嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

女朋友批准咗

你真幸運!

引用:
原帖由 crazboy246 於 2017-12-4 10:34 發表   + p0 Y: X+ [9 E
同而家嘅女朋友都已經拍咗拖幾年,佢唔知我鐘意著女裝底底同用m 巾0 e0 h3 \- u) S& n6 o. U
% m8 P) I: Q9 \" A8 \
最近女朋友話原來一直都想睇我著吓佢嘅under,我當然話可以啦 # P  S/ C$ ^# p
* |4 f6 M4 T- c6 s1 o; |0 @
之後著左一排女朋友都習慣我著佢嘅under, ...
  l- I  V0 W, I) |' C
女友好醒,用呢樣野綁實你,睇你仲走去邊
朝比內 莉香
(゚∀゚)~"目標是一個可愛的女裝子"

引用:
原帖由 ahbee9603 於 2018-10-3 10:24 發表   
7 `5 Z; x: y  Z) t8 o4 M8 p  L) Q
! ~( n, U" M! U2 w% ` 女友好醒,用呢樣野綁實你,睇你仲走去邊
& U- X& d5 p$ K; [: u+ [# O) D& x3 G6 {; o+ @' `

0 f1 T" s7 Z3 l0 N; F8 `. C" W有冇,也著了 bra ?
; a9 Y0 N  G, O( ~! o/ O- }6 L+ u: M& N3 B7 C% L4 S4 n$ M
享受 一分一秒的 CD

[quote]原帖由 crazboy246 於 2017-12-4 10:34 發表   
- {+ S4 ^5 w2 ^/ X1 \同而家

引用:
原帖由 ahbee9603 於 2018-10-3 10:24 發表     s1 k4 V9 |& V

+ W; y; W; t5 P7 } 女友好醒,用呢樣野綁實你,睇你仲走去邊
) d4 W9 }; n1 S# u7 B; ^6 v

8 [9 Q/ [9 K+ o好就鐘意,
: r" B% ^! J' d1 o: B0 e" o; G吾好,就是 借口。
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 misslady 於 2018-10-3 19:31 發表   6 T( \* {; [: L' p
7 s; p; \+ E, L& c" D0 ^" E4 j( a

9 E9 _- P3 K- _% p4 z好就鐘意,7 Q: F  g. y+ H+ E( K+ y5 r& |
吾好,就是 借口。
- r1 A) ~. A5 _+ g0 G+ r1 F
% I9 U3 }, R# ~" A& j' u
真的幸福呀

好羨慕樓主,我會想女朋友一直將自己變身,開始試下帶bra,跟住開始除去體毛,進一步,放假日日要著絲襪。之後,要學化妝,帶假髮,做一個完整既女性。最後,行為舉指都要學,例如坐低去廁所,同女朋友以姊妹既型式一齊。

恭喜你搵到咁好既女朋友!

引用:
原帖由 dennispri 於 2018-10-5 17:23 發表   
* U" b& S5 Q$ k* a4 b好羨慕樓主,我會想女朋友一直將自己變身,開始試下帶bra,跟住開始除去體毛,進一步,放假日日要著絲襪。之後,要學化妝,帶假髮,做一個完整既女性。最後,行為舉指都要學,例如坐低去廁所,同女朋友以姊妹既型式一 ...
; Z/ B6 v5 C5 M8 E1 c

. `/ n" R" q( Q4 }# D祝,早日達到。
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 misslady 於 2018-10-5 19:34 發表   
* m+ g( a9 D$ l9 M1 `2 f1 x) Z1 T- E& s2 G6 M: s
6 E5 B' M2 W$ N$ o, f4 n2 e: k
祝,早日達到。
/ Q) f) M/ m' a" q, p: \
; ~$ J! O: I0 H. N2 j1 W: n' N
好希望,但真係機會好微
+ I- d' j$ h, c0 T% r呢排睇左D 點去做女仔既AV, 真係好興奮, 發現原來自己係想做女性
  p& }: q9 v( Y+ B" a! \- b玩後面竟然有高潮3 k2 c3 p2 a3 m
  a+ Z( P4 _. d8 E5 U3 l, J! u

恭喜你搵到一個咁好

好似再冇update. 唔知近來有咩新突破?

回復 52# gila 的帖子

我覺得係以後過住幸福快樂ge 生活。 lol