嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

今日入貨(已加了相片)

今日入貨(已加了相片)

話說趁而家天氣轉涼.....又係入貨的時候...., B* s: {) S. A- n# v
咁頭先就行左去西環既街檔度見到有好多彩絲賣....
3 q9 g. W1 q8 g( C$ d於是我行埋去扮晒幫女朋友買咁......" q1 d/ N+ w- t$ ?; g. L9 i5 V# r( @2 a; _  q
就問個阿姐呢d係咪包腳既果種絲襪.....7 R% F' k$ F/ \2 A% D+ G- p2 F
同扮晒野問佢係咪厚身架......之後佢都一一回答我......
2 M6 t  N0 i/ q6 d0 `最後當然好開心買到三對心頭好顏色的絲襪啦......0 a  L! J& N6 ^: V  X; m
而顏色分別係我的第一心頭好深藍色....跟住買多一對紫色同深紫色....
- F* ]/ s+ |6 ^3 M0 d而最後埋單都只係$60蚊.....
5 S3 D0 i% j4 p7 B* @
3 a: h9 k2 d1 L+ M[ 本帖最後由 kotaro2872 於 2011-11-12 00:10 編輯 ]
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
近邊??????

引用:
原帖由 thomas813 於 2011-11-10 20:36 發表   
/ v, {% O, C+ I: \6 A( X/ W近邊??????
6 Q+ G2 p! U" p! ^$ J1 f6 T
/ R* X8 A4 Q+ D0 [1 t, Z) c
係卑路乍街近百佳果邊泥.....係一間冇裝修過類似特賣場既舖頭泥.....- Y) n9 h& l( I* d
而你一望埋去門口會即刻見到好多彩絲擺晒出泥架啦.....

我都入货了……同个女性朋友讲起压力袜,之后叫佢俾佢买袜个网址我,一睇,特价,忍唔住手~~
+ V5 V* D; C/ t, e6 X' l# {买了快500人仔……

引用:
原帖由 nuwkov 於 2011-11-11 00:53 發表   
/ N: `. c! x1 N* T我都入货了……同个女性朋友讲起压力袜,之后叫佢俾佢买袜个网址我,一睇,特价,忍唔住手~~
- k2 C3 R% N  g. Q  b; U# H, w买了快500人仔……
+ Q; x1 |5 V) h! r. X+ y
& y# ]  l3 Q0 o: H9 P6 v' e你買得仲得過我wo..........
9 h3 f' n$ K, _' b我淨買三幾對已經好夠玩架啦........

您地咁大膽GE..夠膽自己去買.....@@"

引用:
原帖由 大浣熊 於 2011-11-12 14:12 發表   
1 i8 D( H1 B% ^' A7 T' _2 k您地咁大膽GE..夠膽自己去買.....@@"
/ Z9 d/ S  B. Q% R
6 ~/ u! n- Y2 I$ V0 [: K& E其實冇野過wo....你總之當自己的角色係幫女朋友買就基本上唔大問題.....
$ N" p! E% O% x" O  O同埋你買果時最緊要係淡定d啦....你愈係驚人地反而會覺得你有野囉....$ L8 }, h1 D6 H' W
就算店員真係個樣好似唔多信你既你都可以唔洗理佢....% o' \3 S7 I* U7 r4 T9 z
因為你既然當自己係幫女朋友買跟本唔洗理人地點諗你.....
9 ]8 t1 J: p7 V* A+ t所以你想買既咪放膽買囉.....

引用:
原帖由 kotaro2872 於 2011-11-12 17:58 發表   5 P; |  D$ o. j# w$ t

3 F8 N& A6 @' h+ x. |' B  I9 R/ w/ z( [
其實冇野過wo....你總之當自己的角色係幫女朋友買就基本上唔大問題.....! Y( \: h5 m. @3 j
同埋你買果時最緊要係淡定d啦....你愈係驚人地反而會覺得你有野囉....
8 v, Y6 |* C" U0 B- {3 }- L' {就算店員真係個樣好似唔多信你既你都可以唔洗理佢....! W/ W) M+ q! z0 G" c
因為你既 ...
- U" ^1 X5 z! K6 ]& X% A0 ]9 Z  ~& v  F8 S' Z
係呀係呀,我都係當買俾女朋友咁去買架~~

最近訪問的版塊