嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

妹妹內衣 (part 5)

妹妹內衣 (part 5)

今日見到大妹有新野放響洗衣機
# `; {8 p7 o' p. Y7 m即刻就拎左出黎
9 m3 L2 ^0 _1 W3 I8 E) r呢個brand之前未見過! V5 q1 E% R9 D0 |  y3 q% k
叫sixty eight
* s+ M: l$ k, \個款都幾好& X, W# n5 X# i
. H' X9 s+ S4 y( Q: k. D$ f

1 i+ W% K3 U, ~  \$ \# V睇開我post都知我有兩個妹. X5 n: b% o& M* `1 R
大家估下呢set係我大妹定細妹既呢﹖
% O( v1 n& c( r' W8 w7 T估中加相
6 C, d7 t# k: Y7 ^
# r1 o" U7 e: \3 q3 H7 P1 E( e" X1 u0 h8 [: a$ z3 [0 u
ps 我仲發現左細妹以前d學生bra(即係半件頭果d)
$ J, B: `, E! F1 _, P$ b唔知大家有無興趣﹖
/ w/ q5 I' E( ^- S要睇就要多d留言喇~~~. `* _# k8 s3 {0 p8 ^! s  m' g) w4 p1 P

2 D# |$ ]1 V1 W: w4 d+ G( B[ 本帖最後由 ltkhw1 於 2011-9-12 14:18 編輯 ]
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
我估係大妹
( m1 u1 `& @5 l% u( m另外我都想睇半截個d

THANKS....

估下大的說@@

個款唔錯; 頗有少女的味道.

我鐘意睇半截個D

先支持
" Y0 G6 G: t7 i* U! o後再看

好靚呀, 連裡面都有花花架 ! S( N, V1 N* ?4 K) V
仲有好鍾意個bra無得除bra帶
% ^" O/ O/ t9 ^睇黎應該係b cup, 估係大妹啦+ h5 j( f4 a7 J* a
7 F% d/ N) f, ?" {

你個妹個胸都幾大
6 i2 b8 Z- r2 a# t5 o; @2 ~8 B4 \$ h) A1 i0 h1 \+ A  B+ T
快d加多d相

咁正既野, 點可以唔支持呀, 快D攞多D出黎分享啦!!!!

這套好可愛喔~

我都想睇半件頭果d 呀~

都不錯~想有個妹R><

引用:
原帖由 校服收藏者 於 2011-9-12 14:34 發表   , v( L+ D7 [/ M% O4 \
我估係大妹
% y  h2 u# g, C+ A另外我都想睇半截個d
  t, R, I' G5 s- F/ j! k( @# u0 t
+ M3 k! u3 Y/ W3 b6 C
% ^% h: z  x8 ~1 I$ k( B' e點解想睇呢﹖

引用:
原帖由 中四kary 於 2011-9-12 21:50 發表   
/ h" N6 }/ |- F好靚呀, 連裡面都有花花架 ! ^' a$ m( O8 n; x6 ^/ V% p$ [" b
仲有好鍾意個bra無得除bra帶
0 U8 e8 A4 z) _: r8 p睇黎應該係b cup, 估係大妹啦
$ w0 b% W9 O' A8 U/ y& r( l" o) W8 j

% k9 Y# o; V9 K( x; l, `; }& N鍾意個bra無得除bra帶??

r8 M$ f- W% Q; P' I9 r1 o3 E等你好耐啦

回復 15# ltkhw1 的帖子

即係無得卸下上面兩條帶的Bra' [! Q- F# e9 h, I  Q

' Q7 V* o3 l7 a+ m" O4 O我估32B!

She didn't know?! Have you tried them on?

引用:
原帖由 kathw1984 於 2011-9-13 03:40 發表   
, R) e+ P3 O0 K6 O* N, k $ e% K+ ?" q% i' C$ |) K" c
等你好耐啦
5 |0 J  Y- U" G) \/ a9 n5 t: P3 B% `% Z; V
; l  I7 l& w  x+ ?/ m1 W1 b
多謝你一直支持呀~~~~4 |% y$ P3 X: T
今次呢set有咩意見﹖
: p4 j4 [' F& e* S% J$ T
& j3 \% K4 `* ]4 C( J  n( b[ 本帖最後由 ltkhw1 於 2011-9-13 11:45 編輯 ]

引用:
原帖由 hello321 於 2011-9-13 10:02 發表   & A+ N( P- k: z
She didn't know?! Have you tried them on?
$ m$ ]7 Q* \' h4 g3 o, B' ?9 g

2 s& J; }1 ?7 [* q/ G3 }' c; p* }; J5 A7 N. h' K* J0 x' u
無try
; ?( V# c8 o/ ]8 H+ D% Z不過拎左上手玩左一陣

最近訪問的版塊