嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

-

-

del.~~~~~~~~
, j  }( M4 U# T7 u! N) Y' [( x. B  a# V& Z
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
自然就可以. x  U2 g% C4 H' W, {
又唔係啞,點會唔出聲................

其實自然+少出聲就可以

CD出街~~自然~~有儀態~~就可以了 " @/ W3 s; x" j" D- B
出聲是沒有問題的~~
我是個茶壺,肥又矮呀,我是個茶壺,肥又矮; 這是耳這是嘴,這是耳這是嘴,水滾啦,水滾啦,沖茶啦!

上身胸圍要視著什麽、出席什麽場合來決定如何搞,一般不會特別處理 1 P5 T$ ~) d9 S- I
出聲問題,去買開野嘅鋪頭就不怕啦,
香港戀物討論區 http://www.hkcdtv.com/
建立理性的價值觀,戀物也可戀得健康、快樂

哈..原來系甘,,
* _! _1 F/ a. Z/ A0 |我都系純粹問下,!
3 ~3 _. b: h& `. ?" T9 j) }5 y
- M1 b: `+ ~# C甘多位姐姐出街戈陣有無比D叔叔望住晒.?. ?( z) c( ?# c5 P" j5 H; }
同埋買野戈陣比人叫小姐開吾開心

可以放自然好重要。我好希望以后有机会CD出街买嘢,不过目前只试过半夜CD出街,只系在出面行下…………

不會出聲la,自問聲音真的不pass,我不想嚇人呢
# S' g* j8 e6 X  k& `有時會有店員用英文和我說話呢,可能是膚色偏黑的問題吧

哈.. 原來系甘,,
5 I. K3 z: ^% ~2 ^" o: H  A! P, ~4 O吾知甘多位姐姐會吾會成班CD一齊約出街玩XD

系喔..
( `& m3 c5 ^% s! d& V仲有一個問題,,
" c, @# I( R: t/ r* X2 x& ?吾知各位姐姐CD左出街,
; R4 h" m7 {2 P2 m6 Z. t8 U真系人有三急.. 會走去. 男廁. 女廁. 定殘廁?
! L+ }* ~# f4 P3 ~' t, m. i% p4 _0 U如果無殘廁點算=3=

殘廁
' z5 U, @0 ^, j- q! x1 V旺區一定有的,女裝去之前,男裝去實地考察先

入 女廁 多

哦哦,,, 甘多位姐姐梯腳毛會吾會比屋企人話做乜搞埋d甘ge野- -?  x$ h' X4 y8 F% m' m& b
同埋會點梯..哈,,

引用:
原帖由 紫;;] 於 2011-4-9 23:51 發表   : {. U6 z) N6 d  a% x
哦哦,,, 甘多位姐姐梯腳毛會吾會比屋企人話做乜搞埋d甘ge野- -?
/ z1 S9 G' ?( `1 q0 _同埋會點梯..哈,,
$ \4 M( v5 U9 A+ B% I8 J
$ H- y! R' P, T& {* L4 {& p
! X. W" Z8 j( c/ A& E  c/ ]+ R" F反而我冇問題..自身都幾多毛毛下

引用:
原帖由 紫;;] 於 2011-4-9 23:51 發表     i! r  x! y) J) n2 v8 E% r1 l2 K* h
哦哦,,, 甘多位姐姐梯腳毛會吾會比屋企人話做乜搞埋d甘ge野- -?
1 Q. G; c8 c3 n同埋會點梯..哈,,
, r5 d5 S0 \+ f( V$ u+ d; ]剃唔係問題,生返果陣真係幾難睇
香港戀物討論區 http://www.hkcdtv.com/

引用:
原帖由 w-wing 於 2011-4-11 23:40 發表   0 P, B0 J( Y5 E" d, d6 E. W- r

& x3 P! G5 w3 C! Q  l剃唔係問題,生返果陣真係幾難睇
( D3 S% \; Y' m3 b$ e哈哈,, + Q8 Y" z  A% W8 ]+ K5 E
大家用咩剃架.. 正想去買;(

引用:
原帖由 紫;;] 於 2011-4-12 00:11 發表   
  ~9 p3 v7 y( x* u( y% @
9 k! k7 H5 L2 E" d# M哈哈,,
: V7 p" v4 D1 s# z0 H' a7 P大家用咩剃架.. 正想去買;(
9 @! G& e" D2 ~# G. O
' U6 y" b; ~+ G, P/ ?, T
我用以下脫毛器的剃刀配件去腳毛6 c% X  h+ ?' l8 M- U
http://www.philips.com.hk/c/hair-removal/satinelle-ice-premium-cordless-with-click-on-ice-cooler-and-shaving-head-hp6517_00/prd/zh/
5 C5 d# P6 E% i  T. m
" q- F) ]) C3 B滾輪頭適合毛少、短嘅,或剃完頭3天用(毛太長會好痛甚至拔毛后出血),能夠模仿拔毛(類似以前綫面),我自己用來拔面毛 不過使用要好小心
: W  ^( x" P. W! e6 u% c+ ~
9 @5 M/ g8 ~9 o/ ^( c/ }[ 本帖最後由 w-wing 於 2011-4-14 22:52 編輯 ]

引用:
原帖由 w-wing 於 2011-4-14 22:44 發表   ) \' W* Z9 R2 h

- t4 r, Y+ e* s- B  Y$ f# D. L# ^) K, ^
我用以下脫毛器的剃刀配件去腳毛$ n8 w, C+ I9 `; D* y! E% r
http://www.philips.com.hk/c/hair ... d-hp6517_00/prd/zh/  p) I5 }. p1 b
D660ZzfzxBQ
+ V9 V7 c+ j; }! G  |滾輪頭適合毛少、短 ...
$ \/ L& `' }" V4 j5 g$ ?;o 幾多銀兩架..? 同埋邊度有得買xd

最緊要自然: K3 O1 T+ R" Q6 T
少出聲就OK

引用:
原帖由 rac 於 2011-4-9 06:24 發表 [url=http://www.hkcdtv.com/redirect.php?goto=findpost&pid=402748&ptid=20628&rpnum=997923]
# _' k, x. ]* S有時會有店員用英文和我說話呢,可能是膚色偏黑的問題吧
. O0 J3 t4 Q# i/ h2 I7 y7 j/ x+ H0 h
9 i" v1 }  {7 W( A! _& @$ R) m- ]% h' k, s
我都試過啦,明明用廣東話同個sales 講,佢同我轉channel,可能我講得細聲, 以為我唔係好識廣東話
' ~) |0 c5 L( N0 u& w. r) Z# K% q  _- h2 n7 [
3 p. l5 Y" z; ~$ M( z
e 家cd 買咩都唔驚lu, 講幾句野都無咩問題

最近訪問的版塊