嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

34歲直男想識個細粒CD發展長期關係

34歲直男想識個細粒CD發展長期關係

直男+ E8 a. ^+ F0 @) ?2 M$ l( J
34歲,168高,70kg
4 Y9 b) o6 W2 Y! }  m' q; [: d8 i住港島區
4 W( T# f4 g5 \+ m- \$ g, P
2 O( `# y  B/ A$ C想識返個細細粒既cd發展下. Z& S1 \6 z% u& f; q* f; V9 N3 B$ z
平時會係星期一至五既17:30前比較得閒
, D9 C  S" R! S- |' s+ t" J其他時間可另夾7 U& p0 ]" R$ f6 ~! j5 A

1 s3 o- I/ V" ^有意pm contact比我大家認識夾下
覺得好的就按一下感謝吧~~

如果我年青時有同樣的post就好啦!

識到未啊?

要幾細粒?

回復 1# Seekforcd 的帖子

你好!我167/62,應該不是你口中的「細粒」類型囉!

TG:cdkinki

要細粒成點?

上下水先 無上黎好耐

引用:
原帖由 Seekforcd 於 2021-10-3 22:14 發表   
' b  E' |$ p8 D! H. L+ _直男
; \, n' k4 ^+ ]5 n; e* @6 F5 s" V34歲,168高,70kg
! F2 _9 x  j4 J# b住港島區
6 v" N0 C9 r& e2 h7 E8 f
" F& X) Z1 N$ _5 L, r1 R想識返個細細粒既cd發展下
& U- A6 J. g! n. H( A平時會係星期一至五既17:30前比較得閒" B( O5 D6 G  B. _
其他時間可另夾
1 F3 K: O0 P5 n! P: [# A" g( W- r! K* E2 y5 B9 [* Y1 p, z
有意pm contact比我大家認識夾下
/ ^" {4 k' L4 D/ T
. @1 s$ ?* d' ?# V2 A
你條件又唔係好- }3 H) G/ q5 h  ~: D, y+ C! M- z# ?% ~7 L
憑乜野要揀細細粒. A* x. |/ o. y* F& D0 v$ r
有大隻佬帶假髮同你玩都偷笑啦+ X( @( A7 a0 {5 ]+ _
仲要D雞蟲時間' S9 B! B& h9 ]( \5 u4 _3 g. ]1 y
你去叫雞算啦on9仔
.

29歲招到上34歲仲招緊
0 H8 V! U6 a- U& r& C( i! ?
. n7 U6 Y9 [1 J! \3 I
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
.

回復 10# hi0383 的帖子

会是同一位哥哥吗?好可爱呀!

引用:
原帖由 hi0383 於 2022-2-1 18:12 發表   / a$ }' ]& q3 N: A& q% H& p0 O
29歲招到上34歲仲招緊 4 {' R' _# c) k( ]: C+ c
# i  w1 Y+ Z7 [3 C: R. f
; a9 i/ f$ M4 X: O0 I, L  j
已經試左幾次啦所以5 ~" J: I5 L9 g, D6 c! B$ X
有恆心

引用:
原帖由 hi0383 於 2022-2-1 17:44 發表   
- I6 A, V% q5 r1 e5 J& k: X
; G/ ]& J# o9 A1 w$ _; b; p! z5 f4 y( ]/ W4 ^4 d6 ]5 ]
你條件又唔係好1 H4 a7 Y+ G; ?' O- B+ l$ \6 y" c* v' @
憑乜野要揀細細粒: m1 e0 {$ k4 v2 L9 g
有大隻佬帶假髮同你玩都偷笑啦
' n/ g& q1 ]: U% l% X; Z, ?  ^" G仲要D雞蟲時間: `- n$ B" Q3 G7 e- a$ o& Z
你去叫雞算啦on9仔
$ y( ]+ g6 ]9 e6 D4 A
+ o( c9 x  D: m8 h! }+ p
事實上係招到/ F9 s) r# ~) u
不過你無品我唔會同你一般見識

引用:
原帖由 Seekforcd 於 2022-2-4 14:51 發表   
# q8 s! {" T% L+ B0 c7 \- A2 ?$ ^; y* z. }5 v3 _) M% I

1 h! X) u7 l* C: \% g( N2 x& R0 m, m事實上係招到' g; w- @" j# u: e
不過你無品我唔會同你一般見識
6 B; H) i; M* L) q( ]$ w. {$ c" x5 j( k9 ]$ G* L% E
你係掂既,一早同人KEEP住長期啦
.

Del.................
6 Z$ c. `1 ~+ K% k! c' w
. |" P0 [! z: r# s' b# [[ 本帖最後由 Nanase 於 2022-2-4 18:08 編輯 ]
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

回復 10# hi0383 的帖子

他成日想找CD ,你自己都一齊CD 一齊玩好過啦 直男,想了那麼多年不用再直啦,呢到直唔直冇人理