嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

介紹一間信譽良好的油亮閃光絲襪專門店

引用:
原帖由 CECI 於 2010-11-24 08:53 發表     `- a% r# l: O" S5 Y: H& ~
我淨係覺得個莫小熙幾靚咋!
9 J1 z* Z6 N  p# ^) _2 ^' N  A6 U- b: B* g
當然啦 大陸女已經今時唔同往日
# O, F& ?* b6 R# K1 T# y+ t1 @, f9 a; u8 T
如果只系憑樣貌 已經比香港台灣日本韓國勝很多倍
" N3 Y5 D/ N% ?8 B十九其居都系美女8 ~- e6 m9 a& C5 s, I% `
1 p1 C( @8 K- j! s( v

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 winniegobby 於 2010-11-24 10:03 發表   
3 ]: `# O, l" d5 F- O! _) D係呀係呀, 我都覺, 但可能佢現在更新中, 暫時無商品出售.
" v" d% b! k5 n/ p同埋佢要出差 可能唔得閒 同更新中...

回復 22# baby123 的帖子

我好期待呀, 因為我搵左好耐都好少油亮絲襪, 儲足彈藥, 準備同佢入貨啦.

引用:
原帖由 winniegobby 於 2010-11-24 13:28 發表   
+ m/ z, G! b$ C$ X) O0 z我好期待呀, 因為我搵左好耐都好少油亮絲襪, 儲足彈藥, 準備同佢入貨啦.
0 |; r/ e/ ]% h

, U: u1 t1 o# G# ^6 q如果網絡計 呢間商店系全淘寶油亮絲襪中最好同埋系專門店  s* I# L+ E) E& d
) q; u- _. b9 m
你去淘寶搵倒油亮絲襪都系得一兩對系 仲要貨色一般 完全冇果種特別感' F3 _4 ^% T* C5 ^; p8 D4 H8 N$ Q

, O0 E5 r$ C- Z, {因此呢間已經系最有信譽最好

回復 24# baby123 的帖子

係呀, 所以我等緊小熙番黎呀.

俱地野正无正先∼∼∼不过我穿袜size比较大‘‘‘

TAO BAO OK1

引用:
原帖由 winniegobby 於 2010-11-29 16:29 發表   $ x" G( n4 G! R2 r
係呀, 所以我等緊小熙番黎呀.
% C8 M: F5 L+ r" E, Q6 K* l
: i) R0 S& W; R  `4 ~( B, R9 y0 v) T0 O3 C3 u. k
小熙返梨了 你可以暢所欲言地買心頭好4 r) n1 v3 w; ?  A. k" {
2 s8 K8 Q% r' k) o7 Q
出左唔少新貨

謝謝分享 !~!!

謝謝好介紹

回復 28# baby123 的帖子

可惜我唔識用淘寶網呢? 我現在要研究下點搞先. 係呢, 姐姐你會唔會買呀, 不如搭單幫我買埋可以嗎?

唔知佢地有冇比較大既size呢。

好,真的值得試試
# X1 Z/ S4 y8 B" S- V# m; B  qshvejve( C, T3 A+ D' e7 D
jsbekbsake; O1 x% W: u7 w
kshebksbe' n! U* f. ]7 m$ ?! Y
kshebksbe
+ w7 P; _3 X. l  a3 P7 m$ Xklsnebbks. t9 G- ~  a- K6 H
klsnebbks

可惜我冇咩收貨辦法

呢間野都真係幾多閃亮絲襪

引用:
原帖由 baby123 於 2010-11-24 12:23 發表   
6 W, R8 T9 B$ M5 C4 q) h; n% Z
! J6 y1 \8 T7 O7 [$ u# z4 `% w5 {2 d# o# E& C
當然啦 大陸女已經今時唔同往日
' u/ M7 q" {& b0 p2 M6 _* ?  |9 S, R& E, F; \6 h+ _) T
如果只系憑樣貌 已經比香港台灣日本韓國勝很多倍 & j( ~( }; z/ U6 U6 y2 y: q
十九其居都系美女
: m) ~$ Y3 F) N' }! j! P但係好鐘意著劣質絲襪底褲

謝謝推介,好像真的很不錯呢

他的價格不是很便宜~) i) m! b5 E6 A" }# ~* P
他出口澳洲的款式就是在香港屈臣氏有賣的VOODOO牌~
3 _* k* M4 E" L- @" i; O  A8 _6 E9 oMIDORI在台灣露天有賣這類的襪子喔~
& C4 i7 |: K: v5 G8 y: L) A# h: j. O有興趣可以上露天看看喔~~3 `2 y* O- Y  w+ G4 j( |2 X* t
5 ?, f! v* m4 K+ s, H
http://class.ruten.com.tw/user/index00.php?s=cdsm_midori

最近訪問的版塊