較厚...都幾易見到
: S" e( \/ o4 l) f  j- a原來真係剃晒毛毛... 會較易收埋jj
" x8 D* ^! [1 j( _! A! F收起後, 外面睇就唔係太現) g; n+ A1 E9 C  _* a  `
/ i' l' Q5 w  V" x  s5 q' O  b( [
唉...為o左要瘦身, 仲要著住塑身衣.... 都唔好話唔知
* D% V4 i! X7 N3 C
7 s" C4 P, s5 D! t6 A9 f- h1 E1 @原來女生真係可以愛靚唔愛命架
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
係架咁啦...女仔生活....
add我MSN啦大家

女仔不嬲都係愛靚唔愛命嫁啦!我都係禁!

在家中著多過半小時高跟鞋後..........才知道女仔咁厲害

O岩O岩返黎, 真係熱得要命
# p+ r4 f/ |9 G. A$ m1 s6 W加埋個爸爸個PAD 都幾厚.... 好緊張呢.... ~  A. A, M5 V/ C% }
好彩最後都冇人覺得有異樣....
0 J( u1 b* K0 K# S6 a5 l5 i2 |& d* L0 F3 q* d- D
依家狂開冷氣中

引用:
原帖由 shinobu 於 2010-9-17 13:14 發表   
, z9 B1 X4 ~4 p; v, r6 b戴o左爸爸返工..." e) f+ k8 _* R6 C- b/ u0 O
不過今次可能個bra既pad 較厚...都幾易見到$ U8 ]% R6 J! |* e: f
原來真係剃晒毛毛... 會較易收埋jj
! j; q% L$ w5 @9 j5 v收起後, 外面睇就唔係太現
3 l$ m+ q0 w# T3 r3 @( Y8 X. z% E+ b+ L: `; O( w8 T9 }
唉...為o左要瘦身, 仲要著住塑身衣.... 都唔好話唔知$ N, ~6 N% ]! i( B, e3 n7 H7 H

) a; H* K) I: f/ U, o) ]9 c原來女生真係可以愛靚唔愛命 ...
' N5 M7 c3 M) B2 L, ]% s, B3 C+ w3 ?0 Y6 a4 f
CD返工 ?
' S1 C! z6 A8 ?  v6 K( c0 V: D

勁! 我近來勁想OT既時候去換條迷你裙, 反正坐係位冇人知

今日的確係熱到爆..% I" l* z6 y0 |4 A3 ^" _3 r
咁既天氣cd有難度
什麼時候才能跨過鏡子的另一面,尋找另一個靈魂??
偽屬性賽高!!!

引用:
原帖由 shinobu 於 2010-9-17 13:14 發表   
5 [" }9 j% G( {  t2 |/ S戴o左爸爸返工...
; E" B9 J8 s$ S不過今次可能個bra既pad 較厚...都幾易見到, ]/ J5 N% G' _) J9 F+ {/ [7 s: _
原來真係剃晒毛毛... 會較易收埋jj& p+ Y/ r( ^% W
收起後, 外面睇就唔係太現
# G+ s6 ?) q- J. o
) F/ L5 }, Q1 o$ A$ U7 q唉...為o左要瘦身, 仲要著住塑身衣.... 都唔好話唔知
0 |" P& B: B1 r0 j/ r
- q) D! u$ {& S" n  [; j( z原來女生真係可以愛靚唔愛命 ...
) x0 h; ?  H; w1 d

1 x& x* m& ?( f2 \) q# T* K4 t+ b我已經剃晒Lu! 就算冬天我都會手多多Cut短佢! 因為我著T-back,多毛毛就唔好睇0麻! 而且近日膽粗粗學人拍0左幾張泳裝照咪索性剃晒囉! 不過你又真係講得對, 剃晒真係會較易收埋jj!
: c. o- _2 `: s1 h. e
TS靚師奶Ceci咪就係我囉!!!

引用:
原帖由 pingu142857 於 2010-9-17 23:33 發表   1 I+ ^2 `+ s. A0 I' c8 B
今日的確係熱到爆..
8 f" M% N' D# K! \  {2 u, J咁既天氣cd有難度
# }1 z1 |! Y9 F5 F! M" T
* b# j: Y# \$ Q4 h0 e
唔駛擔心啦! Shinobu姐今日一定係半CD出擊!

引用:
原帖由 CECI 於 2010-9-18 00:47 發表   
; q: @: }* M+ E; h4 E( Y2 {2 Z
2 G* x8 B' p. C1 e9 l# J% m1 L) m" O; @3 ?
我已經剃晒Lu! 就算冬天我都會手多多Cut短佢! 因為我著T-back,多毛毛就唔好睇0麻! 而且近日膽粗粗學人拍0左幾張泳裝照咪索性剃晒囉! 不過你又真係講得對, 剃晒真係會較易收埋jj!
: z+ @) s/ j" x, I; p* u
) C# Q9 y. l& c* w9 T2 a泳裝照

引用:
原帖由 心儀 於 2010-9-18 01:00 發表   3 t; E4 ?3 L' V& P  h: d$ L

* T& h- j) w! b2 C泳裝照
6 K& H7 I7 Z8 d/ E3 O, x/ ^: V7 _: g# [3 T  B- ^! Y
唉! 心儀, 算吧啦! 我身材又唔係正.... 唔好令d姊妹....等我再諗諗先....

我都好想戴爸爸返工, 不過無可能..... / T: n7 n0 W- }6 @6 I  p

/ ^$ g) ?7 q, \: h$ \9 H6 g" r1 ?P.S. 最近買左SET平平 Bra

引用:
原帖由 CECI 於 2010-9-18 00:48 發表   
; {& L; Z( y6 j: H3 l' q3 N
0 r6 y* b3 R) _+ Q% T/ T
& U( Z0 V3 z8 Q" F% U; b4 G唔駛擔心啦! Shinobu姐今日一定係半CD出擊!
" ]  F$ V8 M8 ^) ~, u7 y( p* d
BINGO

引用:
原帖由 心儀 於 2010-9-18 01:00 發表   
1 {9 N9 v: _. w5 D( ]/ a  j! Q- B, E# S4 F/ _
泳裝照
7 u0 I7 w# r0 S3 }: D. d6 V  c

引用:
原帖由 silkypanties 於 2010-9-18 12:40 發表   ) k- n" W  _1 O8 `0 I' a+ z( Q
我都好想戴爸爸返工, 不過無可能.....
) |* C3 {, W, N* |$ i5 o$ B$ w7 c* B
. n' A- f: T7 ^3 v' b! N2 o5 ~3 ~P.S. 最近買左SET平平 Bra
5 }" |& n& u' D. z( N0 e: l2 D
貼出黎丫

睇你反咩工吧...

台灣的氣溫比香港涼,而且近日正好颱風要來,晚上更是有風,
+ B" @( V8 {8 G1 X- {原本放工之後在家就是著女裝d,但如果要出門就必需把bra脫掉才行(凸出來太明顯),
( k, W6 b& u$ i1 v$ T4 E現在加件外套就可以出門了,8 ~0 j8 N! C) d
昨晚騎車出去,因為有風的關係,外衣緊貼身體,胸線還是很明顯,乾脆搭女式牛仔褲+女球鞋出門,再戴上頭盔讓大家去猜
我要減[X] :[X]是禁語,不雅的文字,禁忌的文字,不可講不可寫出來

咁你這樣上班無人認出嗎

引用:
原帖由 ameifule 於 2010-9-18 15:23 發表   
1 \# z& j% T9 j- d台灣的氣溫比香港涼,而且近日正好颱風要來,晚上更是有風," ]$ O- |! F$ W' t
原本放工之後在家就是著女裝d,但如果要出門就必需把bra脫掉才行(凸出來太明顯),
) E& P0 M7 J- h( U3 k現在加件外套就可以出門了,8 @- g2 c- Q2 y, R
昨晚騎車出去,因為有風的關係,外衣緊貼身體,胸 ...
" w' x( d# C4 w! P$ q6 f; y# u& ?7 Kameifule姐你又係鐵騎士嗎? 我都係啊! 你架係什麼車來呀! 有無相呢?