嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

14日晚晚都可以著住校裙通屋走.

引用:
原帖由 kenyip77 於 2014-7-22 23:09 發表   
, Y/ D: S" @! [( i2 {正呀我都想⋯⋯⋯⋯
% v" Z( o2 W- T+ L' Q
想就行動吧!

引用:
原帖由 kingphone 於 2014-7-22 22:36 發表   
4 Z, d# X+ i& L2 R2 V0 w/ l  J" M6 l. K/ ]; W: \) v$ w9 I5 p% L6 {
呢D無呀
- r' d: R4 _2 E2 ]# j9 g$ @9 S! `/ k# }) t4 _& N( ^# g
我有賣,全部都係標準學生款式... 半截短背心
專人代買返學物品,校裙內所有吊帶背心,底裙, 內衣,Bra 打底褲, 內褲等
歡迎PM/Whatapp 查詢, 超過 70+ 單交易 9 年經驗,信心保證  *

我屋企一年365日都有人,想著都無咩時間

恭喜晒!好好享受吧

以前三個鐘都難/ `2 [# t  Z9 V+ b" p
依家屋企五年冇企人……但冇錢交租,著草係時候
暫停寫入

爽死啦 ' A% N1 ]1 @- C1 Z9 B) g. [& w
記得影下相上黎分享下喜悅呀

引用:
原帖由 user9527 於 2014-7-22 20:56 發表   
  A7 c  w1 O. ]7 _7 I* `
& D8 v( R8 A6 \3 i2 [% ?; }# i$ p! g8 T+ E
記得著底裙同內衣
' I. O; A+ ~) S, e
依幾日太熱啦,我試過真空之後覺得好爽

真羨慕, 要好好享受!!

引用:
原帖由 sinson 於 2014-7-24 03:13 發表   . v1 _/ ^: _6 x- S' i

" T  G& |( C6 A+ R6 p' V6 X依幾日太熱啦,我試過真空之後覺得好爽
) ~2 |5 H( `# D3 V1 v/ @
我覺得真空唔太好玩
6 J/ a# l. a4 v4 v% U, Z反而著埋底裙內衣- s  Q7 ~4 `$ O* z* d+ H
好似學生大熱天時仲要番學1 ?6 C' H, o/ ~% E
成身濕晒校服濕濕地有啲透視1 ^( r4 c! Z( j- i
透bra帶吊帶最正

咁開心haha

引用:
原帖由 sinson 於 2014-7-24 03:13 發表   9 \, r8 N0 y  f2 y; R  k

1 u; L- W% }% X" p; w依幾日太熱啦,我試過真空之後覺得好爽
" C! M3 G- ]" q9 p5 g  M* U
我一定是真空著,肉身直接接觸件校裙,感覺比較舒服.

引用:
原帖由 jacjac 於 2014-7-24 14:37 發表   
' \: D' v- f" e. o" g. {
& j7 g1 }; g: n- T- \8 q我覺得真空唔太好玩9 Z- \, [/ q$ [6 c* U1 y7 U# ^
反而著埋底裙內衣3 M$ Q0 m  r; Y5 Y! G, {. `4 A
好似學生大熱天時仲要番學" |. N" e0 g7 ~( s; ?8 d, t: S' M2 b$ \
成身濕晒校服濕濕地有啲透視1 g' {6 F4 q( s  S/ p, t: E8 _, F
透bra帶吊帶最正
; x2 T$ W# m+ R; t- C3 [有無濕晒咁勁呀!

引用:
原帖由 loolool777 於 2014-7-24 15:44 發表   
& O: ^. F* l2 `4 W% e9 x5 y咁開心haha
! ^- Z2 Z; M# z- e8 x9 O

你就好啦,我就鐘意著 bra 同 under 之後就著校服

引用:
原帖由 kingphone 於 2014-7-24 21:28 發表   ; X2 j" q! y# G: P/ I
  `0 K" U! a) [# f( {1 I2 |
有無濕晒咁勁呀!
9 q7 {' V4 m( n' J# I8 j9 s6 J6 u
三十幾度如果喺街度都應該出唔少汗掛

好好享受

引用:
原帖由 kidnappedyvonne 於 2014-7-24 22:46 發表   
2 G3 B( Y% P8 d. P% l& m你就好啦,我就鐘意著 bra 同 under 之後就著校服
, T; k" k1 @) Q/ I1 h2 d& `
我只喜 歡著校服

引用:
原帖由 jacjac 於 2014-7-24 22:56 發表   5 y( z" Z+ [" r" X' f

- Y  I: ]4 {# |+ n- n三十幾度如果喺街度都應該出唔少汗掛
5 f3 U1 D/ Q+ I$ h
應該唔會濕晒囉,除非佢跑咗幾條街啦

我也好想試試看

回復 30# jacjac 的帖子

係呀,我覺得著埋底裙同PE褲先至似真學生妹,至最好feel