嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

新買的校服

其實幾乎邊到都可以話做話劇用,只要你見唔對路就話開玩笑而已,然後改口話買比人都照可以買到。不過我遲d都諗住去買套衛理,因為華丰真係易買,同埋其實我係衛理讀緊。唔知我著住衛理套校服去買衛理既裙會點呢?

準備開學啦

引用:
原帖由 willkam 於 2013-8-28 04:02 發表   0 s9 O( ^5 `- N; f
其實幾乎邊到都可以話做話劇用,只要你見唔對路就話開玩笑而已,然後改口話買比人都照可以買到。不過我遲d都諗住去買套衛理,因為華丰真係易買,同埋其實我係衛理讀緊。唔知我著住衛理套校服去買衛理既裙會點呢?
. p$ Q4 t6 y0 Z% M4 ^# ?; L9 y! S小妹覺得仲易買,佢會覺得您幫同學買

呢套校服都不錯...樓主買到心水真係好

引用:
原帖由 willkam 於 2013-8-28 04:02 發表
( z1 b7 W( A3 f1 e4 ?0 d6 Y其實幾乎邊到都可以話做話劇用,只要你見唔對路就話開玩笑而已,6 l& U5 d3 ]. i# A
然後改口話買比人都照可以買到。- e: x7 ]( y3 V+ P) w! I
不過我遲d都諗住去買套衛理,
( C3 ~6 H+ d' k: Q+ A* A) ?5 ~因為華丰真係易買,
7 |- F2 `* V4 Z# Y+ \同埋其實我係衛理讀緊。
  H" d9 S) y/ m/ A2 R) D$ P唔知我著住衛理套校服去買衛理既裙會點呢?
' A$ r5 {$ P/ O, E3 S0 D我暫時最惡都係著里車制服去里車總會買制服
: `, z: H1 ]# f跨區就講得通,華灃幾近學校……4 }* o0 N7 ^- t
當然個別本壇會員大膽到學校對面馬路照掃貨9 I7 n8 L* T2 U+ z1 l* K/ C
又如何?
暫停寫入

引用:
原帖由 siuyan_7 於 2013-8-28 01:07 發表   * {5 ~- p: p( S: Y
4 }# C$ g, x4 W8 [6 G2 e! b
九龍塘嗰間校服一樣嗎?衛理好似有好多間,佐敦好似係白色連身藍色邊的(有錯請指)
; p7 d* E5 @% O
% y$ S  c" l- p0 Q  `九龍塘轉左做兩截

引用:
原帖由 willkam 於 2013-8-28 04:02 發表   # o( S( A% d  T; A! T: Y1 X# y
) [  W9 u1 v7 C& m7 B, A) \- V. |4 A

; t7 M7 z" `4 d) n! G著住衛理套校服去買衛理既裙有咩問題?
; [1 |2 a% {7 l3 ~* `  w我試過著住自己學校男裝去買自己學校條裙都係咁

引用:
原帖由 siuyan_7 於 2013-8-28 23:20 發表   $ D! J$ _% ~5 ?+ r6 }

; E- E4 B) \4 c. ~  ~" W0 S- _小妹覺得仲易買,佢會覺得您幫同學買
$ l; t. M' \; ^% r+ r1 t5 Q
4 }' a+ S) b! E/ z
吓…要諗佢點諗我架?我從來唔會

我覺得著校服學生會易買d,人地以為你幫同學買。另外,中年男士買應該都易,人地以為你買比個囡。廿幾三十歲嘅去買應該會最難
+ Z+ d* l. @9 C6 G9 c# C& C; M! t: \
引用:
原帖由 willkam 於 28/8/2013 04:02 AM 發表   ! y( C2 M1 }8 O! r

這件也不錯

引用:
原帖由 angela_fung 於 6/10/2013 13:03 發表   1 C, w+ S# s1 |4 W# a
我覺得著校服學生會易買d,人地以為你幫同學買。另外,中年男士買應該都易,人地以為你買比個囡。廿幾三十歲嘅去買應該會最難. W+ R# e! c& P$ y

5 e% y2 m! B* l$ _& m: n
6 Y: v* R3 B+ K; v+ Z) H3 c3 }
響澳門,我果個年紀入去果D鋪買條男用底褲都成四五個人serve# f! Y# Q" w/ z
唔好話買D奇奇怪怪野Orz

咁夠膽買  仲係全新