嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

---Delete---

9 [% N: R7 E& u/ k* i- G/ I8 [5 `5 C4 y1 ~1 r! Q- _2 i, S+ q+ R
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
真女性每個月都會M到,唔可能真空唔著under

引用:
原帖由 sinson 於 2011-8-11 21:00 發表   1 t9 A9 c3 z/ e
真女性每個月都會M到,唔可能真空唔著under
% [7 Z; M! k8 J, b" O+ }7 g# k* L但可以有人關心, 而我地只有成日比人"其"視
  @. y' t0 w  I1 H7 d0 |, g' t: Z  x連做任何事都有難度

而家見親靚既女仔都好羨慕!成日搞到悶悶不樂, 心情差...
  W2 O% P9 N5 W: o( a+ j/ c
8 C  {7 d+ c1 Z* ^6 x+ Z如果你係諗。CD時望著塊鏡咪精神晒囉、! V% f$ ~& ~& [* x+ X: c
轉換心情係最大嘅好處
唔鍾意女人。只鍾意女仔

其賓你清楚自己係咩類型嗎?? 係ts tv 定其他?  T( K$ R* ]& U1 c
我自己有時心諗, 雖然自己好鍾意cd 2 Y8 z9 E: x6 N. p$ g4 g/ W
但行為上都係幾男仔下..心態上都係男仔..
# L/ ~" s! p' y. d, {可能如果變左性等等, 自己可能想做番男仔
2 y) U0 E# R. d& u  A. O/ `
( ?# t9 p1 o6 w# y內地一個貼吧關於變性等等討論區..! P# |' A* s. e$ S% ?
其中有一個男仔((個時想做女仔)) 服用左成年女性荷爾蒙藥..* U# X1 H+ T  I# F" X7 B9 u
最後好後悔, 愈來愈想做番男仔..仲攪到自己男性功能失去((但有人講會可能會好番,如果停服既話))( [& @  r7 r$ W/ b
) D" Q5 [, ]  t  K
個人覺得做cd 好地方,出街真係好開心,雖然成日驚呢樣個樣,+ R/ I/ G8 V& `; @  n9 ~' Q" v
但真係可以放開晒煩惱咁去街街...呢樣係我唯一所鍾意..
本sis叫奈奈姊!~

引用:
原帖由 怯~~ 於 2011-8-12 03:23 發表   . |' ^4 e; T& V
其賓你清楚自己係咩類型嗎?? 係ts tv 定其他?
3 T# l$ ^$ Y1 T+ F! u+ L* U; p: o我自己有時心諗, 雖然自己好鍾意cd
" R+ P' z: O0 z, i但行為上都係幾男仔下..心態上都係男仔..
. c6 u3 a) v" D& v& B9 l  W" p可能如果變左性等等, 自己可能想做番男仔
9 D" w8 w+ ^9 u. h& M9 t! A4 w5 B" v" V9 p& Q$ r
內地一個貼吧關於變性等等討論區..
% Z) W( ?' Z( W* d7 ~2 _7 z  Y其中有 ...
9 s* F( c" c" Y) b# c& o2 p

5 A$ I1 ^9 N3 {9 ]3 S5 k10000% agreed.  I love CD, but i prefer to be a boy.  i encourage TS and TV go through transition.  it takes time & MONEY too.  a lot of US and UK transgenders.  just be yourself and enjoy yourself.

CD唔洗来月经 女仔就要

引用:
原帖由 1989 於 2011-8-11 21:30 發表 [url=http://www.hkcdtv.com/redirect.php?goto=findpost&pid=457067&ptid=22690&rpnum=328686]
' I! d) ^$ t8 A6 K% W7 z但可以有人關心, 而我地只有成日比人"其"視
8 F. J8 R1 N5 S7 P; ~( y% T8 _$ v連做任何事都有難度
, @4 Q6 }8 b: a4 u5 E* j# u
$ Z- p  C$ s/ w' G你係靚既 男女 都有人 “關心”
1 m! F, C& _4 X# ~/ Z" l; A相反一樣

love girls can me low B pak chi and other ppl still can say you Q

引用:
原帖由 riki 於 2011-8-12 17:43 發表   
4 v$ }2 I$ S4 c2 x' r" TCD唔洗来月经 女仔就要
1 r, q; M0 v& k4 N0 {% F( T( ^
其實我唔覺得呢個係一個好處囉...
果凍好開心見到大家哦~~

引用:
原帖由 mercury1 於 2011-8-11 21:34 發表   
% f+ r+ D; s$ l而家見親靚既女仔都好羨慕!成日搞到悶悶不樂, 心情差..., o7 D2 |) X" t  t
& c5 d. z+ b3 v& |: R, z/ j1 u
如果你係諗。CD時望著塊鏡咪精神晒囉、
1 |2 U, h& t. m, D% D轉換心情係最大嘅好處
- s- H' U+ l1 s3 c. Z) u  g
/ y( ?3 ]! I: y# P7 ^5 R
完全認同ar~

CD有CD既好處7 ~7 M2 E5 v1 f9 T
女仔有女仔既好處
( \! Z3 A# ]8 v3 ]7 _不過點睇邊樣好D就你自己點睇啦

我就覺得CD咗比正常女仔多D人望

我CD有一個好簡單o既理由:& Y' p/ R# M4 J
女裝衫無論質地定款式,都好過男裝衫!  a/ ]+ R" I% l1 A8 C8 T4 ]
著女裝真係舒服D架

做 CD 年紀大了無人要, 做女的只要開放 D 都有人追* y( i6 h! i4 f7 l
不過 CD 不會懷孕, 最小不會被人下藥攪大肚 !/ v4 u6 j6 R1 a; n
, }- g1 i4 X, b
我性格似女人, 但我只會穿性感內衣給男友看, 做盡女人能做的,2 F' @! Y3 O2 X3 A% u
但對他好那又怎樣?  到頭來只覺得自已是玩物.7 M+ c$ s4 ]3 x8 H. y8 A( W
自已好保守, 好想找個愛自己的男人, 但每次都只是一次過.
1 `+ A, }; Z& t: T0 r做 CD 才知女人的痛苦, 男人無個好,
* m. b1 j( @' Z, E- l" F就算自已多尊一, 守身如玉, 他都會去找别人,一點不留情.
( k- V0 Y2 H) z% V9 j0 i$ g5 u如今我只在家穿來自愛, 無情就不再痛,

引用:
原帖由 free24488 於 2011-8-17 16:08 發表   
0 G5 r$ U5 k+ I' V% \5 v做 CD 年紀大了無人要, 做女的只要開放 D 都有人追( T' S! d( D" T
不過 CD 不會懷孕, 最小不會被人下藥攪大肚 !
+ o, y. S8 x! _) L5 _
8 @3 _1 c2 \  Y- r2 I6 e$ u我性格似女人, 但我只會穿性感內衣給男友看, 做盡女人能做的,
. t7 b5 Z2 G) j, q# B但對他好那又怎樣?  到頭來只覺得自已是玩物.
. l: Q8 I! \4 r自 ...
4 F# O+ ]1 u; A8 }- l; z2 e可以無情得幾耐=(

引用:
原帖由 free24488 於 2011-8-17 16:08 發表   
, L8 n: @7 f& u8 T. G. S- U做 CD 年紀大了無人要, 做女的只要開放 D 都有人追- G! o+ ^0 X( u1 ^) F
不過 CD 不會懷孕, 最小不會被人下藥攪大肚 !* ]- X3 s2 m& A/ Q

) |9 Y2 n- o9 V9 y7 y3 F我性格似女人, 但我只會穿性感內衣給男友看, 做盡女人能做的,
  h8 B% s7 s! K2 k$ T9 }7 z但對他好那又怎樣?  到頭來只覺得自已是玩物.# P; J7 J* q' Z  o  j
自 ...
! b* k" P. J) ?- l0 f( {3 }巴打有個男朋友 ?

引用:
原帖由 1677 於 2011-8-14 03:40 發表   9 R* ~& l/ {+ C7 }; a: d  h
我CD有一個好簡單o既理由:
+ T) U5 a+ c3 W/ O: K4 u! [女裝衫無論質地定款式,都好過男裝衫!- [( S& Q' w8 A, L
著女裝真係舒服D架
' k. Y: [- Q: C; p! L- D" e
6 o% X7 W2 n4 N1 Z& _, f8 _
而且款式同選擇多好多...
6 A9 p) a8 e7 d: r9 m7 \Enjoy Shopping...1 X% ?! L, Q. o6 c& I

% W4 P' b, _* G8 `2 H

平日玩家中CD,減壓,但女仔會而且不能壓