嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

CD 外出

CD 外出

好想CD外出 又唔敢
3 X+ K. o+ W( A1 ~又搵唔到D咩地方可以 出去先CD
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
好難架波...出去cd 一定見到人..
5 Q2 w% R8 F$ t) p3 c0 d  ^
* Y* t: [% W8 l, y# r8 Y2 n一係就好夜先出去... d. u# D# _6 X# m+ ^$ j
但怕會有差人斗你兩句,或者check 你身份0 a. Y+ q0 ^9 S( v8 c& m- ~2 |4 X
又或者你個區治安唔好..到時就...
2 v% h2 }3 H  O  E9 U. |4 ]3 Z; }  ?+ G; B0 ~! L% f! w% {7 v0 P
其實cd 只要full 裝去試一次...4 ?& y; J1 ^# [' j8 l' g2 U
好快就會有第二次
本sis叫奈奈姊!~

FULL 裝係屋企就試得多! F* G5 W& d: |4 E7 w
出街就未試過

你有念頭CD外出, 根底裡咪其實想用女裝示人吧....

你將啲衫著喺入面先, 出到嚟咪去toilet 或殘廁度換囉. 最好日頭出街, 話俾人知呢啲嘢光明正大. 我亦唔會化妝戴假髮, 著完衫就即刻出街, 兩三分鍾攪掂, 非常方便. 仲要擺到明話俾出面啲人知"我係男人". 敢行出嚟著"靚衫", 咁先至係男子漢!7 R5 {1 Y' K7 z9 k- j
  w2 L2 i, l: Z# R

我都唔敢呀 ~~~

引用:
原帖由 Daisy 於 2011-6-15 22:23 發表   
1 g9 P- F5 r% ~4 A, w你將啲衫著喺入面先, 出到嚟咪去toilet 或殘廁度換囉. 最好日頭出街, 話俾人知呢啲嘢光明正大. 我亦唔會化妝戴假髮, 著完衫就即刻出街, 兩三分鍾攪掂, 非常方便. 仲要擺到明話俾出面& ...
5 a- F0 s( Q) ]9 g, v- {8 U* W8 | 汗顏..
果凍好開心見到大家哦~~

#5 很大膽....汗

引用:
原帖由 Daisy 於 2011-6-15 22:23 發表   + Q' [, G, Y5 f, }) r$ D
你將啲衫著喺入面先, 出到嚟咪去toilet 或殘廁度換囉. 最好日頭出街, 話俾人知呢啲嘢光明正大. 我亦唔會化妝戴假髮, 著完衫就即刻出街, 兩三分鍾攪掂, 非常方便. 仲要擺到明話俾出面& ...
7 \2 o/ ]% w2 @8 e
姊妹真係勇敢ar

你地真勇敢

幾時一齊CD外出丫~~ ?5 a/ S9 c2 v3 v0 }8 i4 W( \  a

5 H: m8 D! y# ~! z+ I; dhttp://www.cdtv.coms.hk/viewthread.php?tid=21801&highlight=6 q1 O5 _" R6 r0 F. Q( [
+ B  O/ i7 ?% p2 Q) V! B# d
http://www.cdtv.coms.hk/viewthread.php?tid=21644&highlight=
我是個茶壺,肥又矮呀,我是個茶壺,肥又矮; 這是耳這是嘴,這是耳這是嘴,水滾啦,水滾啦,沖茶啦!

引用:
原帖由 adam5354 於 2011-6-16 14:58 發表   
+ O4 v/ `- R# ]' O0 `! A" {) v) z2 b3 D幾時一齊CD外出丫~~ ?
' }( O8 Q3 H3 s; l: o( g2 E3 ^ - d9 t( [1 W+ y9 H5 z
http://www.cdtv.coms.hk/viewthread.php?tid=21801&highlight=
; X, O0 i. I# W& \1 N" ?7 S- ~' a4 Z, D, x5 N0 a
http://www.cdtv.coms.hk/viewthread.php?tid=21644&highlight=
+ p3 O' f% h% r$ H2 t! m你咁靚靚 實要多D拍教一下我

引用:
原帖由 Daisy 於 2011-6-15 22:23 發表   2 Z, i' Q6 t% j
你將啲衫著喺入面先, 出到嚟咪去toilet 或殘廁度換囉. 最好日頭出街, 話俾人知呢啲嘢光明正大. 我亦唔會化妝戴假髮, 著完衫就即刻出街, 兩三分鍾攪掂, 非常方便. 要擺到明話俾出面啲人知"我係男人". 敢行出嚟著"靚衫", 咁先至係男子漢!& D/ O% Z1 _$ w- `/ b; M
' t% t( A1 U/ K/ B8 y

X/ v8 T; l7 J5 z為乜要CD出街呢? 首先要問下自己 諗清諗楚先好出去8 V9 [3 n& o2 U! D* t! q2 h6 N
想靚? 想做女仔? 想出名? 貪玩? 刺激? 引人注意?
. E! U( r4 l) b0 k" {- L3 ]- P我諗大部份CD出街都係想辨女仔、想外人覺得自己係個普通嘅女仔、而接受我地女裝的行為
* Z; {0 X) y( [出行前亦修昔自已似番過女仔、化好個妝、戴番過假髮先出去5 l+ g0 s2 }3 O# i
如果(要擺到明話俾出面啲人知"我係男人)。只會比人覺得CD係變態、1 D0 h5 [! H8 x! Z3 o
如果你係男子漢就唔好CD啦!!!!!!!!!
唔鍾意女人。只鍾意女仔

引用:
原帖由 mercury1 於 2011-6-16 20:00 發表   
$ T# C! A, E2 `% J6 W% O4 O' O
* R- T. w5 S. i  J9 y: V
$ D8 T1 Q: r' b為乜要CD出街呢? 首先要問下自己 諗清諗楚先好出去
8 R- m- J' c3 L; L# z# t想靚? 想做女仔? 想出名? 貪玩? 刺激? 引人注意?
7 h6 }" @- D8 d/ m9 d9 s, F: J我諗大部份CD出街都係想辨女仔、想外人覺得自己係個普通嘅女仔、而接受我地女裝的行為 ...
. h* X, O: R8 C: i2 X如果我有一天 會CD外出 一定會CD似一個女仔

回復 13# mercury1 的帖子

Good questions. It's really about why you are a CD and how committed you are to a CD's life.

出丫出丫~~好好玩嫁~
8 |; E* G$ R# ~3 D' H7 M7 e我而家就渣車出囉~
2 e1 }2 J9 J* O( b之前就搭車~6 M# _6 f% B3 T9 L3 M7 k* g
有興趣一齊出丫~^^

引用:
原帖由 Suki_siu 於 2011-6-16 22:43 發表   
7 k* }1 H/ c2 b( ^/ G+ Q9 ]* [出丫出丫~~好好玩嫁~
5 o, O* y/ H! d4 o我而家就渣車出囉~
' x# H, K1 n- s) I5 K& V: \之前就搭車~
2 N/ e; d9 I+ Q  p有興趣一齊出丫~^^
3 d7 e- }# ~2 B3 _% ^, }5 E) ]# V# \8 A
你就好啦 有車
7 r. |$ F6 X. B0 D' E我冇咁既經濟能力  咁你要多D帶下我出

我第一次CD出街......# V( O- P% Y, y
就係離開停車場既時候.....張飛入左好耐都入唔到部機....
* P, @& o* n7 F* d出唔到閘又唔敢call管理員......, m. @( D& A8 s% p
最後好彩個管理員主動走過黎幫我......
~Sammi~

kit kit你住邊區啊?
TS靚師奶Ceci咪就係我囉!!!

引用:
原帖由 mercury1 於 2011-6-16 20:00 發表   
& Z- }; _0 w. J$ T+ \7 j
% j# k# a, }  N
+ `& G% l" s5 e# e8 Y0 z為乜要CD出街呢? 首先要問下自己 諗清諗楚先好出去
6 o1 b; u8 K& _( \7 C想靚? 想做女仔? 想出名? 貪玩? 刺激? 引人注意?
0 v9 _/ V) C! C) ^我諗大部份CD出街都係想辨女仔、想外人覺得自己係個普通嘅女仔、而接受我地女裝的行為 ...
4 ^6 G7 s$ j% W: q2 x( B1 {
$ F5 a0 ~1 H! ]6 R我就想靚!想做女仔! 想過女仔日常生活而已!
TS靚師奶Ceci咪就係我囉!!!