嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有冇姊妹食開避孕丸?

有冇姊妹食開避孕丸?

長期食對面部同身體既脂肪分配有冇影響?
+ g9 e1 V3 L! C/ F0 ^: p會唔會變得女性化d?
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
我想做真·女人有BB,唔會食避孕丸啦

沒有.容易得癌症  別亂吃

曾經有D 人試過! p# Z0 j0 s. t' i8 F+ v) t
理論原自有部分品牌避孕丸有「女性荷爾蒙 - 雌激素」, W7 ?7 d2 J. G* ^2 O0 z1 C
怕唔敢睇醫生,又想有荷爾蒙治療的,或許會有人行呢條路
/ B. X1 c1 B% F2 }# E5 \9 Y# H, C0 k3 g
不過
( r6 D6 j  s9 V絕對不建議
2 v9 |7 `6 H3 N9 v* m2 b畢竟荷爾蒙都係有D 危險,亦有副作用: ~% k8 L) i; G; |+ T
由醫生處方比較理想

我食左2年到,同時睇咗幾次醫生- N$ T7 M+ _1 l, x( z

, K) L! J! o) d* ^個胸好似有少少,但我都肥肥底,所以都唔知係咪真係有
5 j8 |# C( U( `  A9 {. _皮膚會滑少少,jj都無咁易彈起
4 a4 m1 ~& l% v  o, J. ]
& c% Q& I/ ]- O但整體都唔覺有女性化。可能係d藥唔同4 c8 s- \4 s7 v* j4 |- j" }1 t
連醫生都話我咁樣入女廁一定會比人趕出黎
6 o* ?  b& z7 [0 u  Z  b' M3 L/ q( g. ]4 Z6 K# E2 a/ L9 X' t
我會覺得係髮型,化妝上女性化會效果更好
8 E3 k6 m; B8 O3 K! y0 `. F, _. u' l& L. y7 B# a

. V* ]3 }7 d: M' _3 I起碼入女廁唔會比人趕出黎先 * m0 k( E$ G4 k% G  g9 W

7 d9 |  D& t8 H: N# i4 w2 w3 Y, [- X( h
副作用:' Y+ D( q5 P) X  B1 c2 e
頭個幾次之後會覺得好易攰,好似搬完嘢咁啦3 K) K2 N& H  n+ d" ?" ~4 g
之後成日都好易眼瞓,好似感冒咁
# p2 b! I$ ]- ?* }' j# ^$ I7 k" f/ f9 a9 ]* L# R

回復 4# Carol0122 的帖子

我就係你講果種人 5 L2 B; S8 n# g4 J
好想有女人既身體,但係又好怕做手術
* K3 o! [6 e- V+ o) }8 H4 _4 I再加埋屋企人一定唔比 ' A+ q& N) o7 r5 e2 I  @7 S
所以想食藥令自己個樣中性d

食药唔會令個樣中性d

先把頭髮長長吧

藥唔好亂吃!
; @' M/ w: \& M: N吃女性荷爾蒙,會早死。jj會GG,同埋會面對社會大眾異樣的眼光。
  I) [& i+ ?# w! _% o- [我睇過一則新聞台灣有一位男生,想做女人。飛到泰國做左全套變性手術,結果后悔。& d: f' b$ P7 g9 R% F
搵醫生評估原來佢只喺要CD,所以唔好亂亂來.

引用:
原帖由 無敵 於 2017-2-2 17:51 發表   3 C6 E" z0 g/ c. \
藥唔好亂吃!
4 v, q1 V7 j5 C吃女性荷爾蒙,會早死。jj會GG,同埋會面對社會大眾異樣的眼光。
4 I" ~9 R! [) D我睇過一則新聞台灣有一位男生,想做女人。飛到泰國做左全套變性手術,結果后悔。/ j2 ^* X2 q5 y6 m2 m$ V
搵醫生評估原來佢只喺要CD, ...
7 P. N1 m. H- |
無錯,香港醫生除咗要你完全以女性身份生活兩年以上,同埋圈內

引用:
原帖由 cindyhk 於 2017-2-2 14:26 發表   
  i8 ~3 N2 X& ~" w食药唔會令個樣中性d
% V2 _+ }. x0 {/ p6 {
要整容先做到
" ?% k! @- R, J% u5 u7 x% l  o
! ^$ t# u- b& k! j我會覺得早D睇醫生,等醫生開藥keep住個樣先。遲D越黎越變到個佬咁就無得變
' ]& j9 S4 A$ |& R$ N" q我睇過好多外國的片都係細個開始食藥,到青春期後都重係女性化的樣

回復 11# sinson 的帖子

就係打算遲d整容 但係驚食完藥會走樣

男人食避孕藥,玩都唔好咁過份。

引用:
原帖由 Charlotte=] 於 2017-2-3 03:50 發表   
: H( ]" h. f, v+ h就係打算遲d整容 但係驚食完藥會走樣
) f0 |, N1 R8 K% X$ E
依個答唔到你,我建議你睇醫生先,再有問題可以問醫生

引用:
原帖由 Charlotte=] 於 2017-2-2 13:39 發表   
' N1 a" V0 y8 J# K$ n* @. S我就係你講果種人 8 U9 x% f; F5 c; m3 T$ m" d+ U) Q
好想有女人既身體,但係又好怕做手術
, x6 `  \0 s! _8 i* ^2 M0 A再加埋屋企人一定唔比 ( ?- ~* v$ _8 u: H6 w8 h' v
所以想食藥令自己個樣中性d
( B! e5 Y/ Y* e, C4 i8 c2 S
引用:
原帖由 cindyhk 於 2017-2-2 14:26 發表   
  w" C3 Z1 I3 u4 V$ z+ ?! E) |$ W' `食药唔會令個樣中性d
' w% v% B4 F/ X* C5 q* w6 f
引用:
原帖由 heverclio 於 2017-2-2 16:05 發表   % T; x' I+ ?0 P6 q
先把頭髮長長吧
: a' [7 U- }, [; }/ H

8 q  i) }! V1 }
6 ]8 S4 p5 _5 V* |2 _" q8 L其實食藥會唔會令個樣中性D
' Y9 u3 e( o* q% _5 d# S, @呢個問題好有商榷性
7 l6 v# }8 Y2 ]
& T8 u4 g+ U+ ^7 Z8 v不過
  x! S# k( @; Z2 x5 }1 t$ v食藥係會令皮膚幼細滑溜少少
7 b6 B" t' e$ U. Q5 N; C都的確可構成 「被人認為是女性」 的其中一部分
# h( F7 a& W1 t4 P9 [8 n當然長髮都係其中一部分啦, t0 l+ \5 I. d1 f5 |
衣著身型面型…………都係其他部分啦

男人食避孕藥會不會有副作用??

引用:
原帖由 星月藍 於 2017-2-9 22:40 發表   * p1 \7 _; p0 Y; M
男人食避孕藥會不會有副作用??
* H  e4 K) ?. T. D. G! Q% s

) |/ m0 W- L1 K! @4 g+ O( N
( u- [- b) T% j. K; m5 k7 a9 g0 O( o3 H8 X3 A3 W- x
畢竟都係雌激素; q' _3 X- i; m: `! _# n
除左本身女性食都有的副作用外* W, T4 X" M2 ~# p2 ?% U& v; b2 ~& a
" b, b: N2 [* e% ^
有機會影響性器官的運作

樓主仲係咪度???: i- J0 G( v) s/ ^" @
/ c( j+ K" F6 h/ f  s- h

引用:
原帖由 Carol0122 於 2017-2-10 11:36 發表   
: d$ l3 E5 A7 w. r* X; T" b+ b. Q& i" m
. d* N, j# \7 B8 `
& F7 B* B* i! I; W& @9 g6 H; J2 r( g" ~! w" {  J- R

: [' H) \& ~( h* N+ S6 G) ]) I0 m' I畢竟都係雌激素
$ f& [: p( ^3 U除左本身女性食都有的副作用外/ `; V, E, k% z# C$ e
& V, R: ~. l- J2 u2 {% [. b
有機會影響性器官的運作
0 }$ H" z. R! B  q* g
$ @1 U* ~! v  \2 X* H
玩咁大, 真係制唔過

千其唔好呢de藥會致癌

最近訪問的版塊