嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

唔知動漫節的完美偽娘係咪呢度D會員呢?(附圖)

我下一次也想去cos...
This time, don't need another perfect lie
Don't care if critics ever jump in line
I'm gonna give all my secrets away

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
我原本今年去嫁.... 9 `7 q: U. a6 h- O/ v" ~* W
不過...>”<

其實有無人求証到?
3 D- A0 a1 s% W' ~, H5 _* |果邊話同場有兩個人cos同一個角色, 仲未知邊個打邊個...- j$ c1 ?. Q1 `& {

j3 q& j( x! n變聲果樣野, 其實扮女仔聲有難度但不等於練唔到(我都有朋友男生女聲, “天生”的)$ j* ~# W6 R6 K# ?
更何況...可能果位仁兄聽到果把聲係同場果個女仔黎...

己證實是女生,此POST己完.....

回復 23# applechoi 的帖子

另一個同佢比差幾級......但2個都係女黎

引用:
原帖由 applechoi 於 2010-8-6 02:38 發表   
# w% I0 f; `2 m其實有無人求証到?- p* L8 V# L/ M% E9 M' Q4 D" G
果邊話同場有兩個人cos同一個角色, 仲未知邊個打邊個...
9 g4 |  ~9 v9 |" m7 K% m) B
/ W+ W# |  k7 x$ D# s變聲果樣野, 其實扮女仔聲有難度但不等於練唔到(我都有朋友男生女聲, “天生”的)( b8 u" H( L' V6 D7 U, P
更何況...可能果位仁兄聽到果把聲係同場果個女仔黎 ...
0 d1 ?, C% ?2 o; X  V, ~, k
0 n# ?0 q  E  c# s好耐無見lu.. 但係扮聲總係覺得好似係cd最難做ge一樣...9 H' M5 y" c! s2 {  ~9 R
(定係因為自已唔係太識唱歌? (歌到讀書咁..W))
. l/ ?# e$ v* N" j1 h6 _/ e' C: D, O  U* z2 S% @. v3 r
引用:
原帖由 akina 於 2010-8-6 03:24 發表   
% e! e/ I5 q$ A己證實是女生,此POST己完.....
. W4 `3 p/ R: F6 |/ e6 q  @5 u0 o( x- r& ]
我想問...點證實..?
2 h0 O8 j7 u3 n3 X: V; u- [  m 原來我睇都會有睇錯ge 時侯...

完來我沒有記錯~!

引用:
原帖由 露姬 於 2010-8-6 04:40 發表   
6 S1 j" W4 q7 L來我沒有記錯~!
' _6 r6 \: R8 K. {$ I) A( y, V

- a( T( \- m( R+ Z" W----------------------我是分隔線---------------------------& O, l+ x" h) [( x+ |; ?
我覺得佢女仔樣丫
$ y% }' S  C# @% \6 w點解咁多人話佢似男仔呢@@~

引用:
原帖由 涼宮春日 於 2010-8-6 00:11 發表   
; u, E0 ]; I1 [% A5 I: b我下一次也想去cos...
- ^9 x" h5 S- b& x; y& O0 [
頭像相中人是你嗎~
3 h; n9 ~+ \4 z, C1 U# N是的話已經可以出COS了

引用:
原帖由 akina 於 2010-8-6 03:24 發表   
2 U8 ?7 K$ Q) Q4 k3 A* M己證實是女生,此POST己完.....
6 k7 ~, |& @1 d1 b. q2 \  @
點證實呢???

我成日都打錯字....orz

究竟佢係男定女呢?  W9 M. x3 T- U2 S$ k. ^
睇第一張似男,第二張似女多d

我...無晒頭緒......

有人話男wor .........

好靚女wo, 真係男黎? & ?" {# ]! l, U
眼紅~

好令令令女丫~~~我鍾意

真係吾講吾知係男仔.

等我仲以為佢係女仔黎天@@

很可愛...................

eye make up are nice