嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

M巾點固定系底底度㗎?

M巾點固定系底底度㗎?

星期六買左就即刻放左系底底度6 Z2 R6 \9 y4 \$ [
不過唔知點固定塊m巾系底底度
( h5 K# }3 g* ^6 q+ |; f行得多,佢會跣泥跣去( |, s* S$ h* e* `" Y% o/ @
請問姐姐系點固定m巾㗎?
覺得好的就按一下感謝吧~~

女仔就前後的正中間,男仔就偏前面d遮住jj

引用:
原帖由 Marie0749 於 20-1-2014 14:56 發表   
/ s% m# I8 ?9 v# }- R3 ?女仔就前後的正中間,男仔就偏前面d遮住jj
$ `+ ~/ Y  z5 R* v" k
; Q; X" Y9 j2 f4 \) V( r0 H6 [我幾日都放左系底底既正中牙8 @& D  n- X$ _& t+ A: x. r
但系呢,我行得多塊m巾就會移位
1 H3 M9 b& ^9 B" i5 }8 G點先可以令佢唔旭牙?

M 巾唔係有雙面貼架咩

你冇蔑貼紙咩?

引用:
原帖由 silkypanties 於 20-1-2014 15:50 發表   3 D0 A5 K1 |: r- Y. h
M 巾唔係有雙面貼架咩
8 G! D$ p2 F  `! [. [) E; j. T# F2 k  g  D& i
我貼左兩隻翼㗎啦

引用:
原帖由 Eva0313 於 20-1-2014 16:02 發表   1 b) ~" G3 V2 }. g& l/ V
你冇蔑貼紙咩?
9 [5 Y4 I7 N: h! x- l' X. F( [
- U/ ]9 S" @2 w2 P: s( ~5 A貼左兩隻翼7 ^1 ]$ {3 D- \1 Q
但系都固定5到

中間都要貼架

引用:
原帖由 silkypanties 於 20-1-2014 17:50 發表   
3 P& I# ]" E0 o8 Q: A中間都要貼架
  b. J8 F7 Z* Q0 F9 \, b, }# C9 |撕走埋張紙?

引用:
原帖由 ZOE.HO 於 2014-1-20 18:00 發表   8 e4 T! @1 f( P/ ~9 l

" t/ b/ t0 |5 ?撕走埋張紙?
& H+ v1 z/ V# F/ p6 v' R1 U" a
一定要的...翼點夠力..

撕走埋張紙 因為有

首先一定要撕開雙而膠!
1 R% m. A6 w, C7 _6 ]# {, i6 V/ Q* k& Q/ ?
另外,如果底褲係男裝,, ?3 c2 v5 @. [/ ?7 l/ u7 X9 g
因為下面比較闊,所以護翼會比較易甩!

箸女裝底,會貼得揾D

攞走晒D紙咪貼得實

著女裝底底先貼糸正中間

引用:
原帖由 Umi 於 20-1-2014 22:01 發表   
2 |* p! l1 Z1 B4 Z6 \& \3 O9 S( r3 G
6 ]7 a6 C& T2 c; U. G- s一定要的...翼點夠力..
; M2 t. P+ A! J/ ^* B% I
! j7 p# t3 n. ]0 {( P' O1 Q% W琴晚試左啦,無走位啦!

引用:
原帖由 michaelyip 於 21-1-2014 04:20 發表   
' A( B  ?: I" X6 X3 H  C3 f箸女裝底,會貼得揾D
9 }. v( a  [  Q% u5 k. e  \7 s' _. p8 q( L4 ]: l% ?
阿妹d底褲我5岩著牙
/ `1 \3 Y& z0 Q% w$ L# O* {前排又丟左佢一條底底,而家唔敢挽佢d底底

回復 17# ZOE.HO 的帖子

自己買咪得囉

引用:
原帖由 ZOE.HO 於 2014-1-21 08:54 發表   
( ^# Z$ o/ m9 G5 v5 G  y0 z6 W& K% h, h2 k# L& b
: w4 W) g, y  D% }5 k) U
阿妹d底褲我5岩著牙
& Y: ~& ]* e  W' A% K' d; c前排又丟左佢一條底底,而家唔敢挽佢d底底
4 J$ z. U3 F$ X* _4 M  b  Q你阿妹有冇發現?

引用:
原帖由 Umi 於 22-1-2014 01:50 發表   
" F3 f! }8 S9 [
; x& k/ G- }+ ~. G+ b0 J  k你阿妹有冇發現?
/ u. m' F' a# h  D$ B- i, E3 {9 j+ l9 L8 L7 _+ o3 X1 [
5知牙,希望無la