嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

DEL

如果有埋地方可以比人CD, 再貴d我都肯
2 O# ?9 v- _. ^2 K. u唔知有冇人肯做呢門生意呢?

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 1989 於 2010-11-8 14:50 發表   : `: H1 A2 [0 f- b6 w4 v) U
如果有埋地方可以比人CD, 再貴d我都肯
7 d. A4 W- m+ L1 c* W3 x6 ]# Y唔知有冇人肯做呢門生意呢?
7 F' {; L8 q/ S
hkcdfamily咪得囉# }( J- i/ f1 C; x
不過想入都唔係咁容易
& u* e1 F% W: n- n; G8 r7 n: ?相呢D少不了6 C) C, Y" A; R9 O! ^
仲要係論壇上觀察一段時間才可以入會所

引用:
原帖由 心儀 於 2010-11-8 14:55 發表   6 C8 R, ~! x- }
9 \8 H; O3 I9 J8 g4 J% E
hkcdfamily咪得囉
5 _5 X) }  ^4 B, S& W( V: Y不過想入都唔係咁容易
' Z* j" r8 @# Q$ a) {' B) ]相呢D少不了: N* d. n% J0 W, V6 ^" W) {
仲要係論壇上觀察一段時間才可以入會所
& I1 E, t4 R8 M; x/ G! L1 `

: l. a- ?3 @! y其實入得都OK ,但係佢地都幾貴下架wo

這idea很好呀, 價錢也fair. 有進一部資料嗎?

我果度可以換衫。

引用:
原帖由 1989 於 2010-11-8 14:50 發表   
' a, S# Y3 A7 M! V6 v" z. I( y7 F& H如果有埋地方可以比人CD, 再貴d我都肯& Y) c( E/ B) @) @
唔知有冇人肯做呢門生意呢?
" a+ X9 H9 w- d8 S/ L
% v& Z) M# F7 i. O; C
你放野果到咪可以cd囉! 你唔識化妝嘅話可以約時間, 我可以教你或幫你化!

另外我會定立開放時間,以免對住客造成滋擾。無交鎖匙費的姊妹入屋要先預約,交鎖匙費的姊妹可在開放時間內進出,但開放時間以外則要預約或暫停開放。
) G( o7 J7 p9 ~$ l& n6 ?6 k: R6 Z9 g: d" Q2 c& F8 Z& y, a8 f- C
租金方面$300一個月暫時唔會加,有興趣嘅朋友請先落訂(即首月租金),另一年內不能退租。租金加減將視乎空間可擺放多少物品,以及參與人數而定,但本人不傾向加租,亦會維持最後商議好的租金最少兩年。本服務採用先到先得原則,如滿額未能享用服務的姊妹,我會全數退還訂金。

參觀及付款須知:
7 o! ]7 @- m( _- z; z8 H
/ y0 P& l. u/ p3 J6 S單位將於25/11後開放參觀,只限有落訂嘅姊妹攜同入數紙進屋。因額滿未能享用服務或覺得不適合者可全銀奉還,否則當作首月租金計算。以後請於每月10日前入數,租約以物品搬入日期起計算。

好吸引,最重要有地方洗澡

引用:
原帖由 peterchan01 於 2010-11-8 13:17 發表   
. v, o+ ?- w) h' uThat is so good and cheap, so how can I get more information on it?
( L& w$ W" E& _* c) D. r( {Can you pm me with the details thanks
7 E) Z: F6 \7 w# Y* a& l4 N! L2 V" X( f& R* s& l% A3 r
You can add my FB.

有興趣的朋友可先付$300落訂
# D+ `. }; t# C! x7 I5 y入數資料可sd PM向我索取
# c6 }: f) f. ?/ y) O- ?如有任何查詢, 可直接與負責人 Natalie聯絡。Thx

我想參觀^^4 K/ z; m7 Q3 z& d+ {
看看旦否適合當網聚地點~

引用:
原帖由 心儀 於 2010-11-12 14:15 發表   
) m! a( z4 G6 @: @7 R2 z% m% E; X1 T我想參觀^^( g- N9 i! d; L8 t7 X
看看旦否適合當網聚地點~
2 }, R" N8 G7 _

* o/ X0 u7 ]; x心儀大大當然可以隨意參觀啦∼

我都想知...每月300可以有幾大地方

請問月租$300會有多大的空間去存放物品呢?

我想我會盡量藏在家裡

現有四種儲藏方式可供選擇:
3 ?! J7 n2 M3 Q) j( p8 _' V% Z1) 儲物箱一行疊高任疊,可參考下圖:
! \. U5 t4 y1 b% k  g, F3 Yhttp://big5.made-in-china.com/sh ... E7%AE%B1+-+107.html7 v' B6 y  v' B7 n5 b
2) 獨立布衣櫃90cm闊. X( |$ f% ^0 V& B' o  I8 Z
3) 獨立木衣櫃45cm闊) J% Z4 _6 C' _9 [% c
4) 大衣櫃共用

現在免預繳和入數,先參觀有租用。

引用:
原帖由 nataliecharles 於 2010-11-15 20:18 發表   
( z5 |% c6 t+ [& Y7 f0 q現在免預繳和入數,先參觀有租用。
4 H' O- r6 q0 s# F
7 j' O2 D; d- _3 R8 @3 u' L
有得參觀?. l$ m, b& o0 t+ a( g1 G) g$ b: g

_9 I* o' w) c$ U1 ?7 I幾時呀?

引用:
原帖由 vivalive01 於 2010-11-15 21:58 發表   
, }5 C, e( |/ E3 F0 k
' r5 M$ i4 U: f8 _9 {% \有得參觀?! W# ]1 A' ^$ ~; B; S6 k

8 G4 U* g& J3 p6 L幾時呀?
( A) D/ J( ~# j' a

. E* z1 V( z0 i0 C" L% |: y我會先影相,然後入伙日後可電聯我或Rainie安排參觀。反正將來我果度都可能會舉辦一d活動,遲早大家都有機會入去。

最近訪問的版塊