嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

24歲直男想搵cd 做長期sp

24歲直男想搵cd 做長期sp

有興趣既快啲pm我或者留v7/tg 我好大食
覺得好的就按一下感謝吧~~

回復 1# 鋼鐵直男 的帖子

已pm,請查收

引用:
原帖由 鋼鐵直男 於 2020-3-1 00:20 發表   7 A! Q) |8 X# Q. E$ P: l: U7 N
有興趣既快啲pm我或者留v7/tg 我好大食
) t/ u( v+ n' G9 Q& s/ E
% l# E0 O+ F9 R% I; @6 [
我年紀比你大呀
* x, h8 @8 H& ^8 }# _你喜歡三十多女人?
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

引用:
原帖由 joey221 於 2020-3-1 03:15 發表     [' k. g; B# A$ u/ q; R
0 S5 u" Q7 Y! Z3 ?3 I9 }
* Z& W: [$ ~! e$ r
我年紀比你大呀
$ C! I+ \, A. T5 Z- a' Q. R你喜歡三十多女人?
1 m- j0 J; T4 g( C  ~9 I鍾意呀∼

引用:
原帖由 鋼鐵直男 於 2020-3-1 04:17 發表   / |* j# c/ h  F7 R) C! S

/ j3 G) l. X$ ^/ \/ w鍾意呀∼
0 I. v) n7 G% j8 l. ]  N
& d- }5 g4 S1 p! H. S3 ?
你喜歡看本小姐穿著
) }8 E: ?) m; j2 A$ a% C# H貼身裙
6 g, n- d- I+ d) w0 `% I,睡衣,, @7 K+ `0 ]# q) Y
休閒衣?

引用:
原帖由 鋼鐵直男 於 2020-3-1 00:20 發表   
7 X5 k0 i# Z6 T+ B! a- B9 m有興趣既快啲pm我或者留v7/tg 我好大食
# i) Q9 A; [/ I, o% w

u2 B  p! ?4 C' ~我這樣打扮喜歡?

引用:
原帖由 joey221 於 2020-4-4 13:42 發表   
3 G+ l& G3 I8 }, [3 M4 \1 Y
0 E4 o. t1 P- N4 g- z9 F: H
1 p2 p! W3 _5 {, p: t# t- j我這樣打扮喜歡?
, A& B8 |1 L! J+ D射爆你

情人就pmed
) R8 b& |8 Q, B; o3 O& F: x) Y  rSP不了

嘩, 咁筍呀, 真係難得一見既offer 2 }* d4 G4 c5 `5 ^
我要應徵做你長期 sp 呀, 有得比人抽插仲唔衝住去咩
9 u: c( q: g# ~; p/ c! K% a+ A$ L你咁大食實好多人排隊應徵啦 , 希望唔會遲, 希望可以揀到我 ( l8 @: \, R0 h2 T
WhatsApp 我 66982429 please

我可以報名嗎?我有tg

引用:
原帖由 unclehui 於 2020-4-7 17:25 發表   
; X1 v% m) @- m2 Z* b& X; s4 R$ Q
; _' n! s# s/ b9 `射爆你
8 `& d* `. D0 y8 x* i% ~. {+ d2 [4 T0 t7 c0 {1 [: M
想要射在我那裡?