嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

薄身塑身内褲

薄身塑身内褲

有穿過 uniqlo 的塑身内褲嗎?看似比較薄不怕露邊但又怕收腩效果不太好
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。

回復 1# kinkyb 的帖子

我有穿其他品牌

睇完你呢個post先醒起點解我唔買呢,因為我都用開Uniqlo,最近亦有呢個需要。
2 q, A& s5 y: M即刻去左買晒兩款。$ H$ s& p+ ^4 Y4 k8 _% m1 w
個人評測:5 x& h4 Q5 A- @# }' }' o
& _2 `9 D/ l; M
/ b" y  n) b! Z. }
Yes, 係似比較薄不怕露邊,
. O( c- A! |; @. @8 {7 ~7 }0 x: V但Yes收腩效果不太好。兩款都好一般。* L) w) W$ J8 W: ?: M6 K6 I
個人覺得除非你買細你碼數既一個size,先有機會收腩效果收得好d。3 D4 n/ b3 Q, K$ @4 w( d6 |

' {; e/ r; N" C0 q7 m4 P0 B不過,呢款對我好有用。Airism夠薄好過我最近淘寶買既類似物體。. j: ]# ?$ q3 p$ g7 W$ U! V9 h
如果你主要用黎收腩,效果就好一般。9 }3 d; a5 A' [  X- z2 E
但就解決左露邊既問題。(雖然一定有,但無咁覺,我淘寶個條可以掉了…)8 w* J4 H$ T! S. l* B6 A4 Z0 Y

2 i2 D" m& s0 ~0 Z- M[ 本帖最後由 gmomo 於 2022-5-16 21:15 編輯 ]
我用自己的面修出另一個自己…歡迎關注:
https://linktr.ee/GmomoFashion

謝謝分享!!( e- R" d( h" k/ H6 u& [

多謝分享..............

wow! 好似不錯呀!
- i8 v: B8 }7 `* D可以買回來一試

引用:
原帖由 joey221 於 2022-5-16 18:19 發表   
6 B3 ]% b9 k8 e0 E2 |1 e: U我有穿其他品牌
! ~, O6 O" o, m. ?" L7 B  `- I
9 Z  d( e2 n, s$ a6 x+ _7 s* _
可以介紹一下嗎

引用:
原帖由 gmomo 於 2022-5-16 21:12 發表   
" m* P! b! H8 z8 [' n, ?; v% \1 n睇完你呢個post先醒起點解我唔買呢,因為我都用開Uniqlo,最近亦有呢個需要。- u. u9 g2 ~) M) }* U
即刻去左買晒兩款。
7 H& f, X, H. A/ w8 s個人評測:
; h) i( l( U; t; Z  m4 N0 V' K/ r9 D5 D+ m/ x

- I" l$ ~* m/ I+ F$ z9 f2 W. ?3 _Yes, 係似比較薄不怕露邊,
$ U8 w: S! k, _0 K) Q, m但Yes收腩效果不太好。兩款都好一般 ...
, S/ f; Z* g% p7 J9 U( n
5 i, V  {/ _, v7 {
我都好奇呢兩款著上身既分別,收腹款我明,另外一款著上身有乜分別真係唔明
+ @7 S  T' Z9 K& |8 U( |: h: Y% e3 |7 R5 `- Q
如果收腹效果差唔多,順滑款係咪臀部線條好會D呢
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

引用:
原帖由 kinkyb 於 2022-5-17 11:45 發表   2 L  m; \. O% \9 W0 y; M

) v; U8 w& B' O# w. w
1 w7 e/ d* W6 X, M3 r, _5 r" S/ O可以介紹一下嗎
3 F, z& Z" y0 P) V, w% \: y3 N# R, m( l# f
我多穿什品牌/ i9 g/ f  I' F6 n1 y+ f/ y( E: A
少穿高質品牌

兩款都有,有邊的效果更好一點,但是肉會有勒痕,無邊的舒服一些。

引用:
原帖由 心若詩意 於 2022-5-17 21:52 發表   7 q2 \9 r8 v3 Q/ h% ]3 I
兩款都有,有邊的效果更好一點,但是肉會有勒痕,無邊的舒服一些。
+ O3 D* m( D3 p7 @
1 n: Q3 k2 o$ `- e. J! n唔好意思,有邊即係邊一款 係下面肉色定係啡色呢,同埋收腩效果分別大唔大?謝謝: ^" k4 D  e4 W" r( [

+ m6 _7 k# Z# p

引用:
原帖由 kinkyb 於 2022-5-17 11:54 發表   3 [5 p0 ~  d! w6 S$ ~
4 }1 o( z) V/ a/ |/ I$ g

8 F# B0 a5 T) p4 ?6 n我都好奇呢兩款著上身既分別,收腹款我明,另外一款著上身有乜分別真係唔明
4 o( i! g; V' U; s5 D9 g( W301132" R8 v; u# O; G9 _: c- D# V2 Y+ O
如果收腹效果差唔多,順滑款係咪臀部線條好會D呢
7 V  w$ o9 p0 Z8 R8 q+ \+ j3 `. |: z1 ^( E# S$ U/ e
我覺得純粹係D像筋方向唔同,所以力度方向唔同。- I# b- V1 _* n8 P- Z

9 I; B3 [! t6 J& X  S我都想買,不過都係等減價先

不管了,瀏覽必回覆,謝謝樓主分享!!

塑型裤哦。

感謝分享

回復 1# kinkyb 的帖子

看似不錯哦!. e" h! t0 n; p
但在夏季穿上,請問會否很熱呢?

我喜欢连体的