嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

唔知佢係咪cd...

唔知佢係咪cd...

今日我送食物入沙頭角~
& W4 `; Q$ ]6 v# |( g5 E( k2 _. wx翠豪園~佢係有頭巾扎起左d頭髮~
8 F& C& f1 }& S+ A  t3 O之係背心短褲~
7 _6 ^- z3 v" L4 N) `: `! Xd手手腳腳勁白勁滑~
1 [: |* n& u& h隻腳又細喎~
/ U: m! ]1 }$ B% H6 f- q* K總之就好正la~7 B4 Z0 J$ g! N1 l( V% q$ _; _
唔知佢係咪都係cd.....呢?
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
呢d裝扮似TB WO...
add我MSN啦大家

suki出post@@
! n: z4 J& W4 E- D2 e) b0 [做乜唔驗明正身?

引用:
原帖由 心儀 於 2010-7-7 08:45 PM 發表   0 C. e+ w" y1 e! a1 f6 X
suki出post@@. U' x# ^3 j- N; W
做乜唔驗明正身?
( U# K- }7 [+ J4 Y9 K8 y$ N3 b

/ h! C! u4 R' D1 C4 r  K* s7 g點驗明正身丫....?

引用:
原帖由 Suki_siu 於 2010-7-7 21:06 發表   
4 F9 e% |) X" C4 F/ d
- ]7 n9 R+ n& K+ I
- y# H, B4 v4 ]' v: |, G" b  b點驗明正身丫....?
! u0 B" }% h5 `" Y+ [用你自己既方法^^- A, e5 g, T& I2 r
如果係我就會拎支槍出黎指住佢個頭
6 w# y" X& x' j, I# p叫佢拎曬d絲襪假髮出黎

我諗應該係哇

單刀直入問佢有無CD, 然後睇反應(心虚)
; `0 q4 c; `3 Q3 J7 }唔係既就唔知你講咩la

你無端端去沙頭角送 "豆腐"?

引用:
原帖由 BSoD 於 2010-7-7 23:23 發表   
2 v& x) @6 L4 U8 D( @6 }你無端端去沙頭角送 "豆腐"?
' M# R3 l; s" V9 t4 ]& }* W! m% `7 n; n. W4 L. g. r4 r6 P
送意大利菜呀

引用:
原帖由 心儀 於 2010-7-7 21:10 發表   4 W4 Q  O$ m* L8 h  T' C2 s( o* E
9 I9 y' O/ X" ]: A
用你自己既方法^^5 Y7 Q. {( ?* ]' ~& Z5 V
如果係我就會拎支槍出黎指住佢個頭
# ~  D( j( d5 ^) B叫佢拎曬d絲襪假髮出黎
8 s6 I% W9 G" B/ }0 \6 i, d) }undefined undefined 幾有創意啵

引用:
原帖由 Saya 於 2010-7-7 22:48 發表   2 z" y/ J! M) k* w, j* w
單刀直入問佢有無CD, 然後睇反應(心虚)   k" ^7 m3 T- m+ H: @
唔係既就唔知你講咩la
0 g) h& p, c" }# t3 W佢反問你要邊個歌手的CD
4 ~# t) q: X' r2 g0 O, U! N+ [8 u6 a; c  e, r5 `" p4 ~

引用:
原帖由 alex8826245 於 2010-7-8 00:05 發表   
" B# _1 x3 k% r, L- E- F' x% i
1 v2 }2 N8 b$ H- E4 Fundefined undefined 幾有創意啵
3 k8 Y8 {/ l5 A' q) F  E串我 / @7 P: t; I, l+ w0 Q' x' V
講開又講好耐都無見過支槍1 ?( p3 u0 l% x! t9 {; }& }( F9 G
有d掛住佢添

引用:
原帖由 心儀 於 2010-7-7 21:10 發表   
+ K% e6 m6 K# u: E; ]6 J" q( A9 ^5 ^+ s* ~; K" \* m6 X0 s
用你自己既方法^^
: b! n% Z  x+ w( r! g& B: M# C- m2 A如果係我就會拎支槍出黎指住佢個頭0 S( d) A' f2 U$ z7 c( I
叫佢拎曬d絲襪假髮出黎
6 X: J8 P2 }9 v9 o7 [' M2 ?) l0 E+ C" O6 P7 N6 t2 `6 M
喂喂, n+ M- z4 |* P3 h1 ?$ Q/ C$ S
你支鎗唔係用黎指住人架

引用:
原帖由 心儀 於 2010-7-8 12:29 發表   
1 i: H8 Y+ Q. O' i0 Y. p5 k
5 J  G0 C7 W* j) T' E串我
: I+ [1 L0 |# b: {% l7 c# u+ |講開又講好耐都無見過支槍
4 g  [6 i) h  _" ~3 ?9 |有d掛住佢添
1 T2 R5 N3 |- T& y. W: r/ U" ~+ m( L8 M  I9 K! g
4 U7 t- O+ H1 r8 e
大門為你打開4 R5 I# {. G# n3 q: y  G2 i& s& \
不過係你唔肯返去者

回復 14# 校服收藏者 的帖子

本來打算聽日返去拎野返屋企練基本野3 l* }9 T& \0 `4 s) I  P) w; [# ?
不過而家要幫人搬屋都係下星期先

引用:
原帖由 心儀 於 2010-7-8 15:26 發表   / U/ g, g0 I! r; P5 K* [
本來打算聽日返去拎野返屋企練基本野, r  s; v* X" _: w+ ?' Q9 J/ t
不過而家要幫人搬屋都係下星期先
: u# g; ^9 I9 a3 w
練乜野基本野??

無端端點解覺得人地係cd﹖佢個樣本身似男既﹖

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽

引用:
原帖由 butterflies 於 2010-7-8 07:47 PM 發表   
# u: i, A9 S0 M3 I: u( P無端端點解覺得人地係cd﹖佢個樣本身似男既﹖
& A/ b9 o9 s, t9 H0 Y
其實佢係男仔~100%!!

點解你成日都話見到cd嫁?2 z" S  T& O9 C, y# c. o: O
我成日出街都見唔到喎!