嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

妹妹內衣 (part 5)

妹妹內衣 (part 5)

今日見到大妹有新野放響洗衣機. p" o! i  q& Q
即刻就拎左出黎5 V4 h& Q  [2 ^( N+ ~
呢個brand之前未見過
+ c- j; m$ T, w叫sixty eight
0 H& ^. g2 p7 i個款都幾好8 z1 I2 ]# Z2 Y8 k; n+ J+ B2 k
1 k5 N& o4 O6 n$ e+ ?

9 x& {" {# z9 S& r) {- ?1 g+ ~睇開我post都知我有兩個妹
/ K$ i6 a  B+ a0 y, `" o; K大家估下呢set係我大妹定細妹既呢﹖
! B5 H( D- v2 {+ P) C3 E估中加相
: U  Y4 t/ f" z2 Z2 m  q. u  s6 D. H. T2 r8 F; k

% u$ [; V: n  M) K2 K! Vps 我仲發現左細妹以前d學生bra(即係半件頭果d)
2 f; l+ R7 W  Y% h* k% l唔知大家有無興趣﹖- C4 C9 x) q, R2 E
要睇就要多d留言喇~~~
! i9 @, `* l7 q1 C0 T( u! h5 Z, M3 z7 I9 j; A2 \9 s6 M
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
我估係大妹
5 H# L6 O! V  Z7 G7 F" w' y& i% e另外我都想睇半截個d

THANKS....

估下大的說@@

個款唔錯; 頗有少女的味道.

我鐘意睇半截個D

先支持1 q% m6 ~3 t1 k1 [
後再看

好靚呀, 連裡面都有花花架 4 g% y0 g7 a* f, s* h
仲有好鍾意個bra無得除bra帶9 p; s# ~6 C! O, H9 K* A
睇黎應該係b cup, 估係大妹啦6 s3 ~8 J: c. P5 L; \5 f7 R" H" y
6 C/ S7 e( U* F

你個妹個胸都幾大: d: V" K6 b2 J5 p4 p& G- m) _! `

' o9 a3 ?2 u; Y9 N; `7 i快d加多d相

咁正既野, 點可以唔支持呀, 快D攞多D出黎分享啦!!!!

這套好可愛喔~

我都想睇半件頭果d 呀~

都不錯~想有個妹R><

引用:
原帖由 校服收藏者 於 2011-9-12 14:34 發表   
- K( ?, g  d4 a8 t; |6 M我估係大妹
. f8 H4 Q; E' I* T3 l" e) V& s+ u另外我都想睇半截個d
5 {2 q" j$ Q& a8 ?5 ^- R* f3 `3 T7 r
! b+ V+ z  X- D8 g/ e' `
點解想睇呢﹖

引用:
原帖由 中四kary 於 2011-9-12 21:50 發表   
4 J" G7 o- @+ Y好靚呀, 連裡面都有花花架 $ a" S+ F1 G9 z2 {: u; k% Y: L
仲有好鍾意個bra無得除bra帶% y  M) j; {1 ]2 }$ _6 p' e
睇黎應該係b cup, 估係大妹啦
0 f5 v3 s. A  l

- ^& s, B. \5 @) A: J% T* n! E$ F% t9 D; C
鍾意個bra無得除bra帶??

( d$ w( I' J* v2 y2 _
等你好耐啦

回復 15# ltkhw1 的帖子

即係無得卸下上面兩條帶的Bra: B7 ?/ I2 Y$ s' b3 U% P( E

5 g* C- [4 V% D- |  y我估32B!

She didn't know?! Have you tried them on?

引用:
原帖由 kathw1984 於 2011-9-13 03:40 發表   * H+ `, H4 t/ e  [* m+ e% O* S! {
0 R& P- `: C+ S. n* n7 a
等你好耐啦
3 O% E% l/ i$ H9 `, }' M" b

5 Z7 V" x8 I' t  N8 T1 M3 g9 x3 \% }7 Y! S; E+ T( H
多謝你一直支持呀~~~~
6 C& O4 Q# p; J6 ]7 d今次呢set有咩意見﹖* k& Q( a* D5 b8 `9 n

/ j( q& }% m1 r[ 本帖最後由 ltkhw1 於 2011-9-13 11:45 編輯 ]

引用:
原帖由 hello321 於 2011-9-13 10:02 發表   $ O. {1 a& |# U# Z* b0 q
She didn't know?! Have you tried them on?
- x( d: L- O9 c: m4 m! w

+ U* i/ {) U, E6 j+ t
6 p. {7 C; h" W( \+ p" S; F無try% d4 e5 J1 e- }- [' ]
不過拎左上手玩左一陣

最近訪問的版塊