嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

---Delete---

---Delete---

---Delete---) e" |$ R1 l3 ?  E3 A

. [) T8 y# i5 V) T2 r- ~[ 本帖最後由 1989 於 2015-9-16 02:10 編輯 ]
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
真女性每個月都會M到,唔可能真空唔著under

引用:
原帖由 sinson 於 2011-8-11 21:00 發表   $ V/ |: e, a) }9 q% s
真女性每個月都會M到,唔可能真空唔著under
7 {: v/ I: ^' n2 T% O6 l9 R但可以有人關心, 而我地只有成日比人"其"視
3 j2 N/ g5 ]* X8 b2 u連做任何事都有難度

而家見親靚既女仔都好羨慕!成日搞到悶悶不樂, 心情差...; r6 k5 m0 P- e' x9 ^9 E4 z
6 y/ `1 n' z0 k* k& I% p8 x" g+ `
如果你係諗。CD時望著塊鏡咪精神晒囉、7 J" @) J2 ^$ i- Z  U
轉換心情係最大嘅好處
唔鍾意女人。只鍾意女仔

其賓你清楚自己係咩類型嗎?? 係ts tv 定其他?
: M% l- H. M6 q+ ]我自己有時心諗, 雖然自己好鍾意cd & J5 P, u2 u  B4 ], z2 r
但行為上都係幾男仔下..心態上都係男仔..
9 L1 l; q9 N$ y% }9 A7 Y- d" I可能如果變左性等等, 自己可能想做番男仔
* t; S/ }0 }! p, R* X& S+ S* n
) K* w8 {& ]  ^1 i6 z& U. u  |. K% X內地一個貼吧關於變性等等討論區..' F. |# S( _" l' [$ B# _
其中有一個男仔((個時想做女仔)) 服用左成年女性荷爾蒙藥..
$ E1 G' |9 \" k4 E! q+ F最後好後悔, 愈來愈想做番男仔..仲攪到自己男性功能失去((但有人講會可能會好番,如果停服既話))
. z( Z! t1 k# X* V- b$ Y4 t# P6 Z$ l# \5 B. s3 ^  x
個人覺得做cd 好地方,出街真係好開心,雖然成日驚呢樣個樣,7 d9 Y0 x/ i5 A1 [2 g+ |
但真係可以放開晒煩惱咁去街街...呢樣係我唯一所鍾意..
本sis叫奈奈姊!~

引用:
原帖由 怯~~ 於 2011-8-12 03:23 發表   ! |5 @+ n! u1 O0 V  _
其賓你清楚自己係咩類型嗎?? 係ts tv 定其他?
! }' _0 T1 c; N我自己有時心諗, 雖然自己好鍾意cd
- @" X6 E' ^8 f7 \6 ^& V: A5 \但行為上都係幾男仔下..心態上都係男仔..* y( N# a+ `5 `
可能如果變左性等等, 自己可能想做番男仔/ e" a. P# K9 I) T
) F; Z' N! N9 q+ {
內地一個貼吧關於變性等等討論區..! `$ T& u: u8 p! e
其中有 ...
( b1 S0 B& K5 h$ W: M9 P
1 }8 z# c. N7 N$ B
10000% agreed.  I love CD, but i prefer to be a boy.  i encourage TS and TV go through transition.  it takes time & MONEY too.  a lot of US and UK transgenders.  just be yourself and enjoy yourself.

CD唔洗来月经 女仔就要

引用:
原帖由 1989 於 2011-8-11 21:30 發表 [url=http://www.hkcdtv.com/redirect.php?goto=findpost&pid=457067&ptid=22690&rpnum=328686]) i0 ^' i; g% L3 Y7 |+ j
但可以有人關心, 而我地只有成日比人"其"視 $ U/ S1 p$ I5 ]) k, F* L/ z3 P
連做任何事都有難度
* N5 z, u  ?! A- i
& a) V4 C5 i( F你係靚既 男女 都有人 “關心”
( q+ O( N4 S  A! S6 \0 ?/ i相反一樣

love girls can me low B pak chi and other ppl still can say you Q

引用:
原帖由 riki 於 2011-8-12 17:43 發表   
0 Z  O' k! n2 Z9 H/ s1 N& u. |CD唔洗来月经 女仔就要
4 \; E6 v) C# B& {8 i7 p- G其實我唔覺得呢個係一個好處囉...
果凍好開心見到大家哦~~

引用:
原帖由 mercury1 於 2011-8-11 21:34 發表   % j4 r/ a1 |3 ]4 j/ Y
而家見親靚既女仔都好羨慕!成日搞到悶悶不樂, 心情差...! O5 ~8 E! f9 @! K

g( M& i1 S% i$ i如果你係諗。CD時望著塊鏡咪精神晒囉、# Y) M4 _9 R7 I3 L
轉換心情係最大嘅好處
  R4 F$ K- e7 k" W0 g3 ^
# L/ A$ H; ?$ E( |; `' o% `: P完全認同ar~

CD有CD既好處& K. x7 w2 F( x/ V( |- }) m
女仔有女仔既好處
4 Y% K  E& D0 S) p) G7 Y1 F- r不過點睇邊樣好D就你自己點睇啦

我就覺得CD咗比正常女仔多D人望

我CD有一個好簡單o既理由:
0 Q0 {; T3 e: f! [, q3 j& T6 m女裝衫無論質地定款式,都好過男裝衫!: ?8 I) Y3 [0 @" a/ w
著女裝真係舒服D架

做 CD 年紀大了無人要, 做女的只要開放 D 都有人追, z/ Z& M9 N1 ]$ q0 u' ?3 ?
不過 CD 不會懷孕, 最小不會被人下藥攪大肚 !9 B5 c' _& U, ?, p1 m# l; |

- w: R1 h# V3 ~& C* a我性格似女人, 但我只會穿性感內衣給男友看, 做盡女人能做的,
. l& M$ G* \; T; s8 S0 b" h1 N8 ^# m, J但對他好那又怎樣?  到頭來只覺得自已是玩物.
; b3 K0 n; K! l5 Q, u/ V, x7 z5 J自已好保守, 好想找個愛自己的男人, 但每次都只是一次過.8 a0 k+ @5 |$ T2 R( G- T4 E
做 CD 才知女人的痛苦, 男人無個好,
( k+ ~* |9 F( u! J5 O2 a就算自已多尊一, 守身如玉, 他都會去找别人,一點不留情./ K7 o/ r* ?# d) T7 ~) E6 D4 g
如今我只在家穿來自愛, 無情就不再痛,

引用:
原帖由 free24488 於 2011-8-17 16:08 發表   " L# [8 g# L) j! F- `- f
做 CD 年紀大了無人要, 做女的只要開放 D 都有人追
" s4 d# `- W4 a不過 CD 不會懷孕, 最小不會被人下藥攪大肚 !
# [( _. R% r' l6 ]% p
* |7 a( m1 `$ Y, r我性格似女人, 但我只會穿性感內衣給男友看, 做盡女人能做的,, p; e* R: @' Z4 g4 ]4 x8 M
但對他好那又怎樣?  到頭來只覺得自已是玩物.( x5 ]0 L/ o8 s4 l
自 ...
. B( q: q8 |7 R* W: ]: L可以無情得幾耐=(

引用:
原帖由 free24488 於 2011-8-17 16:08 發表   
5 ?/ P0 Q! l/ O5 X& p' w做 CD 年紀大了無人要, 做女的只要開放 D 都有人追3 e+ q9 [5 W) @0 }) G1 d) l9 W
不過 CD 不會懷孕, 最小不會被人下藥攪大肚 !
/ ]/ G. ?. |; G2 a$ d% Q* E% h1 C" c. a0 K
我性格似女人, 但我只會穿性感內衣給男友看, 做盡女人能做的,+ N' X0 a8 a# ^8 C8 @7 b
但對他好那又怎樣?  到頭來只覺得自已是玩物.
1 c* r+ ?9 j9 _4 k& |, @; j" U5 i, R& D自 ...
) c0 [, W2 N* v: j1 t8 d+ M- ?
巴打有個男朋友 ?

引用:
原帖由 1677 於 2011-8-14 03:40 發表   
! M3 T' t/ c" E2 E" j6 J我CD有一個好簡單o既理由:3 a. {; \, Q$ f* H- c/ C1 ?
女裝衫無論質地定款式,都好過男裝衫!
" @" c5 i: o4 v& k0 M著女裝真係舒服D架
, k8 }9 s8 i4 I! V2 ^1 {
2 }) A' ^0 s; J  [' O而且款式同選擇多好多...! M$ T# g; }1 p6 ^+ j( p
Enjoy Shopping...
6 V! t+ ?6 C+ C2 z3 a4 @8 I1 [" ~
0 k3 e; U# v* K  @

平日玩家中CD,減壓,但女仔會而且不能壓

最近訪問的版塊