嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

帶bra出街

帶bra出街

請問各位姊妹, 如果帶bra出街的話, 點樣可以避免"印"左條bra帶出黎呢? 我成日因為呢個問題而冇膽帶bra出街.
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
我用隱形,感覺還可以,不知道樓主試過沒有?

有好多隱型bra係冇bra帶,就好似我用黏上去的禁,連背部都唔會有bra帶

well.  will show and visible in summer as the cloth is too thin..

帶無痕胸圍~~t-shirt bra 就得啦~~!!!
我是個茶壺,肥又矮呀,我是個茶壺,肥又矮; 這是耳這是嘴,這是耳這是嘴,水滾啦,水滾啦,沖茶啦!

你怕bra帶現反而不怕前面脹起嗎? nubra,黑色寬肩帶厚背心打底都可以避免現形,最外面件衫不可以深色,否則會起白印,件衫有大範圍印花或車花都可以幫到
香港戀物討論區 http://www.hkcdtv.com/
建立理性的價值觀,戀物也可戀得健康、快樂

其實我想問,帶黎仲乜呢??

引用:
原帖由 Sherman 於 2011-4-6 16:03 發表   & Q' L* A6 c5 x" z* L1 }7 x# q
其實我想問,帶黎仲乜呢??
9 N) \- Z. Y, B
7 H" K+ `$ l6 L+ ?) h9 e( M帶Bra可穩定胸形,防止乳房變形~~
我是個茶壺,肥又矮呀,我是個茶壺,肥又矮; 這是耳這是嘴,這是耳這是嘴,水滾啦,水滾啦,沖茶啦!

引用:
原帖由 adam5354 於 2011-4-6 17:11 發表   
, r7 p! O# A) z6 j
' x% h# A+ u$ u4 d) |" V. J1 u3 u+ O1 r. N& J2 d+ J, `
帶Bra可穩定胸形,防止乳房變形~~  
+ c3 x8 s( B: Z5 q4 k2 T# M

& P1 }" @6 b! Q戴正確嘅話,可以預防駝背
香港戀物討論區 http://www.hkcdtv.com/

引用:
原帖由 Sherman 於 2011-4-6 16:03 發表   
6 y( `( m" f+ d+ D$ ^, ]6 j- z其實我想問,帶黎仲乜呢??
4 y$ P; s8 ~* [
4 f# |9 R% C1 v1 n9 M
+ T8 R& I6 `+ ?( x) O係囉,可唔可以講下唔係CD緊你帶嚟做咩呢?
! i% b+ s( j9 l  i! i$ E

引用:
原帖由 JoJo1217 於 2011-4-6 19:01 發表   
! s  X/ _4 r1 l  W
1 x! r9 j( p6 D( `9 W6 c& N% I/ H( b7 F+ u' q& f
/ B* |' R  ^- @( D
係囉,可唔可以講下唔係CD緊你帶嚟做咩呢?
. B* B; H/ w0 c5 m
( g5 W. B/ p7 f  z7 R. N

5 Y$ m; Q4 Y& i1 X穩定胸形,防止乳房變形

引用:
原帖由 JoJo1217 於 2011-4-6 19:01 發表   
! V% ^/ r. @' m9 ?& I
1 h% W5 w* p& _, {) T4 h& r7 a* S: e5 I* ^
2 x5 t# V! a1 [. `7 A( Q/ b
係囉,可唔可以講下唔係CD緊你帶嚟做咩呢?* o% E0 A* S2 {' i. T; E
! ~4 h& v0 p3 q' L! U
; R5 f4 C. p( Z* _9 ]/ `我當背心著咋,防駝背tested真的ok

沒試過帶出門
+ Y9 T( d4 Q7 ?: K9 r也比較少這類寶貝了
/ g* U0 a2 a2 q% D: l1 V

only have bra when in winter or summer with jacket

所以我通常只係係屋企著

我覺得戴 bra 就是為了 bra 帶貼著肩膀的感覺,但戴了上街又驚被人見到,所以只好在家戴。

I will wear a jacket.

引用:
原帖由 w-wing 於 2011-4-6 19:35 發表   
9 Z# w9 Q  B: X# h2 I# ?) |1 u/ U2 P  ~1 E3 u
( s3 U% V# Z, u; m
我當背心著咋,防駝背tested真的ok
% G' u* O& O% ^9 te..e個我都覺wor, 駝背時個feel 會唔同左,變相提你企番直!

夏天可以怎帶bra出街哩?我都想知.