嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

買底底巴巴受奇異眼光?

買底底巴巴受奇異眼光?

昨天睇下有乜新款底底同巴巴果陣,有2位少女望下我,好似好驚訝咁係女性內衣店出現,以為我係變態佬。6 O( H) G/ D3 ^
有冇人試過係咁?
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
去九龍灣買會好小人

引用:
原帖由 p6123 於 2013-10-13 14:45 發表   
' w% C+ e, W4 L- U3 ~: }2 b& ^) H" @去九龍灣買會好小人
$ v0 R* r' E5 C3 A/ R
1 c( n4 ]# E$ Y% j  |九龍灣那兒?我當時係旺角買

會就一定會,問題在你理唔理佢

如果係師奶都未必會理你,但係呢d十幾二十令妹就實會眼望望當正妳係色魔。所以我一見到呢d令妹就一定唔會去睇/去買

都係唔買啦。比人望住好難受

我都試過喺女性內衣店買內衣上下套裝,鋪頭' Q: q3 o) N! l! T
入面仲有三個學生妹,不過佢哋完全冇理我。
Dare to be Different~♡

呢簡唔妥去第二間,大把地方可以買啦~

引用:
原帖由 angela_fung 於 2013-10-13 21:39 發表   , `% y" _; |* {5 R3 R5 I. D
如果係師奶都未必會理你,但係呢d十幾二十令妹就實會眼望望當正妳係色魔。所以我一見到呢d令妹就一定唔會去睇/去買
7 C4 a/ l7 T9 Z! i5 u$ g) o2 }, X8 {+ e, b
只有學生妹先會有少少眼光

我都會望一下囉,無啦啦有個男士響度睇底底巴巴…

正常都會望 , E( Q* _# [, W* E
但任唔理佢地照自己去買就得 !!
# Z' q  v( ]3 Y# B5 W  G9 ICD / 偽娘 /妖妖是 沒有錯..... O/ B* F% q# |7 ^  v; |
唔洗理人點樣諗....只要自己鐘意就得

想買時* H0 c( j# p! j% d! b
你已然唔理其他人眼光

係香港人食古不化姐,
  [0 w5 y6 s- _& p2 V8 z" c受中國傳統封閉思想影響,
% f( s2 G8 G3 o" m) }" h/ x8 F係外國冇乜呢D情況,# x4 V4 p5 j) M1 n) j. T  ]5 O0 \
但我相信,要係香港實現保守估計過多20幾年先可以光明正大,冇比人有奇異眼光

引用:
原帖由 eczqwdxas 於 2013-10-14 23:26 發表   5 [  ?9 @0 Z& I. U& M+ s
係香港人食古不化姐,
  y4 ^$ M' _/ Z) }4 Z$ w  d4 v6 q受中國傳統封閉思想影響,+ X9 x( j6 V* L7 ], `# B7 `# o
係外國冇乜呢D情況,
4 @' K$ P$ h% ~$ I4 G' t) o但我相信,要係香港實現保守估計過多20幾年先可以光明正大,冇比人有奇異眼光
/ X! z) i' b. x* |1 }0 v1 ]

% z! h( Y2 V& T  M. D, {+ iyeah.  Only HK will have this.6 I( j- X  g# O( D" u

$ }0 o4 n1 i  LIn Taipei.  No such issue.

引用:
原帖由 校服收藏者 於 2013-10-14 17:00 發表   ( c' V; u/ L5 m
想買時
7 U8 X; i1 `2 |' P* P你已然唔理其他人眼光
" {' i" l8 O+ h* H. n3 g* H$ q( X6 U2 I0 m: L
係…我入得去都唔理得咁多

引用:
原帖由 MUI 於 15/10/2013 06:31 AM 發表   6 }  C+ N: _$ S
1 R5 }* k6 P3 R( l. D/ W% a7 g

, V: A, w8 C8 P. H, L, n; S( r係…我入得去都唔理得咁多
% X' A# s3 d) B5 M

! a4 U1 E! h0 J8 @0 e) Y, M+ i0 D, W
同意!

如果旺角中心咁高人流去買底底自己一定接受唔到

引用:
原帖由 angela_fung 於 2013-10-20 15:28 發表   ' f" \# e* _: \5 O% L
, a) m& \) r+ @& J" W9 _6 U

8 W$ Q0 L3 y  G7 X) `7 I) X% n3 }* v4 y& w, p% F
同意!
7 R% o$ C  r1 H1 [  p
但係我試過係人多果陣,sales要我等啲女客人走左先好入去

引用:
原帖由 loolool777 於 2013-10-25 14:24 發表   
# `) D9 p8 ]4 Q2 L0 I* C, Z如果旺角中心咁高人流去買底底自己一定接受唔到
# r. |  |( q" U4 S  z𡃁妹款都未必岩呢度啲姐妹

習慣就好了,3 [# Z. q* q3 P# ]! y$ d
男生買女裝都可能遭受異樣眼光,7 Q6 Z+ a% |, T0 N: d) |3 k$ q
更何況是挑選女內衣褲,
. J9 h. z+ y8 k9 \& h如果妳對自己裝扮有自信,; G4 {- R9 Q4 _
著女裝逛內衣店會好些。

最近訪問的版塊