嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有乳房的煩腦

有乳房的煩腦

乳房是很敏感的~~
4 e! q( [/ P$ I冷的時候乳頭經常會隆起感覺酸酸的~~
  d! ]# D- h+ \( u熱的時候乳房經常會有焯熱的感覺~~
# P1 L1 l$ W7 F$ k每當人多擠迫的時後便要用手臂掩護乳房~~
/ ~2 ^- o5 `! [4 _, R# U# \有時候掩護乳房時手臂又會壓倒乳房而感到不舒服~~
* m$ d9 L! B! S$ K( G7 \1 @6 {如果被別人撞倒乳房是很痛的~~
0 D( }- z9 J$ \: X3 c9 j這是婷婷的經驗~~
覺得好的就按一下感謝吧~~
我是個茶壺,肥又矮呀,我是個茶壺,肥又矮; 這是耳這是嘴,這是耳這是嘴,水滾啦,水滾啦,沖茶啦!

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
無辦法啦!有乳房一定會咁嫁啦!加油啦!

同意樓上講法
% C: t2 E& g$ x" J9 f& o1 v6 t不過,有乳房會比人倩霧

12-3歲? 係!岩岩發育就會咁!
0 N" j7 `: Q6 X0 J% J不過你講既冷熱感覺,我又唔覺得係咁

引用:
原帖由 pisa 於 2011-4-14 22:15 發表   5 C5 N0 ^3 @% n- E) C
12-3歲? 係!岩岩發育就會咁!
9 _" p  Q' O  w$ {' K不過你講既冷熱感覺,我又唔覺得係咁
" I* s; V) X4 F- Y5 _
* j8 I* H, P% T) M5 V8 Z8 k
妳是女生?
我是個茶壺,肥又矮呀,我是個茶壺,肥又矮; 這是耳這是嘴,這是耳這是嘴,水滾啦,水滾啦,沖茶啦!

so female always say male does not know their pain....

引用:
原帖由 adam5354 於 2011-4-14 22:21 發表   
# Y' o7 V! F; ]' V  {- `! Q1 M) Z/ Q! ^0 M9 d0 c5 h

' ^7 }# Z0 X/ D7 s妳是女生?  
1 T/ E" M" Z" G0 D8 |( f
  是的,你信嗎!

引用:
原帖由 misslady 於 2011-4-14 22:37 發表   & M8 g4 i3 d& F9 a5 x$ C
so female always say male does not know their pain....
8 k6 `% r" H: O7 C3 S  [ exactly!

引用:
原帖由 pisa 於 2011-4-14 22:42 發表   
" l0 @) Y* s5 ^& e' Z
2 l4 Z3 f! A( Q  ]+ w. d' q# J  是的,你信嗎!
2 ]: }: A% ]% C8 N# `: U  S  \) t
5 v: |8 u+ S( e0 i& D/ ^9 V0 h
你話是的咪信囉~~
; F4 [" r) M) c' O我不是女生也不是正常男生也不似CD~~三不像你估我係乜?
* g) Z/ Z; f% z# {我的確係有34A真女生乳房~~

引用:
原帖由 adam5354 於 2011-4-14 23:34 發表   
/ }3 Y5 o. L9 i) \) X% D8 @, b
3 y( A) h8 B- I* z
2 Y2 n0 _4 X- r. X6 a你話是的咪信囉~~
" s4 F. }- i+ H  T. w我不是女生也不是正常男生也不似CD~~三不像你估我係乜? / W" r8 t6 z, x6 z9 a+ f4 p
我的確係有34A真女生乳房~~  
5 h1 O4 t/ L; Z
( H  B8 ~& v% m) \  C7 B: J4 k
咁我話不是啦  
- X( ?( d5 l# I3 @2 g  r2 T8 Q你係... 我唔知丫

引用:
原帖由 pisa 於 2011-4-14 23:39 發表   
! ]4 M8 p& G  d( R  w4 @" L/ w, O7 o6 E: A& w7 I, ]) N

p, q5 S* z( M  V- U4 O咁我話不是啦  
2 i/ i/ r# k9 d7 l! n你係... 我唔知丫
1 G  X' {0 [; @4 c# Q( `0 K5 a. R+ _; G
你話不是我也信~~ 因為你是男是女也不關我事~~對我有冇影響o既。   j* R# v6 b# }
我係~~?我是婷婷~~

婷婷是先锋!!. X) E/ x7 a# |2 q% \
我买38B/80B厚杯,其实无乳房。不过乳头敏感。3 ?+ v: q1 b* ?: J7 t+ H
好佩服婷婷的勇气!

引用:
原帖由 nuwkov 於 2011-4-15 04:00 發表   * t. W3 L4 P$ w  d" I$ L6 d
婷婷是先锋!!3 D3 f, F1 c1 ?; E$ ]1 i
我买38B/80B厚杯,其实无乳房。不过乳头敏感。7 h+ h2 N1 ^) V8 w# L
好佩服婷婷的勇气!
+ ~' l; \. l" s: p  ^% E
" w5 `$ E4 {: g7 [多謝妳~~
  y  |# A; A+ y我不是先鋒呢~~有很多姊妹比我走得更前~~
1 s6 \7 F) Z3 D  C. B- l我巳經決定一生不會頭~~勇氣巳是不需呢~~' _" a. a& r9 Y* E+ m- J3 ~, K
如今我繼續會努力學習女生的一切~~& l$ g( Y0 ~; d$ A, c  c
使自己更像女性~~

引用:
原帖由 adam5354 於 2011-4-14 23:48 發表   + p7 {5 m. |: N4 j* V- t( R

0 j( S8 V- L/ D( K% L" _( l0 `: K" a1 \9 B9 R+ H' K
你話不是我也信~~ 因為你是男是女也不關我事~~對我有冇影響o既。 5 K# q6 K5 n. T8 P. Z) w0 b( `
我係~~?我是婷婷~~  
& S6 R* B" _: x$ g0 K5 p7 |! x0 |% C
知喇,婷婷丫嘛

我頂你,繼續

青春期有少少乳房就比人捉我去醫院驗,1 f4 U5 a/ A% X9 f* V
抽幾支血,驗呢樣驗果樣,返學又要請假,
8 _+ y+ j. Q9 g9 V9 ?* U比醫生紙班主任睇又怕比人睇出咩事,
3 E& J2 \( k, J' r% ?$ k7 j% [8 R3 W到頭來除左女性荷爾蒙高少少之外乜都驗唔到...

引用:
原帖由 雪映 於 2011-4-15 18:00 發表   & c0 T$ E; a. [( ~% ~, F
青春期有少少乳房就比人捉我去醫院驗,
+ M( H& f/ s! V% q4 c% G6 X& r! Z抽幾支血,驗呢樣驗果樣,返學又要請假,1 w6 Z. D9 k# g% Q4 `
比醫生紙班主任睇又怕比人睇出咩事,
, Z. T8 w) F3 n3 J; F1 C到頭來除左女性荷爾蒙高少少之外乜都驗唔到...
0 ]) I6 s! E1 Q( [

, w: @- X/ q2 R1 o' w9 p這就是男性女乳症了~~
8 d# [3 r  i9 S! U醫生有冇同你打男性荷爾蒙嫁~~?

引用:
原帖由 adam5354 於 16/4/2011 06:50 發表   ; b  o; c( Q6 r3 V( S
0 w$ x. D/ z* Z- u6 ?5 v9 _% f/ o
: c% z: r' i' N" ^) Q
這就是男性女乳症了~~
0 l! N) V& k) k. }醫生有冇同你打男性荷爾蒙嫁~~?  
0 u$ S$ x4 l. G) {, @) Y) Q
冇,好似叫做多d擴胸運動,# r# m) A, z7 R  G( M
如果唔鐘意可以做手術切左佢 9 E3 d- @1 \- h- u8 ]
又唔係大得好離譜,d人神經緊張攪到我咁麻煩...

引用:
原帖由 adam5354 於 2011-4-14 04:25 發表   
, u, c5 R4 R( {0 f/ X+ S" T+ R乳房是很敏感的~~
6 M/ l8 Y1 t2 E+ w) ?冷的時候乳頭經常會隆起感覺酸酸的~~+ `( x& s& ]' V# |" f
熱的時候乳房經常會有焯熱的感覺~~- R, E3 t! b0 d
每當人多擠迫的時後便要用手臂掩護乳房~~- u. e/ h) i5 y5 D3 z
有時候掩護乳房時手臂又會壓倒乳房而感到不舒服~~
1 C* [6 }$ X% ^: q7 O3 t如果被別人撞倒乳房是很痛 ...
8 l) t0 P) f( ^, }8 `( |6 w+ p3 \
因為仍在發育時期唷~% B+ c$ L! |) [: b
這時候多做按摩多飲木瓜湯或木瓜奶或木瓜糖水對乳房有好的

因為我有少少肥胖 搞到我有啲胸 跑起步上黎幾唔方便