嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

dedededededed

dedededededed

dedededdedededededede
. ?5 @/ m0 x, |9 x1 [/ h2 |# @, v  c$ |9 M; q4 Z: C
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
中意咗又可以點呢?
唔鍾意女人。只鍾意女仔

引用:
原帖由 mercury1 於 2011-8-5 22:56 發表   
& Y; J; b- y9 g6 d中意咗又可以點呢?
; S6 \9 Y+ e9 J0 G
但唔知點先可以認識佢

咪試下發短消息俾佢問下
唔鍾意女人。只鍾意女仔

寶寶兒系一個好可愛既女仔^^

引用:
原帖由 Yumi 於 2011-8-5 23:27 發表   
5 D9 Q' u* _4 e" }7 N. f, X# A  d; F寶寶兒系一個好可愛既女仔^^
9 K* `$ k" a/ L7 I* m
% G, y% e7 Z7 e' \, d! b! D
其實 who is 寶寶兒呢?
唔鍾意女人。只鍾意女仔

引用:
原帖由 mercury1 於 2011-8-5 23:47 發表   / o' U; x4 T2 ~$ G, k+ S8 ?# d

# {. l" t) \( P) A+ |# h0 F" f  ]" V
其實 who is 寶寶兒呢?
/ @& y' x* a: a( o/ I" }8 w/ s
6 ]% W( u5 u, _2 [% Z) p, `攪到我也想知是誰= =

引用:
原帖由 萌章機 於 2011-8-6 01:00 發表   * J- X9 ^$ W2 S: A, I

4 X0 s/ d; J, ^6 S5 i. e& U
- ?  e/ C2 B' X' K* ?  h攪到我也想知是誰= =
/ |8 {4 `4 ^2 l2 {, N( ^9 @; T6 y9 ahttp://www.hkcdtv.com/viewthread ... p;extra=&page=1

佢無覆我><><

佢都幾可愛嘅

樓主是不是需要接受少少心理輔導.......
$ T$ L" F" ?' r! _: R7 H0 D# Q! R: |8 M) M/ y  l6 E5 k- B' J8 ?
你的那種愛,是羨慕, 是情人的愛,還是本能性反應的愛?
' ^4 E6 ?7 }! x5 f" V' M; K7 H: I6 ~2 h# g, K& o
你也要照顧一下對方感受啊

其實各花入各眼啦.....努力啦
膠手套是我平常的生活衣式

引用:
原帖由 West 於 2011-8-6 01:21 發表   
, p5 N3 Q" _; `# D1 W7 V
- |4 e( T( F4 O/ Z) P2 b! T5 Dhttp://www.hkcdtv.com/viewthread ... p;extra=&page=1
$ |" v  X7 J7 u- S7 I& _# S: I& c* K
8 C6 W, ^' r* A, V& _- f/ e1 O& C
哦~( d- C' U- \  c5 p: V) A. }' l0 E
完來是她~
- ~& N, `( p. o9 n  j) T2 y' y一向沒有看大家的名說~# y; [% I6 m5 A7 n+ V
今天還是改改這習慣好了

呵呵
( g2 }5 k) M& J4 C- i1 X3 r喜歡就告訴她吧

引用:
原帖由 傅千紅(KIRA) 於 2011-8-6 11:12 發表   
, }# W( s& q  d5 _4 L3 x+ C" Y6 b樓主是不是需要接受少少心理輔導.......
& n' k1 c* t: e4 t7 _" D' C  b) l
你的那種愛,是羨慕, 是情人的愛,還是本能性反應的愛?1 E4 c" W& E1 ]3 v

. t% q4 v& ^+ Z' H( j你也要照顧一下對方感受啊
% v0 o* K" k: r" }1 w& f

- N% [: w# }; \) o鍾意唔一定係愛、係人都鍾意靚嘅野、有好多CD我都好鍾意
唔鍾意女人。只鍾意女仔