嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

[ 有圖 ] 戀上衛生巾

[ 有圖 ] 戀上衛生巾

第一次接觸衛生巾,當然是攞呀媽果啲,果時剩係覺得好奇,但大個啲,對性有咗認識同興趣,用衛生巾就好自然地變成了用來打飛機,最後仲自己開發了一種用衛生巾打飛機的方法( 呢個有機會再分享,實有機會 )6 y0 F% y; `- N! c
玩左幾年,漸漸又變成鐘意衛生巾包住跨下,被輕輕磨擦著,好似一直被撫摸的感覺,當然,除咗上面所講的效果同用法外,仲有一啲用衛生巾但可以講出來,唔使收收埋埋的理由,過去的四、五年,對衛生巾的感覺同需求都不停下降,近呢兩年已經好少用,甚至好少諗起- h( ^: o' y: i, ]
但近期因為一次接觸平腳小褲褲(我由細到大都係著三角小褲褲),果種被撫摸的感覺突然衝晒出來,最後都係忍唔住,又再次行番入去
1 P# `$ h9 k. N/ {; I; d寫文之際,用緊兩塊,係兩塊 KOTEX 親膚棉面草本抑菌 41cm 的衛生巾,棉面好過網面好多,同埋呢隻衛生巾有少少香味6 n$ M' r. }  k
一塊就正常貼法,第二塊就前後掉轉,用原本屬後面的大面積範圍來包住條JJ
1 `; Z0 r2 X. |: g4 z  ?- o睇圖最實際,以下歡迎討論8 F) W, i; ^8 `! p

( B2 D& t' D0 _1 ?1 g' a% h[ 本帖最後由 44533678 於 2016-10-27 14:19 編輯 ]
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

出唔到字的問題已解決了* V- h8 f' Q. c$ e& Y
& K. ]' i  |  b- D8 a

好像聞一聞好醒神、索一索舒筋活胳

應該好舒服

有無瀨尿落去???

可不可以一次購買不要買八次....

引用:
原帖由 yan-1995 於 2016-10-26 23:55 發表   
2 I2 J& C. H. K. f) X4 [! k有無瀨尿落去???
" \$ p1 y; p+ k# G) I
無!: \5 I! C; e$ w1 n1 f! I$ o' V* @
我唔想整污糟塊衛生巾,我要果種被包住,被撫摸的感覺2 p% `9 ]* |$ n2 n7 n
平時番工都係坐多,但琴日下午突然要跑來跑去9 k# B% z0 {6 ?
出左汗的胯下同塊衛生巾產生的磨擦...我都唔識寫出來

引用:
原帖由 夏天 於 2016-10-27 04:22 發表   $ |8 u1 {& j$ x% ~6 C
可不可以一次購買不要買八次....
6 Y  j% @9 `) Y# c& Y唔好意思,我都唔想
( S, C: w: i& ~4 n5 Z我用唔到[free][/free]呢組html碼
( m5 y* z0 C. f8 m6 R0 ?被迫要大家逐張買

引用:
原帖由 44533678 於 27-10-2016 07:45 發表
* q# D+ M& @) `7 a0 \出左汗的胯下同塊衛生巾產生的磨擦...我都唔識寫出來
0 E$ R) z( \1 z3 f% B& p" ~. ?8 B# M5 \2 u: b4 D! G- Q9 ^
這個我很有同感.
怎麼天生不是女人... ~  

我覺得換上衛生棉在內褲上會讓我有當女人的感覺

引用:
原帖由 wendy 於 2016-10-27 12:02 發表   
3 h1 u# W* A1 U% x6 v) S5 @+ R' P: t" k

' F, S) @5 w, h, S9 u5 v這個我很有同感.
5 K, i( @" c0 K% M, z# N之後做完野去廁所放水% b; }& V, E2 D$ |
條JJ一攞出來就有考珀液流出來
! @1 ]0 z* R$ @1 t% W2 f9 c由頭到尾我都無性興奮,條JJ都無硬過% H  J5 y2 t. l& J) ^  S, W  l
但費時佢一陣會硬,最終我都係打左次飛機(無射落衛生巾)
9 K. k5 t2 s; C) n等條JJ進入聖人模式,軟綿綿地回到塊衛生巾的擁抱中

引用:
原帖由 attacc 於 2016-10-27 13:06 發表   
  m0 X, b9 J/ L; F2 x我覺得換上衛生棉在內褲上會讓我有當女人的感覺
4 b* _! K; G8 Z4 J: `7 o' Q4 H1 L我以前細個都有攞女仔底褲同胸圍打飛機,只係想達到性興奮,宜家已經少之有少% M1 F$ M; y2 v+ g2 ^# F
我都係鐘意做男仔,鐘意尸口巾西的感覺
3 m: G/ q4 y9 u6 Z! I6 ~( o9 J8 q7 K衛生巾只係日常用來撫摸我的胯下而已9 d( {& f* Q5 n
9 }/ j# ~% {2 i9 X" ~

[quote]原帖由 44533678 於 27-10-2016 14:02 發表   
3 {, Y3 z- y; n1 D* U+ m8 W! x4 h9 U' l8 R
之後做完野去廁所放水/ D0 F: g8 i& j0 E5 l; O
條JJ一

加油
& e) z' z: \; {, R5 s) t1 u; I$ T照樣真的很舒服( T0 D  G9 T6 a# Y# L
但是這種內褲翅膀好貼嗎?
/ ~* H1 [9 X# @9 R" R我還是比較愛生理三角褲貼衛生棉
: d5 i1 D) y2 ~比較服貼股溝6 S- D: j" e5 L+ _) v! s' S
看你屁股溝衛生棉沒有很服貼

引用:
原帖由 美車 於 2016-10-31 00:24 發表   
) q1 v9 b' k8 {* v4 p加油
2 Y/ B+ d1 r+ R8 p% r照樣真的很舒服3 D( F3 c+ i  m) U+ x0 W4 _# A+ @& h
但是這種內褲翅膀好貼嗎?
# l9 L9 o2 l: }1 I) c2 @我還是比較愛生理三角褲貼衛生棉
& l- X5 e  `; k, I" W+ n1 j- u, u比較服貼股溝6 Q, _2 M, u" L* A4 V3 P" b
6 C. K; w: D+ V5 B
翅膀都黏在一起,但對感覺上又沒有什麼影響8 _' P- E- T$ u+ g
看起來股溝不太貼服,其實那個位置的接觸感最好

引用:
原帖由 美車 於 31-10-2016 00:24 發表   $ C1 A: b! O. g& P  @; O4 V  Z! t
加油
: G1 ]+ W* S6 F3 M9 N: Q照樣真的很舒服
- }( f/ O5 V  O  |9 w但是這種內褲翅膀好貼嗎?7 K. O& E/ h& @5 N( S; ~5 w$ U
我還是比較愛生理三角褲貼衛生棉
+ z* V8 f$ P# c9 Q$ H/ f比較服貼股溝9 c3 ]; p, v# N1 ]
/ @5 L7 ^  m, Y6 D& ^' G
' \$ Y9 R. ~* n5 n喜歡有藏翅膀的生理褲還是不藏翅膀的?

我都系隔日用!
, L& Y  `8 V& i& w& y( E5 I! q9 r) G3 m但我會貼住訓!
+ b2 E: S6 w' P2 [5 C第二日换巾先射落M巾

引用:
原帖由 tork 於 2016-11-26 10:56 發表   + `5 `2 W3 j( s+ Z. N9 g
我都系隔日用!6 J' o9 p; z; }0 p  z; @. A) W7 P
但我會貼住訓!
" K: R, u$ ^5 e7 t% W$ y: i第二日换巾先射落M巾
, N! G8 ~# E1 Z% m' Z5 Q' f貼住瞓,我就無咩可能做到了!

我喜歡位生棉

你目前在線上嗎?
" T% M# J" Z* E想聊聊

引用:
原帖由 葦阿 於 2016-11-28 20:57 發表   7 P6 P6 Q% S4 v! o5 Z
你目前在線上嗎?2 q" G/ H! i9 B) U& a" ]
想聊聊
0 {  X3 K1 r4 h* D你想聊什麼?