嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

CD 外出

CD 外出

好想CD外出 又唔敢
' x/ ^/ Z; K# _& U: M又搵唔到D咩地方可以 出去先CD
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
好難架波...出去cd 一定見到人..
! u6 y8 e' V. A2 |
3 a) R: ~' s) y2 l一係就好夜先出去..
" m2 _5 A2 [2 d3 b" u但怕會有差人斗你兩句,或者check 你身份
. v6 g2 \' d3 z# j4 p- b又或者你個區治安唔好..到時就...
" G5 ], @7 w9 ?# k/ r- R  \2 p3 p) j5 U) |$ x$ V5 B& y- `
其實cd 只要full 裝去試一次...
9 q3 v0 D5 O8 i% }: A# B8 N8 V好快就會有第二次
本sis叫奈奈姊!~

FULL 裝係屋企就試得多+ k4 S  L  n1 C& N
出街就未試過

你有念頭CD外出, 根底裡咪其實想用女裝示人吧....

你將啲衫著喺入面先, 出到嚟咪去toilet 或殘廁度換囉. 最好日頭出街, 話俾人知呢啲嘢光明正大. 我亦唔會化妝戴假髮, 著完衫就即刻出街, 兩三分鍾攪掂, 非常方便. 仲要擺到明話俾出面啲人知"我係男人". 敢行出嚟著"靚衫", 咁先至係男子漢!
' L0 D) p/ ?" e: S- `+ y- T1 I* L0 ~. o3 q5 E* W

我都唔敢呀 ~~~

引用:
原帖由 Daisy 於 2011-6-15 22:23 發表   
( {! Q/ q. S* J! J( O5 M# z你將啲衫著喺入面先, 出到嚟咪去toilet 或殘廁度換囉. 最好日頭出街, 話俾人知呢啲嘢光明正大. 我亦唔會化妝戴假髮, 著完衫就即刻出街, 兩三分鍾攪掂, 非常方便. 仲要擺到明話俾出面& ...
! @; I% h% g% A& }# @ 汗顏..
果凍好開心見到大家哦~~

#5 很大膽....汗

引用:
原帖由 Daisy 於 2011-6-15 22:23 發表   
4 V$ E1 G8 q( f) A. h* B4 G3 N$ W你將啲衫著喺入面先, 出到嚟咪去toilet 或殘廁度換囉. 最好日頭出街, 話俾人知呢啲嘢光明正大. 我亦唔會化妝戴假髮, 著完衫就即刻出街, 兩三分鍾攪掂, 非常方便. 仲要擺到明話俾出面& ...
9 j" W) x! P5 C/ I5 Z姊妹真係勇敢ar

你地真勇敢

幾時一齊CD外出丫~~ ?
3 K2 C) a' ]2 a
0 E4 a! q+ |& O* e( U! p7 fhttp://www.cdtv.coms.hk/viewthread.php?tid=21801&highlight=
, I* f' J) }7 `2 b+ y* X3 o" G  |4 |. z7 ~( v& M6 g! H
http://www.cdtv.coms.hk/viewthread.php?tid=21644&highlight=
我是個茶壺,肥又矮呀,我是個茶壺,肥又矮; 這是耳這是嘴,這是耳這是嘴,水滾啦,水滾啦,沖茶啦!

引用:
原帖由 adam5354 於 2011-6-16 14:58 發表   
8 n+ w  }: s- {% u5 o幾時一齊CD外出丫~~ ?8 i& M4 U6 {1 P9 _

5 V7 ^9 e2 [: jhttp://www.cdtv.coms.hk/viewthread.php?tid=21801&highlight=
7 n6 R$ o+ z' h/ V) v$ r9 z4 X  q) b+ i& ~* i3 ~$ [# g" r
http://www.cdtv.coms.hk/viewthread.php?tid=21644&highlight=
1 |/ q, ?( g" E0 ?# ]你咁靚靚 實要多D拍教一下我

引用:
原帖由 Daisy 於 2011-6-15 22:23 發表   ; Y4 `/ u1 ]: o9 K. k- x6 B
你將啲衫著喺入面先, 出到嚟咪去toilet 或殘廁度換囉. 最好日頭出街, 話俾人知呢啲嘢光明正大. 我亦唔會化妝戴假髮, 著完衫就即刻出街, 兩三分鍾攪掂, 非常方便. 要擺到明話俾出面啲人知"我係男人". 敢行出嚟著"靚衫", 咁先至係男子漢!: W! _7 w( ~% Q3 `0 i1 X
% F% w6 L- L5 d, q1 }
# E3 C2 X: O# z) l( N為乜要CD出街呢? 首先要問下自己 諗清諗楚先好出去) l- i6 i- o! Q
想靚? 想做女仔? 想出名? 貪玩? 刺激? 引人注意?
. {7 ]5 Z4 M. s! }& X, K0 X我諗大部份CD出街都係想辨女仔、想外人覺得自己係個普通嘅女仔、而接受我地女裝的行為
! A' a- k( Y3 A7 h出行前亦修昔自已似番過女仔、化好個妝、戴番過假髮先出去' Z2 `  H3 X6 @' u7 |; y; F7 v8 o
如果(要擺到明話俾出面啲人知"我係男人)。只會比人覺得CD係變態、, T% M" C5 i) v
如果你係男子漢就唔好CD啦!!!!!!!!!
唔鍾意女人。只鍾意女仔

引用:
原帖由 mercury1 於 2011-6-16 20:00 發表   
$ ~  o$ t5 m7 N/ L! x
: @; I# H0 u' Z
5 @+ b+ O; m/ a8 U0 H# T: ~為乜要CD出街呢? 首先要問下自己 諗清諗楚先好出去
6 [3 z! T, v- p  B1 z4 g想靚? 想做女仔? 想出名? 貪玩? 刺激? 引人注意?
! z3 _3 T, k9 v我諗大部份CD出街都係想辨女仔、想外人覺得自己係個普通嘅女仔、而接受我地女裝的行為 ...
) x# ^& u+ p4 J0 e7 r9 @! G
如果我有一天 會CD外出 一定會CD似一個女仔

回復 13# mercury1 的帖子

Good questions. It's really about why you are a CD and how committed you are to a CD's life.

出丫出丫~~好好玩嫁~
3 E9 U6 a/ ]" o4 ^  n# r我而家就渣車出囉~
0 c4 g% f+ J, j! `- z  v之前就搭車~8 G- k, d- q8 t( m! S$ t/ B) X3 \
有興趣一齊出丫~^^

引用:
原帖由 Suki_siu 於 2011-6-16 22:43 發表   
  m( n8 q" v2 _3 e. W5 Q7 r出丫出丫~~好好玩嫁~ ; u* D" m' x" j% q8 O1 ~* e
我而家就渣車出囉~# u1 {8 V$ a5 ^1 K, C
之前就搭車~5 M8 H  S* T& B" l, ~2 k: b
有興趣一齊出丫~^^
# w. B- E+ G) N- P8 A; W
你就好啦 有車
; Z* N# T: a" G$ x$ n! W; d: S我冇咁既經濟能力  咁你要多D帶下我出

我第一次CD出街......
% D. b9 c8 t8 |就係離開停車場既時候.....張飛入左好耐都入唔到部機....
, m" @: d+ R# _9 P7 p/ I出唔到閘又唔敢call管理員......( v. {& ], j% y9 j: D
最後好彩個管理員主動走過黎幫我......
~Sammi~

kit kit你住邊區啊?
TS靚師奶Ceci咪就係我囉!!!

引用:
原帖由 mercury1 於 2011-6-16 20:00 發表   
! w9 B" S6 D# L6 q4 Y6 N5 D; }5 M& L5 b1 j! I% e
) W: v' ?: x2 ]$ R" r9 k
為乜要CD出街呢? 首先要問下自己 諗清諗楚先好出去
! t& B& M! A* ^7 t6 C想靚? 想做女仔? 想出名? 貪玩? 刺激? 引人注意?: D% ]" c! s7 N) I- G) d8 _
我諗大部份CD出街都係想辨女仔、想外人覺得自己係個普通嘅女仔、而接受我地女裝的行為 ...
( n; w9 G9 |, T4 T# s6 j. j! A& `
. `4 ~$ o7 k' R2 N2 W
我就想靚!想做女仔! 想過女仔日常生活而已!
TS靚師奶Ceci咪就係我囉!!!

最近訪問的版塊