嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

[1P免費]淘寶買的芭蕾舞衣

[1P免費]淘寶買的芭蕾舞衣

180身高也穿得很合身, 穿著睡覺很舒服啊
, ^/ J$ w1 k* D3 y3 A' k$ f2 c" T6 Y( Q3 |
買咁過幾件芭蕾舞衣最舒服都係LEE一件, 又岩身, 著埋襪褲真係好似上去堂咁
6 D! O, c1 X, L0 v; g8 l0 S% o& ]+ T; G! G7 n. L
用手機自己影, 角度唔係太好
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

睇上去都OK, 未知呢條裙要幾錢?, O$ m  X: s& y4 X
岩岩係淘寶又睇岩一條PVC裙加埋之前的芭蕾舞裙, 可惜荷包乾硬化.....

好可爱哦,连裤袜要是厚一点不透肉就好了∼不知道有没有大码的芭蕾舞鞋

引用:
原帖由 willy 於 2013-11-8 21:32 發表   
3 a0 }; H  y6 [" L+ u4 @睇上去都OK, 未知呢條裙要幾錢?
# F: ]+ z" w* [岩岩係淘寶又睇岩一條PVC裙加埋之前的芭蕾舞裙, 可惜荷包乾硬化.....
, [- y- i5 s! p
前個排佢做梗秒殺平左30, 原價160 運費$38順豐: S9 d3 G& E3 H- a( X+ x

/ j( H6 o9 R9 }8 ^7 X另外, 件芭蕾舞衣唔係萊卡, 係天鵝絨, 我覺得舒服過萊卡少少% c# O  T0 r$ x
- g* U7 K' e! B) s( k& H
引用:
原帖由 雪雪子 於 2013-11-8 21:33 發表   
  W# E+ `4 s5 }好可爱哦,连裤袜要是厚一点不透肉就好了∼不知道有没有大码的芭蕾舞鞋
2 E8 W/ _; W- k; D$ k2 O
4 L3 c: H- u5 w; J" g4 g& K+ R已經著左白色棉襪褲啦, 唔透肉了8 p  Q; C% o  n( D

* P1 c7 {  _# t/ V+ \[ 本帖最後由 芭蕾小精靈 於 2013-11-8 21:36 編輯 ]

好夢幻的舞衣呀

引用:
原帖由 芭蕾小精靈 於 2013-11-8 21:34 發表   * n; b* S3 g" L- [# l$ _$ \% F

9 R. j/ ^3 t1 L- ~; ^! Z' q前個排佢做梗秒殺平左30, 原價160 運費$38順豐0 A+ L* |9 Z, H& W

9 P* t4 z& A( i* ~* Y; E另外, 件芭蕾舞衣唔係萊卡, 係天鵝絨, 我覺得舒服過萊卡少少) s0 C  ~$ ~5 g( G$ D$ R

( h% x# L( S4 b. r3 d1 X% [+ Z. X8 W' n4 Y: d/ ?6 |
  p+ g. s2 n8 u- |& A5 @" z
已經著左白色棉襪褲啦, 唔透肉了
' N- q, z8 p2 d+ G; V4 O% M# i. R: _. J' z& j: U' C9 T
198就真係唔貴, 仲要係天鵝絨就更正~

9 g: ]+ Q! Q% \" s4 Z6 m好可爱,跳一个

nice~~~~more please~~~~

很美~~~
1 K8 G- `  n$ v; y現在淘寶的也很美XD~

有無多D相睇下?

很可愛,不過真的想看整件衣服的相片~

好令 天鵝絨好書服 我都有 : J; X5 u. N  a" ~( d9 y
btw棉襪褲係咪一般果d芭蕾舞襪? 定係特別一種?

很硬吧,睡舒服?

引用:
原帖由 just1994 於 2013-11-9 00:52 發表   
1 w3 K- M, z' r; G. |6 ~: x好令 天鵝絨好書服 我都有 + T- }% g/ j$ A- K1 I
btw棉襪褲係咪一般果d芭蕾舞襪? 定係特別一種?
棉襪褲係最普通最舒服既小學生返學襪褲

引用:
原帖由 pils 於 2013-11-9 02:56 發表   
, k. H7 V& b" n9 T* n' f很硬吧,睡舒服?
. C% |% ^) W; ^+ P舒服呀,因為成件整體都好岩身,所以裙擺唔係大問題

d想問下白色個D係唔係類似水晶的物體痴上去? 不過如果配芭蕾舞襪褲感覺仲正~

引用:
原帖由 willy 於 2013-11-9 08:51 發表   
- X, M& g2 r$ b5 e0 {d想問下白色個D係唔係類似水晶的物體痴上去? 不過如果配芭蕾舞襪褲感覺仲正~
( R% Z/ C, `+ F
係呀, 件衫上面反光個d 物體係痴上的既薄閃閃珠片

個件好可愛bor ,著上去好似小妹妹bor 9 W- c$ z2 D6 m& J* x
真係好,買到件身高180都合身,真係千金難買心頭好

引用:
原帖由 芭蕾小精靈 於 2013-11-9 14:48 發表   
; x9 @9 k1 C- u. r/ Y5 }+ t/ e7 b) \/ v! N
係呀, 件衫上面反光個d 物體係痴上的既薄閃閃珠片
) G0 v8 U( E% k6 g) K- ~
5 L) ?7 v5 y1 h; o- b3 l, I) J4 _2 Z9 U+ t
禁就真係正, 請問有無店名可以PM我等我去睇睇?

引用:
原帖由 willy 於 2013-11-9 17:58 發表   
; s% r  }9 |+ k8 O2 q1 Y4 E
! `) i; V' E% C) w
/ F. r9 z/ H- Q/ B: i, A  d, {* l4 S5 ]/ t  f0 f8 h0 M2 G
禁就真係正, 請問有無店名可以PM我等我去睇睇?
" P! J8 e2 p3 l6 v
OK, 已SEND 3 b8 b' a5 d2 Y* y* X& }5 n6 S
不過提醒你一下, 件衫條領有條白色毛毛邊, 會係咁甩毛, 我第二日就自己挑走左, 得幾個位車住, 同埋佢車係邊舞到個領會緊左好難著同除, 所以我都係挑走左.
; _, L7 m. Z2 Z* R4 @另外佢個領邊同袖邊因為有D 閃石係到要自己用手MEET走部份閃石先無咁吉身

最近訪問的版塊