嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

垃圾房

垃圾房

有人試过在垃圾房執到bra 吗?
覺得好的就按一下感謝吧~~
i love bra

舊時我屋企啲左鄰右里都係外藉空姐, 佢哋掉岀屋外 d 垃圾, 有好多好很香艶嘅嘢, e.g. 絲襪, bra, 喱士底底, 咸書, 用過嘅兔兔都有, 見怪不怪了.
3 W( |7 a  w9 U  s1 J7 e) ]! w1 f: q+ L- n( O$ E% e  j
引用:
原帖由 ilovebra 於 2013-4-17 09:39 發表   
$ ?* z$ ]% E" Z有人試过在垃圾房執到bra 吗?

本身都唔會執,
. J8 J9 ^: W/ u; W/ L* }垃圾房咁污漕更加唔好搞我了
2022年目標:變成一個自己喜歡的女仔
要從新學化妝

空姐睇咸書? .
i love bra

引用:
原帖由 byuen 於 2013-4-17 11:16 發表   # x+ s) e& O, A; h+ u7 b
舊時我屋企啲左鄰右里都係外藉空姐, 佢哋掉岀屋外 d 垃圾, 有好多好很香艶嘅嘢, e.g. 絲襪, bra, 喱士底底, 咸書, 用過嘅兔兔都有, 見怪不怪了.
2 j3 N' Q1 S& S5 r' j3 h% f1 ]3 ]( d  [% z% u6 s1 [8 J3 [5 x% T
7 W, B, ?% n( O) E+ n

. _' Y0 q% N  j2 D( W$ P: ]! F- D嘩, 好羨慕 , 咁你有無執番屋企呀?

都成廿年前嘅事了, 當時啓德仲未搬, 好多空姐住響土瓜灣嗰邊.
4 P! f; l0 w* ?嗰陣時仲未有上網, d 空姐成日轉地方搬出搬入, 佢哋搬出清倉時, 好 Q 多嘢執, 記得有次我見成袋男同志露JJ咸書!
0 p/ I: W; R  Y3 e' N
5 b/ \4 r3 j# l) d$ c7 b& L* O3 h9 ?
引用:
原帖由 ilovebra 於 2013-4-17 13:23 發表   
, o2 j$ N! H! Y9 r  w空姐睇咸書? .

引用:
原帖由 ilovebra 於 2013-4-17 09:39 發表   8 Y6 y& Z! k% a9 j: J) b" g& x
有人試过在垃圾房執到bra 吗?
& |. u4 T, E& v( r
& Q  I/ ~+ z3 R, @" X- A2 lno la.  so dirty.

執過唔少絲襪.
% S2 ?/ Y3 C' R0 X. u) t% G, Z9 s+ u) W
引用:
原帖由 mandylieu 於 2013-4-17 14:32 發表   7 H/ U' m* Y8 v' @0 M4 y

; s" W) K8 z: J* V1 r& x
: Z2 A% ~* z( Y/ m. `2 {- Y. v嘩, 好羨慕 , 咁你有無執番屋企呀?

空姐Dbra 可能特别香港
i love bra

咁污漕r別執嗱.....

好耐之前D公屋D人掉衣物的確用乾淨袋洗乾淨先掉出~~4 t: @/ [0 t8 `, j- S8 h
D小朋友真係唔知就話污污~~! o+ t* A2 P8 F
小朋友問下D三十幾以上既姐姐就知多D啦!!!
! L  d) C) ]6 }: L% B
我是個茶壺,肥又矮呀,我是個茶壺,肥又矮; 這是耳這是嘴,這是耳這是嘴,水滾啦,水滾啦,沖茶啦!

引用:
原帖由 adam5354 於 2013-4-17 05:31 PM 發表   
  u4 U4 W: ^8 F! P3 K8 m好耐之前D公屋D人掉衣物的確用乾淨袋洗乾淨先掉出~~1 U7 i$ ?- M2 q3 t- T
D小朋友真係唔知就話污污~~. y  a4 k% J' r% i$ n2 R
小朋友問下D三十幾以上既姐姐就知多D啦!!!7 f/ _& r8 c3 p1 F. l! X/ Z+ P# J
: v0 L; S5 @8 Z" y6 p4 x, X2 m
# k8 O0 r8 a, N& P! v2 ~

1 D+ Z- G& v- }$ @7 W+ l 佢係垃圾房執

引用:
原帖由 sly2342003 於 2013-4-17 17:41 發表   4 b  v9 l) ?- q7 a  r/ x& ~
' Q2 V/ d$ N' t* r9 f: w8 k" U! \

: E! v# a+ {* k% W
1 F! d* E: N8 N( F+ y& h2 r/ } 佢係垃圾房執
$ s& R4 D. D) l+ k垃圾房門外
我是個茶壺,肥又矮呀,我是個茶壺,肥又矮; 這是耳這是嘴,這是耳這是嘴,水滾啦,水滾啦,沖茶啦!

引用:
原帖由 adam5354 於 2013-4-17 05:42 PM 發表   8 p, T+ e  c7 o. n8 v2 \5 X

) n8 d/ w* ?9 p  Q垃圾房門外
9 ^/ C$ w- j; P! h, f7 K3 \; H

' Y3 V9 z" X" v 但佢件是內衣

引用:
原帖由 sly2342003 於 2013-4-17 17:47 發表   
% A! w( b+ w, X4 e2 Z9 }& q! x+ ]  x( ?4 l& e4 h7 |7 g

V# _! n) V6 I6 a9 h 但佢件是內衣
0 M3 S& y1 L4 M, R. r, N4 y8 u也會有內衣~~有乜驚奇

引用:
原帖由 adam5354 於 2013-4-17 05:50 PM 發表   , O( e$ }+ M. U% ~1 ]

7 C6 ~9 I1 [! V7 q+ W; `$ R也會有內衣~~有乜驚奇
$ Q% U# n8 {7 c' v- {3 c& }
$ r& ~" b, ]) p% B. K3 {' Q  v3 {8 O! m- F$ ~6 v8 w* x
我不是驚奇 內衣此仲不是太好 ,

引用:
原帖由 sly2342003 於 2013-4-17 18:08 發表   
" z- {$ G1 R" j7 z8 z$ f/ s& H  }2 M! k. E, }+ [

% C$ A) G1 \: @, O% ^, b
8 S4 M( |% a, I& R, ? 我不是驚奇 內衣此仲不是太好 ,
1 x; o" O  a+ M" {$ a9 d& L4 B羊羊妳呢一代真係幸福囉!當年邊有淘寶,雅虎拍賣,上網購物,團購等等丫!仲有啲衣物,化妝品都好貴,呢一輩小時根本買唔起任何野!

引用:
原帖由 adam5354 於 2013-4-17 06:40 PM 發表   
7 a1 \" _$ y7 ]; `2 [
0 k3 L" M$ r4 J4 @( b+ ?0 V1 _' l: V  C' }羊羊妳呢一代真係幸福囉!當年邊有淘寶,雅虎拍賣,上網購物,團購等等丫!仲有啲衣物,化妝品都好貴,呢一輩小時根本買唔起任何野!
, {5 J7 ^$ Z; v9 ?4 c
1 m3 k2 a, \$ e
我都近幾十年我中五才有上網購物,我以前是偷妹同媽好都好辛苦架

引用:
原帖由 sly2342003 於 2013-4-17 18:47 發表   
. z& p- q6 \+ H6 K/ W3 _* R
2 ]. q* t2 f; M4 F; N2 h- {$ n( T- F
我都近幾十年我中五才有上網購物,我以前是偷妹同媽好都好辛苦架
4 j4 O  ]' [+ k
羊羊我唔同妳講啦!我講乜妳都話妳勁啲叻啲!我唔再講乜乜乜!乜都唔講啦!妳最犀利妳啱晒得未?

引用:
原帖由 adam5354 於 2013-4-17 06:59 PM 發表   
5 `1 H! C0 o3 I/ [
. }7 p5 h! u% S羊羊我唔同妳講啦!我講乜妳都話妳勁啲叻啲!我唔再講乜乜乜!乜都唔講啦!妳最犀利妳啱晒得未?
) \2 P  j: E- I' }7 b

$ V; v' h& e: p5 }, _/ S) B! H' |. o1 ?5 q; }8 y% V) I
別生氣, 我都沒有講自己啲叻啲,我只是港自己經歷!

最近訪問的版塊