嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

今晚播 變身男女Chok Chok Chok

今晚播 變身男女Chok Chok Chok

哈哈~~
( l- q& ^. M$ W! b; W變身男女Chok Chok Chok 6 t5 f4 Q6 W! D1 x
今晚 播出喇~~
' S: w6 a- P" e$ Q一定見我唔到~~ 一定見到演員~~
  g$ n& f0 p& l; R5 x- _http://programme.tvb.com/variety/whattheface/episode/1/#page-1
  ^7 t# r2 k' Z! t3 }7 {' S4 s# h& A$ v' C2 |
覺得好的就按一下感謝吧~~
我是個茶壺,肥又矮呀,我是個茶壺,肥又矮; 這是耳這是嘴,這是耳這是嘴,水滾啦,水滾啦,沖茶啦!

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
真係要睇過先知係咩料. 你呢個 post 後晚一定有好多留言!

引用:
原帖由 Daisy 於 2011-7-1 23:49 發表   ' T/ V$ c! f7 N0 x, H  Z+ ~/ m
真係要睇過先知係咩料. 你呢個 post 後晚一定有好多留言!
: m$ Q$ h! R4 m
% Y. Q: P" u2 a% Q& }
唔會多人留言的~~ 我D post好少人睇嫁~~
+ _. Q) ^+ D6 u& W8 epost相多多都冇分加~~
我是個茶壺,肥又矮呀,我是個茶壺,肥又矮; 這是耳這是嘴,這是耳這是嘴,水滾啦,水滾啦,沖茶啦!

留意下先

引用:
原帖由 adam5354 於 2011-7-2 01:03 發表   
: ~9 W2 K6 \: M& J5 ]- [. i3 V! r4 t

0 |$ F! Z# m9 ?# Q+ x  ]唔會多人留言的~~ 我D post好少人睇嫁~~ 9 r6 W# |  `7 M  N3 B' k' O
post相多多都冇分加~~  
+ t1 z8 z) M, b5 H. R
都唔少人睇架. 無分加既情況下 CD 點數都有 50 好勁架喇!

引用:
原帖由 Daisy 於 2011-7-2 01:41 發表   
: a$ Y5 {0 [( A8 Q" x  W2 R
! ^1 K+ J7 t. B( X  j/ N# W都唔少人睇架. 無分加既情況下 CD 點數都有 50 好勁架喇!
( K" c7 T/ U) B/ X2 V& Q

# |! {2 F7 q* V3 z, n/ s謝謝妳~~ 係以前的好版主加落的~~

聽晚一定要睇ar, 好期待ar~
& g! p& F5 ~, H- \) j0 l- g不過都一定唔會見到我

到時就見到你啦 ^ ^
2010-09月25日 1 st CD...suki

我都想睇呀
; w# {  }, H. d3 c- I# K5 B; M/ |
/ Y3 Z% Q" }4 K* e但係人地要返工

期待ing, 唔知 tvb 會搞d乜

就做喇就做喇!

呵呵呵~~睇我唔到 Yeah~~~

係咪CD節目?

戲肉開始了...

呢度應該會有資深會員上去參加呀
我最鍾意著係Fitlady中空檔薄絲
不過得一度有得買就真係~~~

睇睇下~~覺得好無聊~~

Bonnie好似呢度其中一位會員
我最鍾意著係Fitlady中空檔薄絲
不過得一度有得買就真係~~~

最後化妝師~髮型師的說話很有得著~

SUCH A NICE SHOWER

引用:
原帖由 c4defusekit 於 2011-7-3 21:53 發表   # T' ?$ r( j# {# r6 L. o
Bonnie好似呢度其中一位會員
* \1 {& T$ {+ y2 K4 q9 D0 Y佢話佢自己第一次變裝咋喎* e: l$ N3 h- y: Z- I
佢CD起上黎有D似深田恭子* n4 L( [; k8 w+ Z( R) {" |
而之前有人話我似深田恭子& M: z/ d. s! r/ |# \, G
你唔係話佢係我黎掛?

最近訪問的版塊