嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

第一次買女裝衫可以即場試穿

第一次買女裝衫可以即場試穿

最近女仔都開始穿厚褸9 p9 ^6 }+ U/ N3 Y+ Z& B; S) D  Z
但女裝厚褸始終同男裝既唔同
' \1 }3 b: {4 o  Q8 }  ^1 k. P! n都仲係帶到個線條
/ o3 z- Q# |9 T; ?2 a所以我前日心思思走去睇* U& m4 S+ _$ `. }

. ^% ~5 U) E$ @. H. h! h有個sales走嚟serve
& X6 j; q' F4 e5 T. Y$ Z% G問我穿果個人係幾歲, 幾高, 幾重8 M, f7 b' A* z5 e& _
我話年齡20左右, 高度同我差唔多, 偏肥( ^& I' Q! C( I2 a: W
佢話, 既然佢無嚟, 身高同你差唔多, 不如你自己試穿啦, 試左啱先買
  E* _; p% [$ A9 s1 H+ z6 i" q* A, e) p結果就享受左一次買女裝又可大方試穿既購物過程 + O  h- r" a2 R/ u  U

: S9 U' S% @2 qP.S. 我唔係第一次買女裝, 但咁大方試穿係第一次, 所以當時真係覺得好興奮, 感覺上似係女仔買衫
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
好開心啊!邊間咁好呢?果時有無其他人?

引用:
原帖由 iamafraid 於 2012-12-10 15:49 發表   
. |1 e, y0 e( w% g/ d6 L! \  t最近女仔都開始穿厚褸
( E3 u' _+ E( P& _% T但女裝厚褸始終同男裝既唔同# z9 j9 V2 g; W* x# G  x1 ]
都仲係帶到個線條
+ t; ?/ x. x; h* L( G) R; J6 p/ ]所以我前日心思思走去睇4 E& A/ b) R! U% `
9 m/ R, S& E7 |" d: ^! E; j. `
有個sales走嚟serve+ l% _8 G3 M" r; a. d
問我穿果個人係幾歲, 幾高, 幾重
  g  I6 a9 C6 D. V# c我話年齡20左右, 高度同我差唔多, 偏肥
% W% N) H' j' e- E; s佢話, 既然 ...
& W6 }7 K- ]1 ]" I' v' ~
. D+ F% L* M' R
根本個sales就知道係你本人想買俾自己, 不過為免你尷尬, 假意問你買俾女友, 叫你試穿, 做到咁體貼, 你想唔幫趁都唔得啦

我相信那店員深明「你朋友就是你」的道理

那摸好我也要

邊間店咁好啊??
5 q8 g7 O" U0 N唔知如果買裙又有無得試呢

如果買bra有冇呢

引用:
原帖由 applebaby 於 2012-12-10 16:16 發表   
5 H: N0 a* T. x8 \( ~  }好開心啊!邊間咁好呢?果時有無其他人?
1 i* E) Z7 [: \3 W( ~
& _6 O" T: j  x% {- E! e係大陸既

引用:
原帖由 CD_Q 於 2012-12-11 04:04 發表   
7 s+ h0 A" c% U. V# Z我相信那店員深明「你朋友就是你」的道理
( p  v4 M5 }6 _

4 J5 Y. m) @# ~; r; M唔肯定, 佢一直都有話"我個骨架應該比佢大, 所以差不多就應該合穿了"

引用:
原帖由 pikachu668 於 2012-12-11 12:49 發表   
0 _( q8 }- Z5 X4 V) ^5 o6 Q/ h; b邊間店咁好啊??
: a& n& x7 q) u5 L+ M7 q唔知如果買裙又有無得試呢
7 t0 `) N% t2 ]% ^6 k$ [% J) E/ j: d) f8 |
我都諗緊呢個問題

其實有很多男仔都會買女裝大褸,因為女裝比較修身,而且有些女裝大褸同男裝無咩太大分別

引用:
原帖由 miku386 於 2012-12-12 14:35 發表   
8 h' Y* ?  T- I0 c5 V: g: q其實有很多男仔都會買女裝大褸,因為女裝比較修身,而且有些女裝大褸同男裝無咩太大分別
2 N+ q6 U# i: e% k4 }
0 F6 S7 t, S# p
香港係, 但大陸唔同, 思想較保守

引用:
原帖由 miku386 於 2012-12-12 14:35 發表   
- ?' l  G* N1 R4 d5 V- e其實有很多男仔都會買女裝大褸,因為女裝比較修身,而且有些女裝大褸同男裝無咩太大分別
6 p- f% }$ Z$ n% R" ?  ~

! k( {8 C; Z# ^- R, F$ i我早兩個星期在H&*試過咁  即穿上身, 岩左, 即除, 比錢.

最近訪問的版塊