嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

妹妹發育全記錄 (part 1)

妹妹發育全記錄 (part 1)

呢次要post既唔係妹好宜家著緊既bra
) U$ L' S4 @0 O0 V  }' e2 s係佢細妯個d學生bra, c. d: L  ^( O. n
因為早排最細個妹執房: k; B. R9 x1 p# L' q8 R/ o
拎哂d唔再著既少女bra出黎想掉
" }8 k$ `/ w! p6 w# a; \我當然唔會俾佢咁做
7 H* `4 Z! o7 W8 \仲張d bra好好地咁收好( b/ D2 s, S; M( G- h1 c3 w, K
果度應該有齊我細細妹發育以黎既所有bra同底衫,正~. p. S7 |0 @! U4 q* O% B) ^) D
我會由佢開始發育既過程起(想起都忍唔住...). d$ a+ ^/ H$ V. K
慢慢post哂出黎$ J* j. N; c* b( Y) }8 y
今次post既係佢頭兩件bra6 M, N! u3 W: o# z8 _0 T6 ]: k
著第一件無墊果陣大約小四,因為佢好快個奶頭就好突,所以好快轉左第二款
' i2 {& P- o! K; e4 m. Z0 k9 U( {第二款有薄墊,應該著左好幾年(著到中二),著埋校服透個bra出黎果下真係好正1 w  b  R$ z& u1 N- m
多回應既話陸續有黎% P' L5 @0 C9 s, p0 e
- n4 K4 S: [$ t
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
咁你妹妹應該都幾大下wo而+

咩野幾大先?

果然好有少女feel,謝謝分享.

有個妹真係好啦!咁你應該收獲唔止咁少

so good  nice

好想要嗄@@不過你妹妹令唔令先係一個問題=v=

唔錯啊,期待再加相

正 正 正 期待part2- @9 j+ [9 B2 @5 t' ]. r

S1 ]5 [! h5 p8 Z咁你諗住點處理?

睇黎佢發展都幾唔錯喎
6 k& Y4 G3 J$ S+ D% j7 x快D加相啦

引用:
原帖由 kurt2228 於 2011-11-14 14:51 發表   
* j( Q3 A! M; i! U9 z0 n有個妹真係好啦!咁你應該收獲唔止咁少
2 S5 ?+ ]! j% \1 W$ ^8 }+ b% s

5 ?, p9 [8 u) ]5 D0 W* m1 m/ m0 l8 ?; v8 k. f
當然 6 y0 i$ B' R7 W3 L
除左以前d學生bra,仲有宜家著緊既少女bra~

引用:
原帖由 artery 於 2011-11-14 22:54 發表   
' I  n+ @, v" ?. ~! b6 E5 B正 正 正 期待part2
2 q& U+ e3 N8 o; j  v1 N+ }! l( z! V5 e& }2 `6 b$ w
咁你諗住點處理?
5 R6 o( \3 X& W# a& I, t3 P
! j/ e- O9 s2 |# l
未想到點處理6 y% y( I# v' H5 R
不過一定唔會掉8 T( u8 g# Y/ m7 x: g
有d想賣走d...

引用:
原帖由 jack0809 於 2011-11-14 22:44 發表   
9 O" m! {2 [* H+ d1 K唔錯啊,期待再加相
. Z- r- c( M. u1 M
8 Y. T* H1 g5 s想加咩相?0 e: h; U- ~0 D
學生bra定少女bra?

引用:
原帖由 hoiching0626 於 2011-11-14 21:51 發表   
+ b- T1 |4 V$ E+ h9 ]8 H& C  L% a( u8 O好想要嗄@@不過你妹妹令唔令先係一個問題=v=
% v! P3 H4 j7 o: m/ E2 K! t. i. Q1 e/ ?+ ?1 L7 L, n/ k

7 I5 o# E1 h8 Y9 _都ok既~~~~- N6 u; `" e% u$ S
普通學生妹一個~

唔好又黎吊人癮啦~~~唔該~~

正呀 多謝thx

薄墊學生bra.jpg  = 呢隻最大路,亦多人買... pad 另計

我都想有妹妹

引用:
原帖由 ltkhw1 於 2011-11-14 22:59 發表   ( J, \# {$ q) v+ n6 v* j  H

6 a! M* k2 _$ @# \$ E$ o- d, @2 F  f5 c
- I( h% W' ~4 T% b0 x想加咩相?  R, S, t" u4 `' c. n) `
學生bra定少女bra?
- j, s8 h$ d6 P5 j
$ a+ F" s& M" U7 D, p0 U# }; b$ i學生bra 方便幫大家買/睇辦

半截式的學生bra很好看: )

最近訪問的版塊