嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

今日行過內衣部...

今日行過內衣部...

行黎行去都唔敢去買
9 a$ p. E, H" v5 H9 x: U( U. T0 D好多人係度
% V! ]5 |% U7 g- I' `" Q: u如果扮幫人買會唔會easy d???
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
點解唔敢買呀?驚咩呀?

幫但定,去買,人地問到話送禮物俾女友

引用:
原帖由 lliang 於 2008-12-23 21:02 發表
7 e, [( `3 [$ q行黎行去都唔敢去買( ], V1 D( h% P0 J
好多人係度; r) u( r: H% ?% d6 a8 `) `
如果扮幫人買會唔會easy d???
* r6 V& V# d! n
) r  Y; Z3 j! Y! ^) A$ X8 C1 ~
唔通一副買黎自己用o既姿態去買咩?
. z; t$ I9 G% S$ N$ t其實你唔講人地都會以為你係買俾人架囉
. d/ |/ Z( K$ _. d! n! S* D2 U, a7 D% V俾 d 膽量啦

而家聖誕節,賣野果個都當你係買禮物啦!
# C% O& e3 g6 `; k9 K4 Y俾D勇氣,Go!

如果問你size 你地會點答???

係丫   宜家係聖誕嘛..

引用:
原帖由 lliang 於 2008-12-25 02:02 發表 7 Q% p: E8 l% E2 }1 Q" ^
1 X1 O7 ]" h) B1 ^. Y" R" g. |3 @( q  g6 l3 z9 }/ `
只係話比我細小小

引用:
原帖由 lliang 於 25/12/2008 02:02 發表
6 P; E; ?! E7 ?5 N2 r3 K: U如果問你size 你地會點答???
8 v9 v0 a3 z$ u4 Q
. E( S5 v8 U: m+ e4 W$ x2 N6 d我會.....
0 k- j! M+ E) j* e! j! m$ b  H6 _. Xer....唔係好記得wor, 大概(你自己咩size/覺得自己咩size), 或者我買左番去俾佢試下先, 到時唔啱再換OK ma?
2 z/ e  ]( I* d2 [
1 A$ T) P) Q2 b* R; N* H6 Z2 }通常都會得ge, 唔得ge 就唔好買, 走人算

size呢樣野,搵條軟尺度下自己幾多寸咪得囉!% Q3 F) s8 _: O- {1 X0 v
/ b; x, m* Y% X/ K. G: I9 a0 o
唔好忘記個bra扣有幾格,同埋有彈性嘛!
3 r3 G& ]. ~: z! r: c' O" \9 }
* m3 B, ~0 ]- a$ i# b8 ]至於乜cup,睇係想有乜效果囉

多謝大家9 {3 ]# N( R/ D. ?6 R
琴日終於買了一套粉紅色ge bra 同under

回復 1# lliang 的帖子

可以早上去,少人一点

yes most liekly

引用:
原帖由 lliang 於 2008-12-28 13:08 發表   + t2 ^# \, {+ S0 Q6 O
多謝大家
' V5 M2 S5 _1 Z& }0 F5 h琴日終於買了一套粉紅色ge bra 同under
) f8 ?( l' ~8 R. L, B& a! L
比心機!!
晴晴Jessie

一係朝早 一係夜晚& ^  z8 ?- F0 R5 M& R
通常都無咩人買
/ e( p: e6 X  q- D: x$ S# y' L: g
& j1 r5 D' F- K1 b2 q. ZCd去買都可以

係喎,等節日去買咪得囉

唔使諗人地點諗,光明正大行入去買,正常買野使咩驚其他人點諗,就當俾佢地估下係買俾邊個

雖然我也還不敢
# s4 _  z& ?$ C( a  E9 w# o: W5 Z1 a  w3 p但要我做的話我會挑比較遠的 人比較少的店
; G5 N8 Y& q* _直接進去問

引用:
原帖由 lliang 於 2008-12-25 02:02 發表   $ l% B% G! _- b+ e
4 C7 `& N* m. t8 i" o; S4 y: D  i1 n

5 g8 X6 W9 B# @9 J/ S& B5 r% ^5 p如果妳有假乳的話,就可以順便買妳自己要的尺寸囉!