嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

---Delete---

1 P1 D( j8 z; {; _6 H4 K% I) S* j$ }% p' _( U' ]
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
真女性每個月都會M到,唔可能真空唔著under

引用:
原帖由 sinson 於 2011-8-11 21:00 發表     A- f! J2 V* d
真女性每個月都會M到,唔可能真空唔著under
2 C* y' Z( E3 |4 x8 x但可以有人關心, 而我地只有成日比人"其"視 $ X7 S  u  `. `" f% I
連做任何事都有難度

而家見親靚既女仔都好羨慕!成日搞到悶悶不樂, 心情差...
& C) o  w& ~: I! X  y( {
& T/ s. H, E6 [7 g" W6 O. D2 u如果你係諗。CD時望著塊鏡咪精神晒囉、
8 ?: W  h5 \9 X1 ?轉換心情係最大嘅好處
唔鍾意女人。只鍾意女仔

其賓你清楚自己係咩類型嗎?? 係ts tv 定其他?
4 e8 H. i/ ]& w我自己有時心諗, 雖然自己好鍾意cd . X' O* y- y0 d1 l/ q
但行為上都係幾男仔下..心態上都係男仔..5 Z8 i$ a. s  C
可能如果變左性等等, 自己可能想做番男仔
1 {$ B; g6 `3 a% G6 C  [7 a/ i4 W( u" c% x- G' X
內地一個貼吧關於變性等等討論區..
" L* L! T$ O9 Y  D+ s0 \' Z3 a2 A+ [其中有一個男仔((個時想做女仔)) 服用左成年女性荷爾蒙藥.." ~+ q  P. d# f0 ]0 J, ?
最後好後悔, 愈來愈想做番男仔..仲攪到自己男性功能失去((但有人講會可能會好番,如果停服既話))
$ n1 w2 k1 k: O
9 J: [! x# u) m個人覺得做cd 好地方,出街真係好開心,雖然成日驚呢樣個樣,
/ C/ W: x; Q) ]7 R但真係可以放開晒煩惱咁去街街...呢樣係我唯一所鍾意..
本sis叫奈奈姊!~

引用:
原帖由 怯~~ 於 2011-8-12 03:23 發表   9 ~4 T+ e2 }8 a9 J
其賓你清楚自己係咩類型嗎?? 係ts tv 定其他?
& }" U/ T1 M7 x4 K1 x# S1 w- I% [我自己有時心諗, 雖然自己好鍾意cd
* N) F7 s& U( o0 x* s" b4 V# J  t但行為上都係幾男仔下..心態上都係男仔..% i  T* X+ R' Q; W1 \8 w
可能如果變左性等等, 自己可能想做番男仔
/ d7 D- f0 G9 u8 Y' D4 J" @) h( K! w! h) q; z: c8 U+ M
內地一個貼吧關於變性等等討論區..& ~7 j% f" ^% h
其中有 ...
: J3 s  k. S9 c+ f. E  r

0 h1 M! P( v) m, h/ l: N+ f10000% agreed.  I love CD, but i prefer to be a boy.  i encourage TS and TV go through transition.  it takes time & MONEY too.  a lot of US and UK transgenders.  just be yourself and enjoy yourself.

CD唔洗来月经 女仔就要

引用:
原帖由 1989 於 2011-8-11 21:30 發表 [url=http://www.hkcdtv.com/redirect.php?goto=findpost&pid=457067&ptid=22690&rpnum=328686]
6 P$ t- s3 U1 [% f1 h' Q" v7 B6 z+ J但可以有人關心, 而我地只有成日比人"其"視 ; l8 H" Z: q$ z7 N! \) C
連做任何事都有難度
! h* G0 o/ ^' Q, K- s2 k& y! i! L" G5 t+ H! E7 t% u0 N
你係靚既 男女 都有人 “關心”
0 R" D/ ^2 K& O. A# G- X相反一樣

love girls can me low B pak chi and other ppl still can say you Q

引用:
原帖由 riki 於 2011-8-12 17:43 發表   
- d1 l! j7 z1 NCD唔洗来月经 女仔就要
4 e3 z8 b. D  ]3 R7 k' \7 z其實我唔覺得呢個係一個好處囉...
果凍好開心見到大家哦~~

引用:
原帖由 mercury1 於 2011-8-11 21:34 發表   4 `  _! `" a# d! x! D+ x! f
而家見親靚既女仔都好羨慕!成日搞到悶悶不樂, 心情差...
8 c  r: b0 e- R5 S
. P8 ^$ _5 ~, N- a7 ?, Y如果你係諗。CD時望著塊鏡咪精神晒囉、, G# o3 R" b; e# i6 |% n
轉換心情係最大嘅好處
. _7 V; g: I: }+ r* k3 U
1 r+ ]7 _8 X' X; y7 l: e
完全認同ar~

CD有CD既好處
9 I$ ]& T, X- G: K" g( p女仔有女仔既好處/ |) J' i/ q. E& q6 E* ~+ N; b
不過點睇邊樣好D就你自己點睇啦

我就覺得CD咗比正常女仔多D人望

我CD有一個好簡單o既理由:! E# l$ s6 Z# r. @& W
女裝衫無論質地定款式,都好過男裝衫!
# C( o4 d/ W5 F$ I$ p1 Q+ m著女裝真係舒服D架

做 CD 年紀大了無人要, 做女的只要開放 D 都有人追$ ^3 ~4 w+ I; g7 U. d5 y4 T, E
不過 CD 不會懷孕, 最小不會被人下藥攪大肚 !
1 j& L$ L9 x, j
5 u* L6 {$ g7 C我性格似女人, 但我只會穿性感內衣給男友看, 做盡女人能做的,
/ ~" u9 ]7 r' B( `) `  }0 ^但對他好那又怎樣?  到頭來只覺得自已是玩物.
* H! _) f+ D7 Q8 n' U; |自已好保守, 好想找個愛自己的男人, 但每次都只是一次過.
1 N2 Q1 o) J1 ^$ f8 s, n( M, H做 CD 才知女人的痛苦, 男人無個好, 4 ?" ~) K. N  ^7 ~
就算自已多尊一, 守身如玉, 他都會去找别人,一點不留情." N6 m& I% u$ Q0 J% c1 B: s, a
如今我只在家穿來自愛, 無情就不再痛,

引用:
原帖由 free24488 於 2011-8-17 16:08 發表   
- m- F: w3 C- |! N  n% U" {9 D4 n做 CD 年紀大了無人要, 做女的只要開放 D 都有人追
& F" K9 ?- M3 d$ |% N9 K不過 CD 不會懷孕, 最小不會被人下藥攪大肚 !
+ u9 ]4 R/ j; W+ ]% I; j% `9 ]3 b# ~5 a1 k7 J+ b
我性格似女人, 但我只會穿性感內衣給男友看, 做盡女人能做的,0 r8 [; d# {7 y
但對他好那又怎樣?  到頭來只覺得自已是玩物.+ e. `: F3 I' ]# E- b+ b
自 ...
/ S1 p. H8 S$ D可以無情得幾耐=(

引用:
原帖由 free24488 於 2011-8-17 16:08 發表   * S& t( b* ?9 d! n7 z5 h1 [, S
做 CD 年紀大了無人要, 做女的只要開放 D 都有人追& }' a! ?# v; t& j$ k
不過 CD 不會懷孕, 最小不會被人下藥攪大肚 !4 R8 g; T% ]8 I9 r; j8 f

]6 K9 q$ X. k: r9 L我性格似女人, 但我只會穿性感內衣給男友看, 做盡女人能做的,
  p% X0 ~$ V* d- S" e0 K但對他好那又怎樣?  到頭來只覺得自已是玩物.
5 P6 u8 v, R0 {) o9 ]自 ...
$ f" j; i  ~3 f巴打有個男朋友 ?

引用:
原帖由 1677 於 2011-8-14 03:40 發表   $ r/ G$ K7 I! G( P
我CD有一個好簡單o既理由:
% S! ~6 R$ n5 d2 C. T女裝衫無論質地定款式,都好過男裝衫!
8 S9 D1 X- e8 F& c) i, x2 a著女裝真係舒服D架
. @3 C' Y/ Y: B$ m2 n! ]9 R: e3 `& N% R! _# F$ o  ?  ^
而且款式同選擇多好多...
- h! ]% L2 k$ i8 l6 \+ e4 sEnjoy Shopping...
! |- b& X& j& ?  ]' p3 n& o2 h0 y( ~7 ]- H$ \

平日玩家中CD,減壓,但女仔會而且不能壓

最近訪問的版塊