嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

太太送左個女裝手袋比我!!

太太送左個女裝手袋比我!!

有個手袋我恨要左好耐。昨日我太太送左個女裝手袋比我,仲要係靚野!!COACH!!今日第一日拎返工,好開心!
) s' [8 n' ]  S) t9 r3 }) z0 p看圖!
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
不錯
我不是cd,我只喜歡女底,絲襪同m巾

妳女裝返工咩?

引用:
原帖由 maisie 於 2014-2-6 14:54 發表   , K! z* ^8 y# `2 Q0 G; T
妳女裝返工咩?
% ~* \: S/ F& G; F; G' T! {( u( ?% w0 c, C4 @+ ^
冇錯! 3 O, t2 n! X" i6 ^+ ?2 p% ]
著左出街都冇人覺。

引用:
原帖由 kr_12 於 2014-2-6 15:20 發表   
* k2 _, g6 L. `* X2 p. z
3 }9 f- g4 ?" E% T
/ ?" U1 C) _3 U7 ?0 y2 r. a冇錯!
8 x. Y( h' e- N著左出街都冇人覺。
. ~) i( b6 o9 @/ J* g( R* ?5 |- L好羨慕的女裝神級……仲可以著出街!太太又支持

引用:
原帖由 kwong0444 於 2014-2-6 16:39 發表   
  P5 J7 x4 \) x( \$ ^4 b& c, F6 _. w# }* C- i5 M
好羨慕的女裝神級……仲可以著出街!太太又支持
, K$ v- }7 O. s  G
( l5 ?1 E- j6 v6 p0 y其實你識點配襯的話,真係可以全身女裝出街都唔唔會引來奇怪目光。當然唔好搞到自己騎騎尼尼,無啦啦一大條裙著出來啦!
, s- v- J0 x- k0 n3 W. d! W( j$ \
% b8 I: P/ }) Q9 {6 G基本上我由上到下,外到內全部都係女裝。包括大褸,上身衣,牛仔褲,內衣褲都係。Converse就中性款。3 u) a' c& @8 n& G' ]) n
5 ]" l7 C5 E' [5 ~" b
: {/ E" _* j& k9 k! |  E
後加一句:識得用色及揀衫著的話,出街戴埋義乳都完全冇問題。而加我上身full time係34C既義乳 2 s" O7 r6 C0 w: o8 H' M! z
. d0 P, q/ T( y" ]# g# I

so envy~~~ i wish my wife is like yours~~~

你見工嗰陣老細唔會發現嫁咩?

有無上班LOOK分享下??

引用:
原帖由 willkam 於 2014-2-6 21:04 發表   
' O! C9 G# @0 a% s; t, U/ R0 `你見工嗰陣老細唔會發現嫁咩?
1 D6 I8 Z5 Z6 G/ D. p$ O  S6 _6 t* ?: V0 s
見工...??!! 本身打緊工架喇喎。

引用:
原帖由 o_cambridge 於 2014-2-7 02:20 發表   1 H  T1 ]4 I+ _. n& @
有無上班LOOK分享下??
& ^! I5 K, l: x7 o2 j' v9 v5 \' p9 _1 m
; P, x! y- g4 Q) `2 W1 m. }
稍後提供

請問點可以令太太接受呢?我都有太太!可以pm你嗎?

引用:
原帖由 kwong0444 於 2014-2-7 15:52 發表   
4 ~: X" \: `( Z* G! ~! b& d" I請問點可以令太太接受呢?我都有太太!可以pm你嗎?
, H4 ^5 ?5 s. V2 A4 W2 {
* I6 S* g& e) E9 r! q$ R5 r' c* w) Y6 vYes feel free

可以教教如何穿搭女裝而不會太誇張嗎?

How much??????????

very nice bag

請問點可以令太太接受呢?我都有太太!

引用:
原帖由 Riven 於 2014-2-23 02:37 發表   4 H$ i1 W5 X+ t
可以教教如何穿搭女裝而不會太誇張嗎?
+ d0 T9 l8 l" s( Z  ^2 W
  Z% I& q5 b8 F歡迎 PM我 =)

引用:
原帖由 retsop12 於 2014-2-23 04:49 發表   
; D) U3 H- v7 @' c4 Q% @' V; THow much??????????
. M# v( H; r  O/ z1 p5 s7 w/ [
2 w) @" U  n# o; r+ b  G# o$5,500左右,都幾貴啊!所以自問好幸福

引用:
原帖由 cythina 於 2014-2-23 17:33 發表   
5 C5 ]4 \; a2 |/ h: @; Every nice bag
: x2 O$ w" O6 w5 b) Z  I
多謝你
7 u3 j; X) v+ u我都覺呀!恨要左呢個手袋好耐了!!而加仍有貨啊!
2 I& w1 P1 Z3 g4 Ehttp://hongkong.coach.com/pdc/?s ... false&tpType=ut

最近訪問的版塊