嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

大家有冇入錯女廁既經驗

大家有冇入錯女廁既經驗

唔知各位姐妹有冇試過呢個經驗
# y8 N" X: h2 v5 f我記得我初中時候有一次去酒樓$ e. G$ S$ o+ V6 J  h1 J
當時著得好男仔1 h! W# |$ e7 U, e3 o- N& c' T: |2 ?+ K7 h

) b( e2 @/ G& l0 d. k個陣唔知係咪發夢定咩入左toilet+ t2 f% Q+ w9 k+ W. P
見到入面都係一格格$ a! U/ K0 ~5 d3 U; T1 o0 q
仲唔醒覺發生咩事
" Y7 Y$ ^2 _% S% Q: u+ u' i( z去完出黎見到個太太一齊洗手# u- M6 X( I5 E& v
佢望左我一陣,我先開始諗到咩事, _; Z$ O* G7 a: X+ U. Z
好彩佢又冇發覺d咩
! {9 i/ j0 o  {, h* }之後一出toilet門口個牌先知入錯. x9 o7 P; T$ B) t
3 F3 P! |# N6 W
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
我果次係響apm... 果陣剛剛開, 一行到去廁所度就直行... 入左女廁... 見倒無尿兜就知行錯左... 好彩果陣好早, 無人... 早知就扮晒野入去啦...

引用:
原帖由 cindychan 於 2012-7-7 00:25 發表   , w2 e6 v9 ^, a4 X8 @! D  g
唔知各位姐妹有冇試過呢個經驗 % {$ j' g' U  u) O5 H
我記得我初中時候有一次去酒樓
* r! p- d  |* l+ N7 J8 V& }當時著得好男仔5 D: l* m# q# B# ]- i# J, w) S" w0 Z
  B6 N% E% S+ ^+ r
個陣唔知係咪發夢定咩入左toilet
! A& B4 k5 ^* t見到入面都係一格格
% n0 a% U2 c' n6 J7 d8 b仲唔醒覺發生咩事 & ~6 I0 g* R3 c
去完出黎見到個太太一齊洗手' d: H5 P! ~8 @1 t( ^3 V" }2 U
佢望 ...
  [5 a5 n* {* M" m7 J她以為你是TB吧 XD

唔為意入錯了應該出返黎~~仲去埋廁所先出~~?被人發現報警拉你呀~~!
我是個茶壺,肥又矮呀,我是個茶壺,肥又矮; 這是耳這是嘴,這是耳這是嘴,水滾啦,水滾啦,沖茶啦!

引用:
原帖由 karen0129lai 於 2012-7-7 01:25 發表   ! s5 a8 C8 \* |5 c% P
我果次係響apm... 果陣剛剛開, 一行到去廁所度就直行... 入左女廁... 見倒無尿兜就知行錯左... 好彩果陣好早, 無人... 早知就扮晒野入去啦...
3 I7 i! B* t# u. S$ C
haha...我都覺apm D 指示怪怪地,唔清楚。

我只係成日去完wc個時洗手d叔叔見到我成日以為入錯女廁...

引用:
原帖由 tyhnjki 於 2012-7-7 12:36 發表   + B8 {9 Z( o! v( h3 Q! l
我只係成日去完wc個時洗手d叔叔見到我成日以為入錯女廁...
0 a! O8 h( q/ [  [! O
( @" x0 B9 m7 u* w  |, K1 I我都試過一次, 果陣我仲係長長地頭髮, 起男廁內彎腰洗臉, 後面係門口, 個阿叔入泥見到我個背影即刻定一定, 望下門上面個男廁公仔先入泥.

引用:
原帖由 karen0129lai 於 2012-7-7 01:25 發表   ! n3 r0 s$ H- b- A
# i2 L- `/ P" n& @9 A+ b, d( t7 i5 ]
我都係APM初開果段時間入錯 ,當時見好多人都入錯,慣咗男左女右格局
香港戀物討論區 http://www.hkcdtv.com/
建立理性的價值觀,戀物也可戀得健康、快樂

穿女裝偽街時找不到殘厠去過一次

引用:
原帖由 TIFA 於 2012-7-8 08:27 發表   
* ~3 B. i; L+ b. J穿女裝偽街時找不到殘厠去過一次
* T/ M  j5 A& q) P0 V& v. z  m4 M! b! ?# {
becareful