嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

---Delete---

---Delete---

---Delete---& i: t( ]3 ?6 o3 p# ]1 ^
5 L/ d- {7 t- m" `& }
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
真女性每個月都會M到,唔可能真空唔著under

引用:
原帖由 sinson 於 2011-8-11 21:00 發表   , j( T' @  ~+ ?9 I4 G/ ?2 m
真女性每個月都會M到,唔可能真空唔著under
% x0 n  ~6 P8 V9 V9 M; s' |但可以有人關心, 而我地只有成日比人"其"視 ! o; h/ P: k  [5 o9 ]
連做任何事都有難度

而家見親靚既女仔都好羨慕!成日搞到悶悶不樂, 心情差...5 S& ?2 c8 [6 i2 {
5 g. X9 O, S; E% H. J% ]
如果你係諗。CD時望著塊鏡咪精神晒囉、& w! S* v) I1 e
轉換心情係最大嘅好處
唔鍾意女人。只鍾意女仔

其賓你清楚自己係咩類型嗎?? 係ts tv 定其他?
. H9 s( [% f7 G9 G我自己有時心諗, 雖然自己好鍾意cd
; Y9 l8 p) @7 }; G- K但行為上都係幾男仔下..心態上都係男仔..: o0 `$ L6 K0 O! V$ F* I+ z
可能如果變左性等等, 自己可能想做番男仔9 x+ F5 \; z4 H0 n+ I

0 ~4 J( K) u/ \% w內地一個貼吧關於變性等等討論區..* x- j9 @! ]7 b6 q+ U/ X3 \
其中有一個男仔((個時想做女仔)) 服用左成年女性荷爾蒙藥..9 R( O* A5 x2 }. A; u4 M9 F
最後好後悔, 愈來愈想做番男仔..仲攪到自己男性功能失去((但有人講會可能會好番,如果停服既話))
- `* V0 a: F" O% z$ d) K4 p; p  S" c+ q2 I( i; v, P2 c) q
個人覺得做cd 好地方,出街真係好開心,雖然成日驚呢樣個樣,
+ ^% D: M( p  {  v9 n4 b& {# w但真係可以放開晒煩惱咁去街街...呢樣係我唯一所鍾意..
本sis叫奈奈姊!~

引用:
原帖由 怯~~ 於 2011-8-12 03:23 發表     w; |8 B  Y9 J& z, o
其賓你清楚自己係咩類型嗎?? 係ts tv 定其他?
3 L* X9 B. S3 }我自己有時心諗, 雖然自己好鍾意cd
" N3 h+ N1 _0 |但行為上都係幾男仔下..心態上都係男仔..# V) k& i9 {  @8 L$ l& O8 H+ ?* Z
可能如果變左性等等, 自己可能想做番男仔
( {! x' N6 z$ e: M; H' N) a7 t
內地一個貼吧關於變性等等討論區..
1 w# ?2 T# G6 I+ M0 M3 ]; Y- i其中有 ...
. I( E! u% \2 C1 P; I6 k6 L4 n' Q" N2 ~$ K* d* g3 V5 ?/ b+ y
10000% agreed.  I love CD, but i prefer to be a boy.  i encourage TS and TV go through transition.  it takes time & MONEY too.  a lot of US and UK transgenders.  just be yourself and enjoy yourself.

CD唔洗来月经 女仔就要

引用:
原帖由 1989 於 2011-8-11 21:30 發表 [url=http://www.hkcdtv.com/redirect.php?goto=findpost&pid=457067&ptid=22690&rpnum=328686]
8 O* v  K8 N% r1 }( X$ P但可以有人關心, 而我地只有成日比人"其"視 9 Z5 [9 z4 h/ A; ^9 g% G
連做任何事都有難度
% E) p' K: z/ ]+ A* O5 R) c

; u3 v7 D! U; O- V6 q0 d& Y你係靚既 男女 都有人 “關心” / |# \; I9 o) k+ B
相反一樣

love girls can me low B pak chi and other ppl still can say you Q

引用:
原帖由 riki 於 2011-8-12 17:43 發表   
& J- ?) S9 s7 TCD唔洗来月经 女仔就要
6 ^. m8 q/ }8 f! F* P; y7 ^
其實我唔覺得呢個係一個好處囉...
果凍好開心見到大家哦~~

引用:
原帖由 mercury1 於 2011-8-11 21:34 發表   
+ i; U4 f1 `7 y" h8 F而家見親靚既女仔都好羨慕!成日搞到悶悶不樂, 心情差...2 X( R; K, G, w1 m6 d% d! i$ `: P
2 e% v, {4 K+ N: _7 V$ M
如果你係諗。CD時望著塊鏡咪精神晒囉、% ?; X9 U" J- J
轉換心情係最大嘅好處
9 V  E3 c; g7 y: F: I% A9 Z- |# Z. j+ |. l2 a; W
完全認同ar~

CD有CD既好處
/ {+ N1 [2 N; L1 e1 w0 r女仔有女仔既好處3 }$ l5 f9 g4 @7 K
不過點睇邊樣好D就你自己點睇啦

我就覺得CD咗比正常女仔多D人望

我CD有一個好簡單o既理由:
7 x0 v( p2 R, f% o! b, m+ |2 c  |女裝衫無論質地定款式,都好過男裝衫!/ v. l! F+ w: a- \
著女裝真係舒服D架

做 CD 年紀大了無人要, 做女的只要開放 D 都有人追6 [5 S: x/ T# ~# t3 V6 k2 D1 i
不過 CD 不會懷孕, 最小不會被人下藥攪大肚 !
% m. S" c! C( k. s: f
( j% l. B3 v: t1 v. |* i我性格似女人, 但我只會穿性感內衣給男友看, 做盡女人能做的,
) s& z( ^0 Q4 ?, D# ~但對他好那又怎樣?  到頭來只覺得自已是玩物.
: G4 ?- q4 E! I3 I$ H自已好保守, 好想找個愛自己的男人, 但每次都只是一次過.
% }; _2 q0 A: c$ f+ R7 A6 v做 CD 才知女人的痛苦, 男人無個好,
0 o5 h. {3 Y" e. A+ k$ u  k1 J就算自已多尊一, 守身如玉, 他都會去找别人,一點不留情.
% I$ o) O/ M/ x) }  @' x2 M如今我只在家穿來自愛, 無情就不再痛,

引用:
原帖由 free24488 於 2011-8-17 16:08 發表   
. V( p, P' Z( e% X2 c做 CD 年紀大了無人要, 做女的只要開放 D 都有人追
% U7 s) y  g1 d: l不過 CD 不會懷孕, 最小不會被人下藥攪大肚 !4 w- R# ^& _7 P# L' f: y  o& z

- ~8 l/ J0 K- o& B我性格似女人, 但我只會穿性感內衣給男友看, 做盡女人能做的,
" k+ |2 B/ _* b& s0 X但對他好那又怎樣?  到頭來只覺得自已是玩物.
- {; w: ~9 ?* X3 D自 ...
8 l( C! j0 G0 f& N$ y2 \& s+ `5 G
可以無情得幾耐=(

引用:
原帖由 free24488 於 2011-8-17 16:08 發表   
+ w. S) ^6 C4 y% |8 G( O2 O做 CD 年紀大了無人要, 做女的只要開放 D 都有人追
: F* N/ x2 \1 r. X7 X不過 CD 不會懷孕, 最小不會被人下藥攪大肚 !, V5 |: E% `7 ]& L1 e

( l2 _2 s3 ?% [1 X6 C' G8 [: \9 i我性格似女人, 但我只會穿性感內衣給男友看, 做盡女人能做的,
7 v7 |9 a8 P5 H: B, D但對他好那又怎樣?  到頭來只覺得自已是玩物.
, o  C2 v4 l$ f) F! g- X自 ...
) i5 ^  K6 e* A巴打有個男朋友 ?

引用:
原帖由 1677 於 2011-8-14 03:40 發表   " _! W! t: C4 f
我CD有一個好簡單o既理由:
* B9 z4 T/ j8 l9 n  r# N; |女裝衫無論質地定款式,都好過男裝衫!
( c; e' m% n) h: E. N- `" D2 C著女裝真係舒服D架
# N4 z1 r" u) U9 o" L
' |9 [% y8 h  o$ h* v
而且款式同選擇多好多...! ?. z: z9 v3 ^$ Z+ _* M
Enjoy Shopping...
+ w& i# j8 r4 b% ^
( G9 o9 L6 ]4 H. |

平日玩家中CD,減壓,但女仔會而且不能壓

最近訪問的版塊