嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

唉, 好難買鞋

唉, 好難買鞋

因為腳大,本身買男鞋都已經好難 (試過係專門店都搵唔到), 而家仲要想買女高跟鞋
' c! K+ W" P8 V尋日專門去深圳買, 但佢地最大都只有40~41, 我講左自己既SIZE俾佢地
. x# v2 t! F) X- V* _
3 @0 F" C: H8 H7 _
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
上淘寶買啦~有D舖42,43都有得訂

馬莎啦

佢地有42-43,換季有時三四百蚊。

上網買啦, endless做緊大減價, size好大都有.3 K: [6 o2 Z( |+ t: \" G% H
http://www.endless.com

ageless咪有囉
- Z/ q& }3 q+ d歐洲碼44碼=大陸44.5/45碼
" n2 G4 T+ f; j4 o! a9 Q2 M  I再唔係訂做都得

去深圳邊到呢, 一般東門嗰啲 size 好細, 37-8 碼到.2 M; M4 t# O' k9 p

* a5 {+ _3 h- e) O2 f4 V要大碼羅湖城 有一兩間會有, 不過都係 US 9-10 左右.
「花明月暗飛輕霧,今宵好向郎邊去,剗襪步香階,手提金縷鞋。」: 《菩薩蠻》

上網買,我就在日本Yahoo Bid 的.
6 Y2 Q( j. p; {: j6 |, k$ {: x其次去馬莎,不過款式少

回復 4# samou 的帖子

wah. this site is good.

我宜家著梗us12碼。。。

引用:
原帖由 iamonheel 於 2012-4-1 14:27 發表   + r4 [: N& _( g' P  F# [/ ^
去深圳邊到呢, 一般東門嗰啲 size 好細, 37-8 碼到.
+ o0 ^8 B* S& x; m3 z4 v, R
  b& Z! g/ p) W0 t1 l3 P/ s要大碼羅湖城 有一兩間會有, 不過都係 US 9-10 左右.
/ @3 W1 {( B8 S3 b2 E
) P7 I2 v- U3 J: e( H5 I, y7 c  f
東門啦,問完俾人笑

引用:
原帖由 ae111 於 2012-4-1 16:07 發表   4 ?" s3 I0 z# D
上網買,我就在日本Yahoo Bid 的.
2 _# u4 }7 F0 P" c; d8 h其次去馬莎,不過款式少
% `4 @+ {5 U8 s7 @

) v+ |- T* L4 d/ \" H8 I. ?貴唔貴架?點買到日本野?

引用:
原帖由 connye 於 2012-3-31 22:47 發表   9 r# V- f4 ?, S5 D: K
佢地有42-43,換季有時三四百蚊。
  s% |! g6 b" g7 O$ x7 B) g# E

4 c$ B1 ^) X3 t( H4 m- U/ t唔夠大啵

引用:
原帖由 samou 於 2012-3-31 23:04 發表   
* C& h. Z, ~$ C上網買啦, endless做緊大減價, size好大都有.
4 P2 A' p0 k8 B* @# Uhttp://www.endless.com
: Y( ]  @' k- T) e, |' \/ d. z/ h1 H/ p9 q/ n: |* ~- g3 j
我見到都成幾百蚊對,仲要未計運費。。。

引用:
原帖由 iamafraid 於 2012-4-1 18:42 發表   * u; \# i& H: D+ S, `7 {, c/ c3 d
& `8 B, g% g) F$ O8 e) v; ^
( N4 {) b4 q6 |: |% E. t. X' s% ~% I- c
我見到都成幾百蚊對,仲要未計運費。。。
, a# p7 z' q6 R% p* N0 o7 ^8 fhttp://www.endless.com
# [% _7 d5 ~) S. A% Z3 G8 O0 W5 a3 f! N
我剛買了這對9號,而家好似免運費,質量一般!
$ w& K7 c+ l1 s: l$ |, j1 e; @4 @0 X/ g! U. Q
8 y( P1 f  C3 f3 C; U$ W9 I

TB買過大碼鞋,應該吾難搵嘅,不過款少

引用:
原帖由 samou 於 2012-4-2 12:29 發表   / |8 Q9 L' u+ Z
3 k" o# `& R5 W# X
http://www.endless.com  r6 L0 R2 R1 s! d

& P2 i  f% r* b. ^0 F! `我剛買了這對9號,而家好似免運費,質量一般!  f8 F- U  {8 ^# Q% r
. y# a$ Q- ?/ A: Q1 R/ T, {6 K
' v/ b/ X% _: X7 l' Y5 |7 e' x因為made in China掛?
9 W6 d# G$ c5 X5 @不過9碼半唔算大碼啦

引用:
原帖由 difference 於 2012-4-2 13:21 發表   ( W5 H( k7 X6 U% e5 \* q) s& z
TB買過大碼鞋,應該吾難搵嘅,不過款少
% ^+ l! W2 a5 C  T

" g& f  D; M# |9 i2 B  T咩叫TB呀?

女裝鞋大隻好樣衰
, L) F0 }/ N. o- R# g, B走曬樣同男裝差唔多
# [/ a1 W$ S: M5 _; r好彩我仲係着36姐

引用:
原帖由 iamafraid 於 2012-4-2 23:01 發表   
& r& n8 B+ F9 }+ g" r/ e, N: T* z' S( T  x- V
, d. f6 k+ s2 l, j) K# S- Z
因為made in China掛?9 ^! p7 ]8 J& L, u
不過9碼半唔算大碼啦
* W, F; o7 t, W7 U* k* }2 K& S
' e5 Y. s5 P; i& I4 M
因為係高跟鞋, 9碼唔算好大, 佢最大有12碼!% e( u! p1 Y( v  [0 a& N
當然係made in China啦!

着得齊先有CD嘅感覺