嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

妹妹內衣 (part 5)

妹妹內衣 (part 5)

今日見到大妹有新野放響洗衣機+ o7 y9 R% V) b7 ^9 R' q
即刻就拎左出黎
! N+ T- f# s! V/ r7 X2 T4 {: E呢個brand之前未見過
5 r1 G- K1 y' E6 q9 Q$ K' N叫sixty eight
+ Y) J2 Y  o! F  F個款都幾好6 ?7 i" P# G+ h
" E; W! e3 i- `8 A

5 K, t) F4 O; P睇開我post都知我有兩個妹
6 z& L5 `' z% [7 V, A+ M- n8 i# x大家估下呢set係我大妹定細妹既呢﹖
- d/ N! J( w/ b2 Z% Y2 O8 k5 N1 E8 K# W估中加相
! Z% ?/ w7 A! R
' _0 h/ S! @, x. W: y' i7 Q
: B$ ~9 p7 t1 G% E: h/ Sps 我仲發現左細妹以前d學生bra(即係半件頭果d)6 F2 ?2 E& f: b& _6 y5 D, H
唔知大家有無興趣﹖
& ?8 W- L- K7 b9 u要睇就要多d留言喇~~~
" w5 W* r6 ]' Q
! y5 c9 p) Q3 `3 B2 _% R# a[ 本帖最後由 ltkhw1 於 2011-9-12 14:18 編輯 ]
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
我估係大妹/ F0 [! b0 B/ ^
另外我都想睇半截個d

THANKS....

估下大的說@@

個款唔錯; 頗有少女的味道.

我鐘意睇半截個D

先支持; ^7 i. R8 B' \
後再看

好靚呀, 連裡面都有花花架 8 G: w" a3 _! A4 V' U- B  Y, W
仲有好鍾意個bra無得除bra帶
7 _  {! ]) u5 G/ o6 j' V6 g睇黎應該係b cup, 估係大妹啦9 ?2 Q! C3 B& W5 ~% e

2 m& w3 `- {/ u; A' d8 _[ 本帖最後由 中四kary 於 2011-9-12 21:51 編輯 ]

你個妹個胸都幾大
# h2 a! O3 P# V) |) |% G0 r6 y6 }
; o6 `. b' L( H. \& p- ~快d加多d相

咁正既野, 點可以唔支持呀, 快D攞多D出黎分享啦!!!!

這套好可愛喔~

我都想睇半件頭果d 呀~

都不錯~想有個妹R><

引用:
原帖由 校服收藏者 於 2011-9-12 14:34 發表   ) S0 w0 q$ i* }4 f; W: E- K- U
我估係大妹7 Q- s, J" R9 q
另外我都想睇半截個d
: G' ~2 H7 A1 j. Y
: ~/ l4 I7 X# Y$ M; h' p
9 E5 V& w* @8 D
點解想睇呢﹖

引用:
原帖由 中四kary 於 2011-9-12 21:50 發表   
2 |6 |5 @% _. x3 M& ?! f2 o1 O好靚呀, 連裡面都有花花架
( _6 q" A  r% ?9 _- }; G" o仲有好鍾意個bra無得除bra帶
4 G" P0 O7 M3 [睇黎應該係b cup, 估係大妹啦
8 a% T: o. b( l- U

9 r1 w4 _$ @6 U6 ^
/ r+ l0 S! l: P2 D鍾意個bra無得除bra帶??

- z# H: v1 @, o3 b2 m等你好耐啦

回復 15# ltkhw1 的帖子

即係無得卸下上面兩條帶的Bra* l( S; N' f8 u/ d! m! J& @* j* p0 ?. W
& f/ r7 {' g" ~# Y' u
我估32B!

She didn't know?! Have you tried them on?

引用:
原帖由 kathw1984 於 2011-9-13 03:40 發表   
, a& i0 ^- P5 a: I! {/ c1 u" c
, i: K! v& v9 D8 c0 B  F& _等你好耐啦
% D; F. S+ d3 c+ \9 W# U
+ E9 a9 a' d- x8 N4 ], z; N2 d- P
, k, f* k+ ?+ t7 S多謝你一直支持呀~~~~
9 f  g3 ]  f# \; Y1 ^今次呢set有咩意見﹖/ X$ I8 u0 x/ o% j0 ~( e/ ?* U

. v5 M7 a+ O' U) d8 p[ 本帖最後由 ltkhw1 於 2011-9-13 11:45 編輯 ]

引用:
原帖由 hello321 於 2011-9-13 10:02 發表   : X# G7 _% e+ V1 P0 Q) `0 h
She didn't know?! Have you tried them on?
! A+ ?8 u% D7 y; c$ u/ O+ W; C2 k
$ e( M+ j: {' r+ i
9 K/ W* I7 f& b+ B( ~, F, _2 H無try2 k, {$ k3 U1 X
不過拎左上手玩左一陣

最近訪問的版塊