嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

岩岩系學校廁所換m巾

岩岩系學校廁所換m巾

雖然成日反學用m巾
+ v# G' W! x( [, C旦從未試過系學校度換law
* H9 ?/ D5 n. Q8 f8 b) Y岩岩上上下堂想試
0 G) n6 r9 \5 B% u就話肚痛要去廁所
1 V) r; }/ t1 n- d7 y跟住尼帶埋m巾去廁所1 m0 R" ?' d# B9 {6 t! T: Q& r
由日用換夜用
7 J8 a% Q# u$ Q1 {" B0 i換出既夜用就丟系男廁垃圾筒
: g, A) k! C8 w% I6 \一陣就會有人發現^_^
' V  B; Y- U4 @7 e3 Q旦5會知道系我換
覺得好的就按一下感謝吧~~
可以叫我Zoe Zoe或者珍珍

你係唔係男女校先

引用:
原帖由 pcken 於 14-4-2014 09:51 發表   2 i1 z+ y3 f$ r) S  ?
你係唔係男女校先
6 Y. N2 c1 {& W$ D3 s
8 E: k. c0 F( [! Y
將軍澳官立
9 t! _/ {$ j( {! [1 w8 n. B; n0 }已有人發現男廁有m巾lol7 Z( a; d  ~% l5 V* ~' q
勁爽

你用咩嘢牌子 M巾架?我都未試個係學校換M巾

引用:
原帖由 pcken 於 14-4-2014 10:50 發表   ) i0 g1 X4 ~% [# E, l
你用咩嘢牌子 M巾架?我都未試個係學校換M巾
4 z4 a% J7 p7 Z/ O- B5 R" _$ H. V! s# u8 j: T
Kotex 夜用; X. T& L. t# q& o2 |/ z
5止我果層樓,好多人刀知咗law
2 T+ k* ?# G. w# S5 @) s: l3 p3 H大家刀以為有女生丟入男廁

你有冇著女仔返學?

引用:
原帖由 pcken 於 14-4-2014 11:31 發表   , x7 N* J5 s& j- z
你有冇著女仔返學?
; x3 a- u0 G# C" u" l/ l4 l& H& e& r* R+ P% A
如何著女仔反學?

女仔底底,,,,

引用:
原帖由 pcken 於 14-4-2014 11:54 發表   
  T* F6 b5 \# _% |女仔底底,,,,
# ^( l) t' _" }# X

8 E5 t  X) J" q. L( C( P. N今日有著牙

樓主興奮?

希望你間學校冇人上黎依個網, 否則你就...

系希望吾會有人甘醒水知係樓主

引用:
原帖由 Eva0313 於 14-4-2014 16:09 發表   ( _; N6 e# w( n, w8 v" Z7 A: T
希望你間學校冇人上黎依個網, 否則你就...
; d* k( J5 X, T
, d, m4 x% g' A5會la6 y% k$ G+ S- _# N  A* V
就算系同校刀5會知我是邊個la
8 M3 H$ g: f! `* N, D: \2 X% e成級甘多人* m/ e  ~! f+ `* U# H, v
點搵牙!2 l0 l8 L7 p% Q- i7 B  ]3 j
又5會迫人除褲娣有冇用m巾既

有時吾好講得甘老定好  Y' x7 p, Z) |

1 g  b! D8 q* e/ T[ 本帖最後由 AlexiaTang 於 2014-4-14 20:46 編輯 ]

因為你話"肚痛要去廁所" 如果佢地有上依個網就會

哈哈,話唔定真係有呀!

有少少想知穿煲會點

樓主都係小心啲好
8 j, E9 z0 _& |- q  c& z你講埋學校名要搵都好易搵到你係邊個嫁

引用:
原帖由 ZOE.HO 於 2014-4-14 16:32 發表     Q+ x2 {: H& E% Q

2 H; m! K# ~3 V& Y+ z' v4 F- q
5會la% a) C+ A+ ]' D# g3 k4 c1 E
就算系同校刀5會知我是邊個la4 T( E5 ?4 m$ }1 s
成級甘多人& C6 ?. m( G1 E9 ~5 M: A+ x
點搵牙!) ?9 b. A8 E' L1 c4 e9 }" D, h
又5會迫人除褲娣有冇用m巾既
& x+ V  {( |' `' d( }% [) z2 D
0 @' U0 g% l8 x我認為要聽下以上姐姐既忠告
4 O! B4 B0 m. b: n2 E2 ~, \妹妹吾好講得甘老定好lo,唔怕一萬,只怕萬一.

回復 1# ZOE.HO 的帖子

你用包裝袋卷埋定成塊攔開你人睇?

最近訪問的版塊