嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

純粹講下(關於自慰)

純粹講下(關於自慰)

自己CD左十年有多,但我這個post是關於自慰的......7 O* s5 l7 @. P  Z) q/ r
我看咸片自慰時只幻想到自己是女方,會硬2 @+ n& t  W  n0 l' L
但完全代入唔到男性插人果方......chok極都軟9 f1 s4 U8 y8 U' S+ k9 l1 q  A
唔知有冇人好似我咁?
1 l! f2 O3 n8 O" Y5 b2 O) [/ x6 l2 k2 p! M1 I7 `
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 Babyblue 於 2022-6-30 02:45 發表   & P# V6 [0 l2 m8 s
自己CD左十年有多,但我這個post是關於自慰的......
2 f0 a( y9 X6 h1 ~; h: o" }  W我看咸片自慰時只幻想到自己是女方,會硬
$ c- a3 F; s# A! l* `1 a& h+ c  W3 i! x但完全代入唔到男性插人果方......chok極都軟
- y+ j2 v! V( z4 Z: e唔知有冇人好似我咁?
% T$ J. }' M/ T1 R' F

3 M8 x% O5 T0 ]7 s/ W" ]9 y* O) d我多年前已經把自己代入女人角色2 a& m$ U- y* r$ x7 c4 J1 k4 a5 s$ X3 h
看剄片中男人jj ,很想把jj 放入自己口中

又硬又軟,到底硬定軟?
8 u# R; D7 [8 a, U% J( l8 h3 s! Q  N- r& s' A& K* ]
引用:
原帖由 Babyblue 於 2022-6-30 02:45 發表   
. U0 |7 e- q8 C6 {9 w自己CD左十年有多,但我這個post是關於自慰的......
. m% k* ]/ j! n5 B; x我看咸片自慰時只幻想到自己是女方,會硬
8 J0 W" i$ p+ J但完全代入唔到男性插人果方......chok極都軟) K3 X3 ^1 N: ^- y
唔知有冇人好似我咁?

引用:
原帖由 gila 於 2022-6-30 06:32 發表   0 D/ c9 A2 q( N7 U/ V" T  `
又硬又軟,到底硬定軟?
6 M9 Y5 ?' C( W6 q) y" y  l- `
7 j& [! D6 V$ [" K6 g+ @+ @- X( f0 I& K
, Y4 h5 {+ G( X) w/ b" b幻想自己是女時會硬
. Z: v( X3 r% D( {: [但幻想不到自己是男角色整極都軟

引用:
原帖由 Babyblue 於 2022-6-30 07:09 發表   . g) J" R0 z" R7 x) m
4 }; p6 G8 ~! X. W( ^
幻想自己是女時會硬0 L, K" B+ v; j7 P5 B
但幻想不到自己是男角色整極都軟
. p: E# I, S9 e/ ~2 L1 P/ _( u正常的,例如你是個直男又怎會幻想自己是個女的幫男人含同被人插,完全唔會有快感,你是想做女性角色要你做男當然唔會硬!

引用:
原帖由 Babyblue 於 2022-6-30 02:45 發表   
! H7 V: W" j' I2 g# i自己CD左十年有多,但我這個post是關於自慰的......2 v3 r2 l. F/ q$ S& k& ^
我看咸片自慰時只幻想到自己是女方,會硬& b" j2 _4 S. C8 \" k5 m
但完全代入唔到男性插人果方......chok極都軟
# ~3 v0 |2 {/ d2 k1 z2 U- `; y唔知有冇人好似我咁?
5 s) j9 D: |3 G$ ^2 {  O9 A# W. O6 ?
7 z& G# H  G# h2 F
如果我代入女人角色同比插都係硬唔到,完事前要用手chok先起返少少

切左佢鑽個窿就無煩惱
5 G" b2 h  F8 u) f% O- E$ N# M3 C

. ..既然都CD了,, 用女式自慰吧、有十倍甚至百倍的高潮享受哦∼∼∼   !' ]- n) T- F+ u* I  W
.
) X# y7 A+ h: w6 L5 a8 u- |& }2 b9 \2 o; K  I3 J
(睇下冇壞)到高潮的方法: h; ]0 o7 Y- ]- P
http://hkcd.tv/thread-35386-1-1.html
3 D' ~0 _2 F( J: K1 O+ t* C7 Z.
8 `4 F! L7 U2 l8 ~
$ s* I, U4 ?  [0 y/ m
3 ]9 W4 r2 r1 M
! p0 u1 p( [2 c3 v1 X$ F: H
% r2 _7 [; r) J0 Q" K9 y) C9 A$ B( s9 f, [
1 S  f8 K: H/ D9 V
& Y. _/ F4 u* }; i6 A/ W
. p  n$ t$ T: }: {$ K- E

/ M% {$ Q4 h1 H, s8 _6 x+ M- }# y0 J3 m3 w7 t2 E

o- D7 y5 }/ D: S$ B$ A6 I.. l# v- x: Y8 t

9 M0 m8 v4 j) s& j+ J1 c0 a" R0 k[ 本帖最後由 denisews1018 於 2023-2-21 17:45 編輯 ]

我會幻想自己是女時會硬!!

性傾向障礙
深兒

回復 1# Babyblue 的帖子

以前一班男同學睇呢啲片,我都投入自己是女方。8 S& Y0 t4 k' {- E, K8 E
不過,我可能天生男性賀爾蒙不足,J細兼好少勃起,也無射精意慾。

回復 11# 深兒 的帖子

我都有睇A片幻想自己係A片的女主角! t6 b: B$ D. C. k8 K# y0 {$ j: c
但之前試過按摩,被人打飛機但硬不了, i0 F# |1 H, u
我應該試下女角

我要看女同av先可以自慰.# d3 s. t: ^& P  W4 ?7 N
看普通男女的無感覺.

我都系这

引用:
原帖由 Nanase 於 2022/6/29 23:19 發表   , L! `7 B- b4 \3 V' @" a  `8 b
切左佢鑽個窿就無煩惱
$ k: |1 S5 H4 @1 Y% y1 k0 R/ M( q7 |& z9 K- q7 a
" K9 d. w0 D+ h- A! ?4 H... 何須如此殘害自己身軀, 而且後果有可能更多煩惱... 能擁有雙性的感覺, 是天賦的特性, 好好理用才好...
-- 小 如  (shuinu)

小如的故事   

咁上面要窿胸先得哦。7 R# r- ~8 `9 S) F: G- n
0 n- o/ C& |7 ?& O4 y
引用:
原帖由 shuinu 於 2022-7-16 06:05 發表   
+ m9 \9 ^0 z2 }5 l( k
& g8 `2 V, e2 Z1 n& d8 ]... 何須如此殘害自己身軀, 而且後果有可能更多煩惱... 能擁有雙性的感覺, 是天賦的特性, 好好理用才好...

cd 了4年,我J太敏感
Wetlook卅濡ホギ女装卅女裝男子卅制服偽娘CD

我都係代入女優的角色
3 q* Y/ O( C$ k( ]5 @) s/ k  q會幻想果度的感覺
6 P$ L( |" {/ g! q; Q不過煩惱唔射係永遠唔會完...
2022年目標:變成一個自己喜歡的女仔
要從新學化妝

不錯!! 不錯!!7 i2 \( g# O& ?% E- ?/ b0 Z$ ]
真是很美呀!!

感到開心,生活會比較愉快

最近訪問的版塊