嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

Kathy...好想好想好想

Kathy...好想好想好想

Kathy姐姐好想同CD妹妹來一個同姓間既親熱
" w# x5 V9 |3 y) O
. E$ f4 r8 D. a: }, u( }+ IKathy姐姐好想試下比年輕猛男狠狠咁....
6 |/ m4 T7 i1 [8 _+ N$ {4 p( N/ e+ Q
6 u+ u! U3 S% `; z- a8 rKathy姐姐好想試下為年輕少男服務
3 ]3 G  U, d0 L) R. B" R
  m5 i: S( j7 m! |有意PM留wechat+ W. X6 c1 G8 e: _9 V
  o. Z5 t, |8 T4 v6 R0 k4 P  E
覺得好的就按一下感謝吧~~

omg 0.0 有什麼要求

回復 2# under1 的帖子

無架喎~

同男人玩要小心

可唔CD學生同你玩

咁我CD咗之後,同你親熱係當同男定女親熱緊??我好亂呀

引用:
原帖由 lovegirlstuffcd 於 2016-3-10 16:45 發表   
+ i9 [8 X8 u1 d$ c% K4 i/ n9 o咁我CD咗之後,同你親熱係當同男定女親熱緊??我好亂呀
) [) f! Z7 ^/ t  _
姐係 tb囉  哈哈

引用:
原帖由 alexbb 於 2016-3-10 16:15 發表   
6 X% O3 v; P/ ]8 d% g同男人玩要小心
, y3 a% }% S- b1 I% Z2 |
好多都係男同男有愛之

回復 5# lwl 的帖子

可以呀~

引用:
原帖由 lovegirlstuffcd 於 2016-3-10 16:45 發表   
) c/ P  g& Q4 `& K咁我CD咗之後,同你親熱係當同男定女親熱緊??我好亂呀
" x) T0 i. g+ U* s
; W9 x; Q' j# D# z. T+ X  m- M% ?! A1 S1 D/ C; c2 S
lesbian囉~

引用:
原帖由 sucker0929 於 2016-3-10 17:43 發表   
1 H  R% i5 J& ~/ x9 A
9 e5 O% o% g. t
9 S5 K- Z( P& G2 `1 C
: I3 |( ~2 m( Klesbian囉~
$ v6 w+ g$ [0 p3 ~! A( f8 a
6 Q3 S( Y* m) s2 c& Z
但我想CD咗之後,試吓同男喎,haha!

引用:
原帖由 lovegirlstuffcd 於 2016-3-10 18:53 發表   
, b& H% j5 a$ P6 ?& j# [& w: d' s+ C+ |* Z# u' V
1 ~) Q- c8 Z8 e8 m0 ?
但我想CD咗之後,試吓同男喎,haha!
" ]. G4 S: A6 C0 C1 Q" I- i  F! a

; U# c$ \& J1 E+ P- T. \
3 z, L6 A! K3 G0 B咁我地互換下角色囉

要玩要小心~

回復 13# stefaniesha 的帖子

當然啦
; S8 d+ [. F" u) Q3 b' h4 @- L: C我都係第一次架咋

Wechat : lim2014x

我cd有時都好想要

回復 1# sucker0929 的帖子

你wechat系?