嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

[雨靴] 夢想顏色aigle 入手

[雨靴] 夢想顏色aigle 入手

今日去左aigle 店隨口問有冇我夢寐以求嘅粉紅色雨靴,
- ]0 f1 d/ x6 B& h' f  I我打定輸數, 因為係舊顏色, 不過佢話全線仲淨返一對.$ X1 d1 @: I+ ]7 a
雖然係偏大(size 40, 實質42 都ok),我都買左...& _0 R" ]2 Q: m+ [# w$ B# D; t
# G5 }7 Q' d2 r8 e; \
依家我滿足晒....最想要嘅顏色都有啦
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
All are yours or u took photo at shop?

居然有咁大SIZE既鞋
2 G8 [6 K8 I3 ~! a/ S% Q) ?我都搵左好耐
$ f! ?3 v+ X& f都搵唔到~~

原來可以有咁多隻色~~~~~~~~~

引用:
原帖由 peterchan01 於 2011-8-16 11:17 發表   ) W# M5 s  m% @, p6 g
All are yours or u took photo at shop?
: h, A- W- a  x2 |5 s

! x% l6 H- `! G8 s1 @唔係呀, 係我個collection 嚟架. {( R$ f3 ~0 ?9 ]3 I% ]& A
不過依家連最想要嘅粉紅色都買到, 我會停買lu

引用:
原帖由 校服收藏者 於 2011-8-16 11:34 發表   
" Z3 Y3 v/ O6 ?居然有咁大SIZE既鞋* Q4 K2 Y2 n) Q8 T6 M
我都搵左好耐( e+ M4 D/ Z! J" S* ^3 A+ ?
都搵唔到~~
9 D% g( k+ P! o
, x+ \; _6 h" x, D2 _6 X0 l6 Y
有架喎, 最大好似到40定41...不過aigle d 雨靴係偏大架,
2 u. j- b* F' a) E" n4 B我平時著41, 不過呢種就39 先最fit

引用:
原帖由 samou 於 2011-8-16 12:02 發表   
! h  @4 w; U$ z) F原來可以有咁多隻色~~~~~~~~~
% N' f( R4 f" u, ^7 m& ~  v1 c
/ q+ r% i. d" z' O' {
大部分係舊色嚟架, 得返深藍色紅邊仲有出

引用:
原帖由 十指套衣裳 於 2011-8-16 17:53 發表   9 M5 A3 Q4 u. I3 c6 f) c
  [, x5 E1 x: a: Q

7 a8 H6 |! Z* Z2 }: h* y2 H有架喎, 最大好似到40定41...不過aigle d 雨靴係偏大架,5 A) i, J5 i' r! b* ^/ {5 L
我平時著41, 不過呢種就39 先最fit
+ n4 s& j9 z# k1 Y7 H; e, `1 `
, o0 j' m+ e- l' c8 o$ z
/ C4 X% {6 ]  ?  F, q6 ~
係呀
, r6 L6 f+ Q0 ]9 u% w. a咁邊度有得賣呀?
" `; B9 K; @% R. B) O/ Y* x款又多唔多?
& w8 a6 V; V+ P: H貴唔貴呀?) c! A- Z, f, h. Q& M* R6 @
我都想買對

引用:
原帖由 校服收藏者 於 2011-8-16 18:01 發表   
  t0 E+ v7 P5 |+ @
+ h- e. B1 Q. m! O2 R
( d" X6 q0 C& B% s6 U. q7 b; w: ^4 q# C; c, t6 e
係呀3 v/ J$ Z; ~* O, n# s4 [5 W
咁邊度有得賣呀?& f9 B0 e0 O) y
款又多唔多?6 U. n  m# ]0 o9 M: X" e. U! e- [
貴唔貴呀?
- a/ f' ]/ V& m' c我都想買對
6 L6 R, `# c2 M) `- k4 O/ S- e6 u; J& R$ Q2 C
去aigle 專門店啦, sogo 都有...我呢種$1180
  U6 x8 T" A" \- u1 i& Z不過我大部份都係yahoo bid 返黎, $100-800都試過

引用:
原帖由 十指套衣裳 於 2011-8-16 18:04 發表   & d8 b% V( s% f5 [' f5 N3 {
' w/ \+ M0 J, W' B* q
/ }7 T' o. P, D6 p3 |! F' C
去aigle 專門店啦, sogo 都有...我呢種$1180
) ~1 [! c- y2 e不過我大部份都係yahoo bid 返黎, $100-800都試過
: \+ `  C! n1 m4 c' j; S+ c8 G) Q) `$ X3 ]/ \+ t
6 ~& E5 J5 r5 c& u4 s% D
我自己都想買返對, 但係真係太貴, 自己有d唔捨得買.....

引用:
原帖由 willy 於 2011-8-16 22:17 發表   & I/ v7 W* F; h

c* T6 W& N9 ~& r4 Z
- x9 ]8 S1 _( t$ \' @2 e+ G: c
我自己都想買返對, 但係真係太貴, 自己有d唔捨得買.....
2 k# l8 `, B" g. f/ y3 M4 z  R* _
% ~2 H3 A1 w' {3 e幾舒服架, 我著住訓覺

wow...同一隻鞋買晒D色...好瘋狂...讚!

U r so rich !

很象学生妹穿的鞋

粉紅色最美

師兄真有米 好索

唔錯呀

好美的靴子

雨靴搭絲襪 真的很配