嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

-

-

del.~~~~~~~~
- `  g/ f7 Y. C# r" j& |
8 y6 p4 Y% D2 g1 k" g$ e6 f( N* W4 T[ 本帖最後由 紫;;] 於 2017-10-29 22:36 編輯 ]
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
自然就可以
6 r$ |# M) ?2 g7 }5 A又唔係啞,點會唔出聲................

其實自然+少出聲就可以

CD出街~~自然~~有儀態~~就可以了 # a' N. Y- A9 O2 w; \- }
出聲是沒有問題的~~
我是個茶壺,肥又矮呀,我是個茶壺,肥又矮; 這是耳這是嘴,這是耳這是嘴,水滾啦,水滾啦,沖茶啦!

上身胸圍要視著什麽、出席什麽場合來決定如何搞,一般不會特別處理
* ~" M) J/ f$ b1 G$ `7 N7 C2 k出聲問題,去買開野嘅鋪頭就不怕啦,
香港戀物討論區 http://www.hkcdtv.com/
建立理性的價值觀,戀物也可戀得健康、快樂

哈..原來系甘,,8 f. x+ J) ]% ]2 _; l$ C3 y0 c
我都系純粹問下,!4 K( G1 D9 J- {: o! a

5 z& @, {1 U5 S( N甘多位姐姐出街戈陣有無比D叔叔望住晒.?$ ?& v" z& v4 O0 d# X9 f5 Z
同埋買野戈陣比人叫小姐開吾開心

可以放自然好重要。我好希望以后有机会CD出街买嘢,不过目前只试过半夜CD出街,只系在出面行下…………

不會出聲la,自問聲音真的不pass,我不想嚇人呢
$ p7 A; ~2 o+ u# k有時會有店員用英文和我說話呢,可能是膚色偏黑的問題吧

哈.. 原來系甘,,
" n% q- Q) Q) b9 _: O7 |6 v. [吾知甘多位姐姐會吾會成班CD一齊約出街玩XD

系喔..
2 j7 }7 v/ ^1 N0 s9 W; ?$ \+ R仲有一個問題,,! Z' x4 n) |# H2 v* S% J5 G6 p% \
吾知各位姐姐CD左出街,
, S, W$ K2 s" o9 }真系人有三急.. 會走去. 男廁. 女廁. 定殘廁?
1 O# k3 Q$ n8 p如果無殘廁點算=3=

殘廁
' ?$ o* m) q' v  D$ E# g旺區一定有的,女裝去之前,男裝去實地考察先

入 女廁 多

哦哦,,, 甘多位姐姐梯腳毛會吾會比屋企人話做乜搞埋d甘ge野- -?
/ v) P8 N! j" {1 q( n& G( ]6 G同埋會點梯..哈,,

引用:
原帖由 紫;;] 於 2011-4-9 23:51 發表   
8 Q) D& t1 H; S8 F/ R哦哦,,, 甘多位姐姐梯腳毛會吾會比屋企人話做乜搞埋d甘ge野- -?
  l0 K; e* L$ I2 V  `7 A同埋會點梯..哈,,
( I+ m4 p: v3 ?1 D. s1 Q, |- q1 n" H& D& V8 J, ~
2 V' d5 @$ [6 A/ U
反而我冇問題..自身都幾多毛毛下

引用:
原帖由 紫;;] 於 2011-4-9 23:51 發表   5 \8 e) w1 X5 s
哦哦,,, 甘多位姐姐梯腳毛會吾會比屋企人話做乜搞埋d甘ge野- -?4 T0 H4 D+ |1 c5 I; K4 v: V+ r
同埋會點梯..哈,,
4 d: O! O) L+ K/ w! {* E剃唔係問題,生返果陣真係幾難睇
香港戀物討論區 http://www.hkcdtv.com/

引用:
原帖由 w-wing 於 2011-4-11 23:40 發表   7 y: l' }; N: S

8 H  H; k; E, v; V( G- k/ @剃唔係問題,生返果陣真係幾難睇
9 g' k; @# x' `/ s哈哈,,
3 t6 c/ ?- a4 Z5 k9 R8 Q5 `4 C大家用咩剃架.. 正想去買;(

引用:
原帖由 紫;;] 於 2011-4-12 00:11 發表   
# A: b: h$ @: }( D) p. @% Q4 w- |% |% l' k( T
哈哈,,
9 J" j' {6 {# l+ B0 B大家用咩剃架.. 正想去買;(
1 d+ j1 j6 ]* I6 ^/ F6 L$ v, n

3 W: S1 M5 w- X% d2 |* g8 ]我用以下脫毛器的剃刀配件去腳毛
7 p% w1 y, x; s  mhttp://www.philips.com.hk/c/hair-removal/satinelle-ice-premium-cordless-with-click-on-ice-cooler-and-shaving-head-hp6517_00/prd/zh/
3 v6 J; b( W# U; A; \
4 l# |" w1 @& m3 q- Z5 h$ R! a滾輪頭適合毛少、短嘅,或剃完頭3天用(毛太長會好痛甚至拔毛后出血),能夠模仿拔毛(類似以前綫面),我自己用來拔面毛 不過使用要好小心
: G: W+ P9 i6 d7 {  Q
3 W, Z' ~' [# O9 K[ 本帖最後由 w-wing 於 2011-4-14 22:52 編輯 ]

引用:
原帖由 w-wing 於 2011-4-14 22:44 發表   
5 {" u- u' j  \7 t5 @* n( z+ A+ y! V* z- \* ~

& ]" n+ V& b& I# e' r) A我用以下脫毛器的剃刀配件去腳毛+ _% y0 A; _& E; c: b
http://www.philips.com.hk/c/hair ... d-hp6517_00/prd/zh/6 z) }# x$ T* S3 w) F: Q  M
D660ZzfzxBQ  e3 a; x$ t% v. D
滾輪頭適合毛少、短 ...
2 `# Z+ \" _+ F8 R) q9 Z7 f: V+ @+ U;o 幾多銀兩架..? 同埋邊度有得買xd

最緊要自然8 v& n' I" w# L: O! ^$ e
少出聲就OK

引用:
原帖由 rac 於 2011-4-9 06:24 發表 [url=http://www.hkcdtv.com/redirect.php?goto=findpost&pid=402748&ptid=20628&rpnum=997923]
' t8 u0 G4 N  d& N: H$ c( c有時會有店員用英文和我說話呢,可能是膚色偏黑的問題吧
2 r- b2 e" A" x; S0 V) J% K: ]( P& N: |
& U" F8 D* E+ R; o+ Q: c

* Y% H9 [# o9 K4 f' n我都試過啦,明明用廣東話同個sales 講,佢同我轉channel,可能我講得細聲, 以為我唔係好識廣東話5 \/ s, I; z" \, @) z& r' @3 ~% z
+ T" d. e/ s5 m/ f) ]

( n/ }5 q  L7 Je 家cd 買咩都唔驚lu, 講幾句野都無咩問題

最近訪問的版塊